ZuRong Factory veľkoobchod priemer 28mm co2 laser focus objektív s najnižšiu cenu

Nový produkt

Skladom

€41.21

Pridať do obľúbených

Kupujúcemu Oznámenie :

1. Po doručenia tovaru do miesta určenia, daňového určenia, zaplatí kupujúcemu 2. Keď tovar príde určenia, je kupujúci musieť ísť do jasné vlastné asap. Ak potrebujete pomoc, prosím zanechať správu na www.haix.sk 3. Normálne, budeme loď všetky laserové trubice DHL. To je najviac spôsob, ako pre predávajúceho a kupujúceho. Ak žiadnu prestávku, na ceste, predávajúci bude posielať nové trubice zdarma, kupujúci nie je potrebné platiť nič viac. Ale ak budete potrebovať iný spôsob, ako poslať trubice, prosím, kontaktujte predávajúceho pred uskutočnením objednávky. 4. Vzhľadom na kupujúceho zaplatiť vlastnú daňovú a nie vôľa, Všetky straty sú zodpovedné za kupujúceho. 5. Prosím, všetky údaje, kontaktné informácie, keď si objednať on-line, obsahovať údaje, adresu a číslo mobilného telefónu. Po objednať, prosím venujte pozornosť správy prichádzajú z www.haix.sk alebo mobile. Akékoľvek otázky je potrebné dohodnutá, predávajúci bude odkaz na www.haix.sk, alebo poslať správu na mobil.

Produkty Popis :

Výhody

• Prijaté ZnSe materiálu dovážaného z USA, ktoré môže ísť s vysokým výkonom hustota;Deliang systém, a zvýšil priepustnosťou svetla častí;

• Na priepustnosť pracovných waveband v co2 laser priemysel dosiahne 99.8%;

• Šošovky sa skladajú v mnohých výhod, ako je presné zameranie, thin-film náter anti utieranie, vyšší svetelný tok, atď. Pre ktoré podstatne zlepšuje váš efektivity práce.

Výhody

• Stabilný focus spot, lepší efekt v rezanie a gravírovanie, únosné pre vysoký výkon hustotou a silnou thin - film náter proti odlúpnutie a odolné na utieranie;

• Dvakrát strane potiahnuté antireflexná lakovanie, prenos svetla častí zvýšil o valcového povrchu, leštenie, zníženie alebo odstránenie na okolité svetlo optického systému;

• Stabilita zameranie pozície posilnená, rezanie & rytie rýchlosť niektoré aplikácie a zlepšili schopnosť pre odrazené svetlo enhanced;

• Viac znesiteľné na utieranie, dlhšiu životnosť, ako aj lepšie procesu na rádioaktívne povlak.

Používa sa pre

Široko používaný v nasledujúcich značiek CO2 laserové gravírovanie & rezacích strojov:Redsail, Kaitian, Yueming, Goldenlaser, Senfeng, Shenhui, York Laser, Hanma Laser, Ruijie, a Bodor, ETL, atď.

Optika Manipulácia & Čistenie

1. Veľkú opatrnosť pri manipulácii infračervenú optiku. Všimnite si, prosím, nasledujúce opatrenia :

1) Vždy noste voľný prášok prst postieľky alebo kaučuku/latexové rukavice, ktoré sa pri manipulácii s optikou. Nečistoty a mastnotu z kože môže vážne zasiahnuť optika, čo spôsobuje veľký pokles výkonnosti.

2) nepoužívajte žiadne nástroje na manipuláciu s optika-to zahŕňa pinzety alebo obľúbených miestach.

3) Vždy miesto optika na dodávaný objektív tkaniva pre ochranu.

4) Nikdy mieste optika na pevný alebo drsný povrch. Infračervené optika môže byť ľahko poškriabať.

5) Holé zlato alebo holé medené by nikdy nemala byť vyčistené alebo sa dotkol.

