Doprava Zdarma!! 200pcs Nikel Zadarmo Pištoľ black Leverback Earing hľadanie 16x10mm v VEĽKOOBCHODNÉ CENY

Nový produkt

Skladom

€6.45

Pridať do obľúbených

Expresss služby môže byť príčinou dane, skontrolujte prosím, ak nepotrebujete, prosím zanechať správu k nám, vďaka! :) Ste vítaní aj na kontakt s nami za lepšiu cenu, zatiaľ čo veľké množstvo potrebujete~

Spôsob platby:

Prijímame len ESCROW.

Informácie O Doprave:

Ďakujeme za pochopenie, že môžeme prijať iba Escrow. Akonáhle sa vaša platba bola prijatá, budeme posielať váš tovar v lehote do 3 dní. Všeobecne trvá približne 7 až 15 pracovných dní pre zákazníkov, ktorí dostávajú ordersThis je normálne, medzinárodnej prepravy, ak máte ďalšie otázky týkajúce sa dopravy, prosím, dajte mi vedieť. Môžeme diskutovať o tom, ako najlepšie vyriešiť akékoľvek problémy alebo otázky. Opäť služieb zákazníkom je mojou prioritou číslo jeden!

Poznámka: doprava Zadarmo servis je vždy v Číne Vzduchu Mail, písať, Alebo Hongkong Air Mail Príspevok. (Bude to trvať asi 10-15days, aby sa dospelo vašej krajine.) Ak objednávku výške viac ako 100usd, náklad bude zaslať do Express zadarmo.

Spätná väzba

sme milý a poctivý predajca. dúfame, že každý zákazník bude užívať si nakupovanie z môjho obchodu . ideme prostredníctvom spätnej väzby súbor v bežnom období, a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov.

Ak ste spokojní s nákupy tu, pozitíva, ktoré by ocenili. a ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa transakcií, prosím neváhajte a kontaktujte ma pred odchodom žiadne ohlasy. Ďakujeme vám za vašu spoluprácu.

Ak nie ste spokojní s položkami z akéhokoľvek dôvodu,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Návrat Politiky

Ponúkame 100% záruku vrátenia vrátenie peňazí bez otázok. Ak balík dostane stratený, odcudzený, poškodený alebo si jednoducho nie sú spokojní s tým, môžeme mať na položku nahradiť zadarmo alebo vám poskytne 100% vrátenie peňazí, že je vrátane poštovného, ktorú ste zaplatili! Nikdy účtovať doplnenie stavov poplatok akéhokoľvek druhu, pointa je, nestratíte penny v akejkoľvek transakcie.

O Nás:

Sme špecializujúca sa veľkoobchod v šperky, Perly a zistenia. Ponúkame na predaj Tibetskej Strieborné Korálky a Kúzlo, Hodí sa zobrazili kľúčové tlačidlá Style Korálky, Lampwork Sklenených Korálikov, drahých kameňov, Perly a Prívesky, Cloisonne Korálky a Dekorácie, Pearl Korálky, Shell Korálky, Drevené Korálky a Osiva Korálky. Tam sa môže mierne líšiť vo veľkosti približne 0,5 mm-1 mm. Aj farba sa môže líšiť niekedy tak trochu pretože každá šarža korálky nemôže byť presne rovnaké. Po prijatí vašej objednávky, prosím, dbať o to, a ďakujem vám, že ste láskavo

Prosím, skontrolujte OSTATNÉ POLOŽKY, ktoré predávame, alebo pridajte nás do svojho OBĽÚBENÉHO ZOZNAMU.

Vďaka!

Štítky: Nikel Zadarmo, earing veľkoobchod, earing čierna, Lacné nikel zadarmo, Vysoká Kvalita earing veľkoobchod, Čína earing black Dodávateľov.

Šperky Zistenia Typ Náušnice Späť
Názov Značky Azapias
Veľkosť 16*10mm
Položka Priemer 0inch
Materiál Mosadz/Medi
Položka Hmotnosť 0g
Položka Výška 0inch
Druh Páka Späť Earing Drôt
Položka Šírka 0inch
farba Pištoľ Black
Vlastnosti Produktu Leverback Earing hľadanie
Kovy Typ Medi
Číslo Modelu Leverback Earing hľadanie
Položka Druh Šperky Zistenia
Položka Dĺžka 0inch
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky veľa (200 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 3cm (3.94in x 3.15in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava Zdarma!! 200pcs Nikel Zadarmo Pištoľ black Leverback Earing hľadanie 16x10mm v VEĽKOOBCHODNÉ CENY

Doprava Zdarma!! 200pcs Nikel Zadarmo Pištoľ black Leverback Earing hľadanie 16x10mm v VEĽKOOBCHODNÉ CENY

Súvisiace produkty

Porovnať