Keychain Okrúhle Kovové Keyring Ródium Á Split Krúžok na kľúče S Reťazca Zistenia Wholesales, 100ks/veľa, doprava Zdarma

Nový produkt

Skladom

€14.84

Pridať do obľúbených

Nerezový Krúžok na kľúče Dia 30 mm

Prívesok na potrebnú Dĺžku 20 mm

Ródium Á farba rovnaké ako pod fotografiou. 100ks/veľa

Vitajte na Našich tratiach voľné korálky a veľkoobchod šperkov sú vysoko cenené naši zákazníci. Ponúkame vynikajúce služby zákazníkom a kvality, ktoré je ešte potrebné, aby sa prekonal všetky on-line spoločnosti v Číne. Vítame žiadosti a snažiť source produkty, ktoré nie sú uvedené na našich stránkach. Naše Corporation Ciele služby Zákazníkom zostáva našou základnou prioritou. Kvalitný tovar za ekonomické ceny. Konštantný poskytovanie nové a inovatívne návrhy. Starostlivosť o zákazníka prostredníctvom rozvoja pracovníkov, budovanie tímu a neustále vzdelávanie. Corporation Slogan:

Kvalitné služby, konkurenčné ceny a účelné dodanie. Webové stránky informácie

Na vás nájdete iba najvyššiu kvalitu veľkoobchod korálky, remesiel a šperky. Náš zákaznícky servis môže poskytovať pomoc a poradenstvo pri výbere súčasných produktov, alebo návrh a výroba nových položiek. Máme rozsiahly medzinárodný zákazníkov a tešíme sa na pomoc ďalej. Sme hrdí na naše rýchle a zdvorilý servis. Keď ste sa zaregistrovali na našich webových stránkach, môžete jednoducho pridať položky do nákupného košíka. Vítame platby prostredníctvom služby Western Union, Bankový Prevod. Online zásielky je poskytovaný pre váš pokoj. Všetky objednávky, umiestnené telefonicky alebo on-line, sú bezpečné a osobné údaje sú dôverné. Kvalita, Dizajn a Hodnoty

Ako vedúci dodávateľ veľkoobchod šperkov, v Číne, ponúkame našim klientom vynikajúci zákaznícky servis a drasticky znížené ceny. Sourcing a produkovať vlastné výrobky, nám umožňuje poskytovať vysoko konkurenčné ceny pre našich klientov. Na Sme hrdí na to, že iba osadenie najvyššej kvality tovaru.

Naše Služby

Obchodné Príležitosti

Mnohé medzinárodné spoločnosti sa snažia prístup Čínsky komodít na trhu ešte nedokážu prijímať najviac konkurencieschopné ceny ako oni vždy kúpiť od "sprostredkovateľov'. Naše skutočné factory/veľkoobchodné ceny, vám ponúka príležitosť na rozšírenie vášho súčasného podnikania alebo dokonca vytvoriť novú kariéru! Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť s akýmikoľvek otázkami.

Tvrdíme, profesionálne, ale priateľský vzťah s každým z našich zákazníkov. Oceňujeme a posmeľujeme návrhy zo súčasných a budúcich klientov. Sme hrdí na naše rýchle a zdvorilý servis. Online zásielky je poskytovaný pre váš pokoj.

M aterials

Z nehrdzavejúcej Ocele Farba Ródium á ako obrázky Množstvo 100 ks/veľa Cca Veľkosť Krúžku dia: 30 mm, hrúbka: 3.0 mm, Reťaz vzhľadom 20 mm Tvar Guľatý tvar kovových kľúčov Prevod 1 palec = 25,4 očakávané mm 1 mm= 0.0393 palcov Použitie môže byť použitý ako keychain/ keyring/split krúžky pre výrobu kabelka visí/kľúčenky alebo iné ručné remeslá DIY.

Štítky: Ródium Á, split tlačidlo krúžky, á delené krúžky, Lacné ródium á, Vysoká Kvalita split tlačidlo krúžky, Čína á delené krúžky Dodávateľov.

Položka Hmotnosť 200g
Šperky Zistenia Typ Konektory
Položka Druh Šperky Zistenia
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Materiál kov
Vlastnosti Produktu Krúžok Na Kľúče Reťazca
Číslo Modelu KCR001
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Keychain Okrúhle Kovové Keyring Ródium Á Split Krúžok na kľúče S Reťazca Zistenia Wholesales, 100ks/veľa, doprava Zdarma

Keychain Okrúhle Kovové Keyring Ródium Á Split Krúžok na kľúče S Reťazca Zistenia Wholesales, 100ks/veľa, doprava Zdarma

Súvisiace produkty

Porovnať