Južná Totálna Stanica Originálne Nabíjačky NC-20A

Nový produkt

Skladom

€19.78

Pridať do obľúbených

Južná Celkom Stanice Nabíjačky NC-20A Najprv na Colné:

1. produkt, cena, ktorú zaplatí projekt neobsahuje žiadne colné poplatky. Spoločnosť nepreberá žiadne povinnosti v cieľovej krajine .

2. Snažíme sa pomôcť minimalizovať alebo vyhnúť sa akejkoľvek DPH alebo DPH alebo iných dovozné dane, ale sme nemôže zaručiť, že žiadne daňové poplatky , ako je to vo vašej krajine 's politika môže byť.

Po druhé, na po-predajný servis :

1. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky týkajúce sa našich produktov alebo poradenstvo v oblasti politiky , kontaktujte nás prosím na e-mail a budeme reagovať do 24 2. Spokojnosť zákazníka je pre nás dôležité . Ak máte problémy alebo otázky, kontaktujte, prosím, vášho transakcie pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu na typy informácií, alebo otvoriť akýkoľvek spor, na PayPal . Záporná spätná väzba sa nebude riešiť prípadné problémy. Budeme sa snažiť v našich silách, aby tento problém vyriešiť.

2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami , prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu , ale aj na našom 5 hviezdičiek. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujem.

O Návrat Politiky :

1. Všetky totálna stanica hostí jeden-rok záruka . (Nie vrátane príslušenstva ).

2. Kontaktujte, prosím , a potom sa vrátiť e-mail alebo náš služby online , poskytneme vám podrobné vrátiť processures, a uistite sa, že všetko pôjde hladko .

Štítky: južná totálna stanica, totálna stanica, totálna stanica juh, Lacné južnej totálna stanica, Vysoká Kvalita totálna stanica, Čína totálna stanica juh Dodávateľov.

farba Čierna
Číslo Modelu NC-20A
Typ Výstupu NC
DIY Dodávky Elektrické
Miesto Pôvodu Peking, Čína (Pevninská Časť))
Názov JUH
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Veľkosť Balenia 8cm x 5cm x 3cm (3.15in x 1.97in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Južná Totálna Stanica Originálne Nabíjačky NC-20A

Južná Totálna Stanica Originálne Nabíjačky NC-20A

Súvisiace produkty

Porovnať