Šperky Zistenia Platinum Mosadz Hoop Náušnice Zistenia, Kadmium Zadarmo & Nikel Zadarmo & Viesť Zadarmo, 20 mm, Otvor: 1 mm

Nový produkt

Skladom

€1.04

Pridať do obľúbených

Mosadz Hoop Náušnice, Kadmium Zadarmo & Nikel Zadarmo & Viesť Zadarmo, Platina

Veľkosť: cca 20 mm v priemere, otvor: 1mm.

Náušnice Obruče vyrobený z mosadze sú ľahké, elegantné a populárne. Len zavesiť drop ste veľmi obľúbené, si môžete vytvoriť svoj fascinujúce náušnice. Vysokú kvalitu a vynikajúce vzhľad sú hlavné dôvodu ste ju vyberte.

Dodacia Lehota

100% produktov na Nbeads sú na sklade, presné množstvo. S našimi inteligentnými a efektívneho pracovného tímu, Nbeads zabezpečuje vás dostať svoj pozemok, akonáhle je to možné.

Poznámky:

1. Váš balík je zvyčajne expedovaný do 5 pracovných dní po úhrade sa vymaže. ak všetko dobre pôjde, mohli by sme odoslanie do 3 dní.

2. Budeme loď balík na váš www.haix.sk adresu. Tak prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne pred uskutočniť platbu.

4. Čas dodania závisí od destinácie a spôsoby dopravy, urýchlené prepravné náklady 3~7days, aby sa dospelo a e-mailové post potrebuje približne 1 mesiac.

Platobné metódy

Stačí cítiť istotu zaplatiť nás prostredníctvom www.haix.sk Escrow prostredníctvom Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody. Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Po Predaj

To bude veľmi ocenil, že by ste mohli nechať nás pozitívne ohlasy, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Len neváhajte a kontaktujte nás na prvýkrát, keď splniť akýkoľvek problém, sme skúsený vyriešiť akýkoľvek problém pre vás. Prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. A pls uistite sa, nechať accruate informácie, ak ste objednávku, pretože budeme posielať položky na svoje miesto si odišiel k nám. Dôverujte nám, žiadne nehody bude vyriešený.

Štítky: náušnice zistenia, Bránka náušnice zistenia, Nikel Zadarmo, Lacné náušnice zistenia, Vysoká Kvalita hoop náušnice zistenia, Čína nikel zadarmo Dodávateľov.

Veľkosť about 20mm in diameter, hole
Položka Dĺžka 2cm
Jednotka 20pcs
Položka Šírka 2cm
Číslo Modelu X-EC222-P-NR
Názov Značky Pandahall
Povrch Kadmium Zadarmo & Nikel Zadarmo & Viesť Zadarmo
Šperky Zistenia Typ náušnice nastavenia
Položka Druh Šperky Zistenia
Materiál Mosadz
Použitie Náušnice Hoop
Položka Hmotnosť 10g
Vlastnosti Produktu byt kolo
Položka Priemer 2cm
Kovové Farby Platinum
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Šperky Zistenia Platinum Mosadz Hoop Náušnice Zistenia, Kadmium Zadarmo & Nikel Zadarmo & Viesť Zadarmo, 20 mm, Otvor: 1 mm

Šperky Zistenia Platinum Mosadz Hoop Náušnice Zistenia, Kadmium Zadarmo & Nikel Zadarmo & Viesť Zadarmo, 20 mm, Otvor: 1 mm

Súvisiace produkty

Porovnať