Krásne 1PC Silikónové Mäkké Simulácia Akvarijné Ryby Nádrž Dekor Umelé Coral Rastlín pod vodou Ornament Acuario W212

Nový produkt

Skladom

€2.10

Pridať do obľúbených

Popis:

100% úplne nové a vysokej kvality Toto umelé coral je pre akvárium dekorácie. S veľkou farbu, je to veľmi krásne a realisticky.Okrem toho, že je mäkké, pružné a dynamické, ktorý bude pridať jedinečnú krajinu pre vaše prázdne a nudné akvárium. Akvárium určených, nie je znečistenia na vodné organizmy a zranenia.

Funkcie: Silikónový materiál, pružný, realistické a živé Navrhnutý s simulované coral rastliny a kamene base Poskytuje živý prostredie pre ryby plávať a skryť. Môžete pridať krása a radosť pre vaše akvárium Nie je na škodu do pet ryby a ľahké umývanie nepotrebuje žiadne hnojivo a pieskom, priamo do akvária ryby nádrž, Jednoduché a ľahké použitie, to bude vždy zostane realisticky Ľahké stáť vo vode, a môže prilákať viac pozornosti pre vaše akvárium alebo akvárium.

Špecifikácia: Typ: Umelé Coral Materiál: Silikón Funkcie: Umelá Krajina, Mäkké Silikónové, Vodné Dekorácie Rozmer: app.12cmx4.5 cm/4.72"x1.77", Farba: Oranžová, Zelená Množstvo: 1 Ks Poznámky: 1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje: 1 x Umelé Coral (bez maloobchodného balenia)

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité.

Ak ste spokojní s vašou tovar, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Ak nie ste spokojní s tovarom, prosím, kontaktujte nás, môžeme vyriešiť akýkoľvek spor, ktorý s vami namiesto podania negatívnu spätnú väzbu na www.haix.sk.

Ďakujem veľmi pekne !!!

Náš tovar z pevninskej Číne. Po úspešnej platby, budeme dodávať tovar v lehote 3-5 pracovných dní, tovar sa zvyčajne prichádzajú do 7 do 60 pracovných dní. V zriedkavých prípadoch, je pravdepodobné, že odkladu, ktorá závisí od počasia a prejsť rýchlosť vašej krajine a tovaru. Keď bol tovar odoslaný, budeme aktívne sledovať váš tovar dopravy štátu.

Po tovar prišiel vo vašej krajine, môže produkovať určité taríf v niektorých krajinách. Tejto časti sadzobníka musí platiť vám . Budeme ho označiť ako dar, alebo nižšie hodnoty tovaru, ktorý pre vás, ak chcete uložiť časť colných poplatkov.

Štítky: Umelé Koralové, coral rastlín, Akvárium Dekorácie, Lacné umelé koralové, Vysoká Kvalita coral rastlín, Čína akvárium dekorácie Dodávateľov.

Vodné Dekorácie Typ Coral Ozdoby
Číslo Modelu 9277W517
Druh Ryby
Rozmer app.12cmx4.5cm/4.72''x1.77''
Veľkosť one size
Materiál Silikónové
Hmotnosť 68g
Názov Značky OOTDTY
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.095kg (0.21lb.)
Veľkosť Balenia 18cm x 10cm x 5cm (7.09in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Krásne 1PC Silikónové Mäkké Simulácia Akvarijné Ryby Nádrž Dekor Umelé Coral Rastlín pod vodou Ornament Acuario W212

Krásne 1PC Silikónové Mäkké Simulácia Akvarijné Ryby Nádrž Dekor Umelé Coral Rastlín pod vodou Ornament Acuario W212

Súvisiace produkty

Porovnať