5 litrov, Vysoká kapacita KÚPEĽOV Parafínový Kúpeľ Ruky, Nohy Vosk Ošetrenia Pleti Stroj Ohrievač Vosku Teplejšie Nastaviť Modré a červené

Nový produkt

Skladom

€36.73

Pridať do obľúbených

Starostlivosť O Ruky Použitie:

1, vosk blokovanie na malé kúsky, dať ich do vosku terapia stroj vosk sa roztaví k dispozícii po štetcom v ruke, ak vysoká tepla, ktorý môže ponorenie rúk do rozpusteného vosku riešenie.

2, ručne štetcom po dobrom vosk, so plastové tašky taška zastaviť, alebo používajte jednorazové plastové rukavice, potom dať na rukavice lepšej izolácie.

3. Počkajte 20 - 30 minút po stripping voskový film, potiahnuté so smotanou.

Tvár použitie:

1. Čistenie.

2. Lepšiu kvalitu krém nanáša na tvár, oko maľované smotanou, v prípade akejkoľvek poškvrny, maľované škvrna vložiť škvrna miesto.

3. bude zrušil a čeliť rovnakej veľkosti gázy nos a pery, kryt tváre.

4. Riešenie dobrý vosk test teplota vo vnútri ramena, tam by mal byť zmysel pare alebo vo vode, horúca, potom štetcov 2-3 vrstiev gázy, vrátane krku.

5. Po 15-20 minútach, vosku, peeling,

6. čisté, potiahnuté mliek a krémov.

Poznámka: tvár nemožno použiť recyklovaný vosk; keď prevádzková teplota nie je príliš vysoký, tam by mali byť horúce pokožke pocit, najmä pre oko, teplota nie je príliš vysoká.

Zásielky na celom Svete freeShipping. Objednávky, ktoré boli spracované do 4 dní po platba a overovania. Zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu, Tak prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe. Prepravná metóda sme ponúkli je Čína Príspevok Air Mail, takže ak chcete vybrať, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom. Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny, cez víkendy a sviatky sú vylučuje, takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili, najmä počas prázdnin, takže buďte trpezliví. Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať, môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke. Všetky dodatočné clo alebo dovozné poplatky nie sú zahrnuté. Návrat&Náhrady Ak máte vrátený výrobok, na nás, Prosím uveďte sledovacie číslo k nám. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave. Ak objednávky nedostali, prišiel v čase, prosím, kontaktujte nás, my vám zabezpečí reshipment alebo vrátenie peňazí pre vás. Ak chcete vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a neotvárajte sporu priamo. Spätná väzba spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé , sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: pleť stroj, spa nastaviť, pleť spa, Lacné pokožky stroj, Vysoká Kvalita spa nastaviť, Čína pokožky spa Dodávateľov.

Položka Druh Masáže & Relax
Číslo Modelu Osem tisíc sedem
farba Červená, Modrá
Názov Značky DISIYING
Materiál Bavlna, ABS
Aplikácia ruky
Veľkosť Medium
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 35cm x 20cm x 20cm (13.78in x 7.87in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5 litrov, Vysoká kapacita KÚPEĽOV Parafínový Kúpeľ Ruky, Nohy Vosk Ošetrenia Pleti Stroj Ohrievač Vosku Teplejšie Nastaviť Modré a červené

5 litrov, Vysoká kapacita KÚPEĽOV Parafínový Kúpeľ Ruky, Nohy Vosk Ošetrenia Pleti Stroj Ohrievač Vosku Teplejšie Nastaviť Modré a červené

Súvisiace produkty

Porovnať