Vzácne Staré Qing Dynastie(1782-1844) strieborný hrebeň, s rezbárstvo, najlepšie zber a ozdoby,doprava Zdarma

Nový produkt

Skladom

€8.85

Pridať do obľúbených

Drahý priateľ, to je, je to QingDynasty hrebeň. Je to pomerne vzácne a dizajn je veľmi unikátny. Je to pomerne vzácne a jeho rezbárske remeslo je veľmi unikátny. To exponátov starovekej Čínskej brilantné histórie kultúry a moderné plavidlá, takže technika. Je to tiež symbol šťastia a šťastie. To vám prinesie dlhovekosť, šťastní, bohatí a šťastie , je to krásne umelecké dielo, zber hodnotu a okrasné hodnoty sú veľmi vysoké!Prosím, nenechajte si ujsť to,Ponuky s dôverou !

Ak si kúpite 2 alebo viac ako 2 položky, ako ja. Ja vám dám zľavu .

2-3 položky, zľava 10%. 4-6 položky, zľava 15%. 7-10 položky, zľava 18%. dosiahnuť alebo prekonať 11 položiek, prosím, napíšte mi,zľava bude nad 20%.

Predaj Politiky

Spôsob platby najlepší spôsob platby je alebo bankovým prevodom . Samozrejme, ak by ste chceli použiť

iný spôsob, ako zaplatiť za ponúkania cien prosím kontaktujte ma v čase.

Doprava : pošleme vaše položky k vám do 2 dní po tom, čo som potvrďte vašu platbu. Môžete si vybrať spôsob dopravy sami. Potrebujeme vaše úplné meno, poštová adresa, psč a telefónne číslo potom, čo ste vyhral aukciu,a vaše registerd adresa alebo na ebay sa bude považovať za predvolenú poštovú adresu.

Položky sú balené s bubblewrap & pena, špecializované a bezpečné, takže môžeme vás uistiť sa dostať vaše položky bezpečné, poistenie,vnútornej dopravy a profesionálne balenia sú vždy zahrnuté v nákladoch na dopravu ! My mail na medzinárodnej úrovni prostredníctvom EMS Trvať 4-7 dni, aby sa dospelo a Registrované Letecky trvať 15-18 dní. Odporúčame vám skontrolovať zásielku v čase. Máme loď v každý pracovný deň od pondelka do piatku, aby sa zabezpečilo rýchle dodanie.Pošleme vaše položky k vám do 2 dní po tom, čo som potvrďte vašu platbu. Môžete si vybrať spôsob dopravy sami. Potrebujeme vaše úplné meno, poštová adresa, psč a telefónne číslo potom, čo ste vyhrali aukciu.,a vaše registerd adresa alebo na ebay sa bude považovať za predvolenú poštovú adresu.

Vrátenie peňazí: Ak majú nejaké problémy, keď dostanete tovar, Prosím obráťte sa na nás bez váhania do 3 dní.Samozrejme, ak nie ste spokojní so svojím nákupom, Prosím, poslať späť položku do 14 dní .Budeme radi, vymeniť, nahradiť alebo vrátime v plnej výške.Ak sa vám páči náš item(s), alebo máte nejaké otázky s nimi, Prosím, kontaktujte ma pred vašu cenovú ponuku. My sa budeme snažiť urobiť, aby vám pomohol. A dostanete odpoveď do 24 hodín.

Kontaktovať: Ak sa vám páčia naše item(s), alebo máte nejaké otázky s nimi, Prosím, kontaktujte ma pred vašu cenovú ponuku. My sa budeme snažiť urobiť, aby vám pomohol. A dostanete odpoveď do 24 hodín.

Ak nie ste spokojný s mojou položky alebo služby, kontaktujte ma prosím a ja vám opraviť akúkoľvek chybu pred odchodom mi negatívnu spätnú väzbu. Mojím cieľom je, prosím, moje zákazníkov a budovať dobré obchodné vzťahy. Tak som sa chcete získať pozitívnu spätnú väzbu a budem reciprocate.

Štítky: Špirála, Lacné špirála, Vzácne Staré Qing Dynastie(1782 1844) strieborný hrebeň, s vyrezávaním, najlepšie zber a ozdobu, Doprava zadarmo.

Hodnota Má veľmi dobré vaalue na zber
Použitie ozdobou a zbierok
Typ Produktu Špirála
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
desať rokov Starožitný
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vzácne Staré Qing Dynastie(1782-1844) strieborný hrebeň, s rezbárstvo, najlepšie zber a ozdoby,doprava Zdarma

Vzácne Staré Qing Dynastie(1782-1844) strieborný hrebeň, s rezbárstvo, najlepšie zber a ozdoby,doprava Zdarma

Súvisiace produkty

Porovnať