6) Všetky materiály použité pre infračervenú optiku sú krehké, či monokryštalických alebo polykryštalických, veľké alebo jemnozrnných. Oni nie sú tak silné ako sklo a nebude vydržať postupy bežne používa na sklo optiky.

2. Vzhľadom na problémy, ktoré sa vyskytli pri čistení namontovať optiku, sa odporúča, aby postupy čistenia sú tu popísané možné vykonať len na rozoberateľné zrakového:

Krok 1 - jemné Čistiace prostriedky pre Ľahké Znečistenia (prach, nepúšťa vlákna častice)

Použitie vzduchu žiarovka vyhodiť z ktorejkoľvek voľné nečistoty z očného povrchu pred pokračovaním krokov čistenie. Ak tento krok nie je odstránenie znečistenia, pokračujte Krokom 2.

Krok 2 - Mierne Čistenie pre Ľahké Znečistenia (škvrny, odtlačky prstov)

Navlhčite nepoužitý bavlnenou handričkou alebo vatový tampón s acetón alebo izopropyl alkoholu. Jemne pretrite povrch vlhkou bavlna. Nie rub ťažké. Presuňte bavlna cez povrch len dostatočne rýchlo tak, aby kvapalina vyparuje doprava za bavlna. To by malo opustiť žiadne škrabance. Ak tento krok nie je odstránenie znečistenia, pokračujte Krokom 3.

Poznámka: Používajte len papier-telesne 100% bavlna tampónov a kvalitnej chirurgickej bavlna gule.

Krok 3 - Stredne Čistenie Stredne Znečistenia (spittle, oleje)

Navlhčite nepoužitý bavlnenou handričkou alebo bavlna loptu s bieleho destilovaného octu. Pomocou svetla tlak, utrite očného povrchu s vlhkým bavlna. Zotrite prebytok destilovaný ocot s čistou suchou bavlnenou handričkou. Okamžite navlhčite vatový tampón alebo bavlna loptu s acetón. Jemne utrite očného povrchu odstrániť všetky kyselina octová. Ak tento krok nie je odstránenie znečistenia, pokračujte Krokom 4.

Poznámka:Používajte len papier-telesne 100% bavlna tampónov.

Krok 4 - Agresívne Čistiace pre Silne Znečistené Optika (drmolit)

Upozornenie: Krok 4, a NIKDY by nemali byť vykonávaná na novom alebo nevyužitých laserová optika. Tieto kroky sa majú vykonať len na optiku, ktoré sa stali silne znečistené v dôsledku používania a nemajú žiadne prijateľné výsledky získané z Krokov 2 alebo 3, ako už bolo uvedené.

Ak thin-film vrstva je odstránená, optický výkon bude zničená. Zmena zafarbenia označuje odstránenie thin-film povlak.

Pre silne znečistené a špinavé optika, optické leštenie zlúčenina môže byť potrebné použiť na odstránenie absorbovať znečistenie filmov z optických zariadení.

POZNÁMKA:

Znečisteniu a poškodeniu typy, ako sú kovové drmolit, jamy, atď., nemôže byť odstránené. Ak zrakového ukazuje znečistenia alebo poškodenia uvedené, pravdepodobne bude potrebné vymeniť.

Štítky: objektív 28 mm, objektív laserom co2, šošovky lasera, Lacné objektív 28 mm, Vysoko Kvalitný objektív laserom co2, Čína šošovky lasera Dodávateľov.

Štruktúra plano-vypuklé/menisku
Názov Značky ZR
Priemer 18 mm,19.05 mm,20 mm,25 mm,28 MM
Číslo Modelu ZR1002
Materiál USA CVD ZnSe
Funkcia Optické a zameranie
Tvar Menisku
Použitie Optica
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 4cm (3.94in x 3.94in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ZuRong Factory veľkoobchod priemer 28mm co2 laser focus objektív s najnižšiu cenu

ZuRong Factory veľkoobchod priemer 28mm co2 laser focus objektív s najnižšiu cenu

Súvisiace produkty

Porovnať