1 Ks Farebný Dekor Medúzy Akváriu Dekorácie Umelé Žiariaci Efekt Fish Tank Ornament

Nový produkt

Skladom

€1.18

Pridať do obľúbených

Názov: Simulácia medúzy ryby Materiál: Silikón Priemer: S=5 cm / M=8cm / L=10 cm Výška: cca 15 cm / 22 cm / 24 cm dĺžka Riadok: asi 40 cm Všetky ručné meranie, tam je chyba 0 ~ 3 cm. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Ideálna dekorácia pre akvárium alebo akvárium Neuveriteľne podrobné, imitácia plávajúce medúzy pohlo prúd vody v nádrži Neškodné pre všetky ryby, Pre oboch, sladkou a slanou vodou Prikladá tenkými neviditeľné linky a prísavky,môže byť ovládaný náhodné pozície žiariaci efekt je fluorescenčná efekt, Ale položka nie svieti v tme,potrebuje Akvárium lampa ožiareniu odporúčame použiť modré alebo fialové akvárium lampa a nie použiť červené Prosím, buďte opatrní, keď otvoríte balík v prípade rozbité neviditeľné linky A v dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.haix.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.).

◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Sme sa vyhlásiť malú hodnotu, aby sa zabránilo colné daň, Zvyčajne žiadne colné problém s poštou. Ak si kúpite vysokú hodnotu položky a vyberte rýchla doprava(DHL,EMS Aramex atď.), v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim.

◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: Akvárium Ozdoby, nádrž ornament, medúzy akváriu dekorácie, Lacné akvárium ozdoby, Vysoká Kvalita nádrž ornament, Čína medúzy akváriu dekorácie Dodávateľov.

Názov Simulácia rýb, medúzy
Materiál Silikónové
Veľkosť 5cm x 15cm, 8cm x 22cm, 10cm x 24cm
Názov Značky Talk-Splnené
Vodné Dekorácie Typ Ryby Ozdoby
Druh Ryby
farba Červená Žltá Modrá Zelená Fialová
Číslo Modelu Simulácia rýb, medúzy
Hmotnosť 10g 21g 24g
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1 Ks Farebný Dekor Medúzy Akváriu Dekorácie Umelé Žiariaci Efekt Fish Tank Ornament

1 Ks Farebný Dekor Medúzy Akváriu Dekorácie Umelé Žiariaci Efekt Fish Tank Ornament

Súvisiace produkty

Porovnať