100KS 20 CM Farba Flexibilné Dva Konce Tin-á Breadboard Jumper Káblové Vodiče

Nový produkt

Skladom

€1.48

Pridať do obľúbených

Funkcie:

1. Dvakrát hlavu Spájkovanie Cínom

2. Drôt Dĺžky 20 cm

3. 5 Farieb

4. Každý 20pcs

5. Celková 100ks

Package Zahrnuté:

1 100KS x 20 CM Farby Flexibilné Dva Konce Tin-á Breadboard Jumper Káblové Vodiče

Milí priatelia, ak vaša objednávka viac ako $5, www.haix.sk nám nedovolí poslať balík nie je k dispozícii informácie o sledovaní spôsob dopravy (ako Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, 4PX Singapur Post OM Pro). Takže prosím, vyberte si Čína Príspevok Air Mail/www.haix.sk Štandardná Doprava, ak vaša objednávka viac ako $5. Alebo pls split vašej objednávky, môžete odoslať viac ako 2 objednávok, uistite sa, že každá objednávka menej ako $5 a skontrolujte, či váš každej objednávke menej ako 5 eur, Rusko menej ako $2. Zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Air Mail/www.haix.sk Štandardná Doprava, ak chcete úplné sledovanie informácie. Ďakujeme za vašu podporu!

Drahý priateľ, Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.Ďakujeme vám za vašu podporuje!

Štítky: Drôt Drôt, Drôtené Káblové, drôt jumper káble, Lacné drôt drôt, Vysoko Kvalitný kábel drôt, Čína drôt jumper káble Dodávateľov.

Typ Výstupu Pls pozrite opis
Názov Značky DIYMORE
Číslo Modelu 20 CM
DIY Dodávky Elektrické
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.061kg (0.13lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

100KS 20 CM Farba Flexibilné Dva Konce Tin-á Breadboard Jumper Káblové Vodiče

100KS 20 CM Farba Flexibilné Dva Konce Tin-á Breadboard Jumper Káblové Vodiče

Súvisiace produkty

Porovnať