2.5 D 9H Screen Protector Tvrdeného Skla Pre Meizu M2 mini M2 Poznámka: M3 Poznámka MX4 MX5 MX6 Pro 5 Pro 6 Kovov Telefón Prípadoch Film

Nový produkt

Skladom

€0.80

Pridať do obľúbených

2.5 D 9H Screen Protector Tvrdeného Skla Pre Meizu M2 mini Pre Meizu M2 Poznámka Pre Meizu M3 Poznámka Pre Meizu MX4 MX5 MX6 Pre Meizu Pro 5 Pre Meizu Pro 6 Meizu Kov Pre Smartphone 4G LTE Kryt Telefónu Prípadoch Film s Súpravy na Čistenie

Drahý priateľ, tvrdené sklo pre Meizu M3s je menšia ako displej telefónu, ako telefón okraj obrazovky je zakrivený, a ak je úplné pokrytie, bude biela kapela okolo okraja, ak si mysli to, prosím, buďte opatrní na objednávku.

(1)O Produkty :

Keď dostanete tovar, ak výrobky, drvené alebo nie uspokojiť s ňou, prosím neotvárajte sporu,prosím, Kontaktujte nás , budeme sa bude riešiť otázka pre vás, akonáhle je to možné.

(2)O Preprave :

1.Normálne prepravu čas potrebovať 25 až 60 dní.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nedostávajú tovar, prosím neotvárajte sporu, a kontaktujte nás, prosím !

Budeme rozšíriť dátum doručenia pre vás .

2.Ak objednávku celkovej ceny

3.Ak potrebujete úplné sledovanie ,prosím, zvoľte "Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo "www.haix.sk Štandardná Metóda", a pridať peniaze na sledovanie. Milí kupujúci: Prosím, pozor! (1)ak si kúpite viac ako 10 kusov, alebo viac, môžete nám povedať, prostredníctvom odchode správy a my vám najlepšiu cenu.

(2)Drahý priateľ, oznámenie pred tým, ako si ho objednať :

1.Odporúčame vám, aby viac ako dva kusy, ako keby si zlomil váš telefón ochranný film,môžete použiť iný ako náhradné screen protector.

2.Nemáme obrázok niektorých výrobkov.Takže model Telefónu je napísané v možnosť,prosím, vyberte model telefónu, ktorý chcete.

3. Pozemok sa nedá vysledovať po parcely ľavej Číne. Vo všeobecnosti by ste určite dostať svoj pozemok.ak sa nechcete dostať vašu zásielku v čase ochrany,prosím, kontaktujte nás,môžeme odoslať alebo vrátenie peňazí po tom, čo sme skontrolujte.

Premium tvrdeného skla screen protector je použité pre Meizu Série, má tieto znaky:

1.Ultra-tenké sklo(T≈0,3 mm) môže byť liečená toughening pod vysokou teplotou 420.

2.Plne transparentný: chemicky ošetrené transparentné, tvrdené sklo.

3.Plné väzby, automatické adsorpcie sa môže opakovať lepené.

4.Povrchová tvrdosť: 9H,3-krát ťažšie ako PET screen protector. na obrazovke sa nie poškriabať aj pomocou pevných objektov, ako sú nože a kľúče.

5.Jemné dotyk:Na zadnej strane sklo potiahnuté silnou silikónové vrstvy, aby sa inštalácia ľahko a pripojené obrazovke pevne tak, ako ovplyvniť citlivosť dotykového displeja.

6.Povrch je anti-spracovanie ropy (Oleophobic povlak), tak odtlačky prstov a olej nie je ľahké zostať povrch a ľahko sa čistí.

7.V nevýbušnom, nerozbitné sklo rozbije na malé kúsky ,bezpečnejšie ako iné výrobky zo skla a skla screen protector budú rozdelené do malých kus s ostrými hranami.Je stále zachováva celý kus screen protector na ochranu displeja telefónu proti poškrabaniu.

8.Ultra jasný lemovanie remesiel a Celý transaprency:Realistický obraz a viac ako 99% priehľadnosť Oveľa vyššiu priepustnosť ako PET screen protector.

Špecifikácie: Kompatibilné Model Mobilného Telefónu: Tvrdené Sklo Pre Meizu M2 mini, Pre Meizu M2 záznamu, Meizu M3 Poznámka, Pre Meizu MX4 MX5 MX6 Pre Meizu Pro 5 Pre Meizu Pro 6 Meizu Kovu . Materiál: Tvrdené Sklo Pôvodnej Krajiny: Shenzhen Čína Hrúbka: 0.3 mm Tvrdosť: 9H Transparence: 99% Rad: 2.5 D

Balenie Obsah:

1 x Premium Tvrdeného Skla Screen Protector 1 x Súpravy na Čistenie

Ako Používať

Doprava Spôsoby a Čas

Zásielky a Služby Zákazníkom

Doprava:

1. Máme loď na www.haix.sks adresu len , Prosím, uistite sa, že vaša adresa na www.haix.sk zápasy dodaciu adresu, ako budete platiť.

2. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov. Tieto poplatky sa o kupujúcich zodpovednosť. Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

3.Od medzinárodné dodávky je vysoko závislá na logistické spoločnosti a miestnych povinnosti, ak nechcete dostať váš balík na dlhú dobu, prosím, kontaktujte nás okamžite pre viac pomôcť.

4. Zvyčajne sme loď cez Čína Príspevok Air mail, Holandsko Pošta , DHL a ďalšie doručenie . Sedliak loď na sobotu alebo v nedeľu, ako aj Čínske tradičné sviatky.

Platby:

1. www.haix.sk prijať Escrow/Kreditnej Karty/Peniaze Booker/Western Union.

2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní. A ak budete mať akékoľvek problémy, na to, aby platbu, prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

Návrat Politiky A Záruka:

1. Všetky položky sú pokryté jeden rok záruka.

2. V prípade, že nebudete spokojný s nákupom, dobre byť radi, že ponuku výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní,ale mali by ste bremeno, expedičný poplatok pre zaslanie späť.

3. Za vrátený tovar musí byť v pôvodnom podmienky, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

4. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek. Tak vám môžeme poskytnúť na správnej adrese.

Spätná väzba:

1. Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou.

2. Snažíme sa zarobiť 5-star rating od každého nákupu. Po prijatí nákupu sa, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak váš spokojný s položku.

3.Ak tam bolo niečo neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu a budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť a zabezpečiť vašu spokojnosť.

Štítky: sklenené prípade displej, sklo stanice, sklenená fľaša na vodu šport, Lacné sklenené prípade displej, Vysoko Kvalitné sklo stanice, Čína sklo športová fľaša na vodu Dodávateľov.

Funkcia Anti-Scratch, Anti-Olej,Anti-Výbuch,9H Tvrdosť,2.5 D,HD
Tvrdené Sklo Pre Meizu Pro 5 Tvrdené Sklo Pre Meizu MX4
Tvrdené Sklo Pre Meizu MX4 Pro Tvrdené Sklo Pre Meizu MX5 Pro
Screen Protector Pre Meizu Pro 6 Tvrdené Sklo Pre Meizu Kovov
Maloobchodnom Balení No
Tvrdené Sklo Pre Meizu M2 Poznámka Tvrdené Sklo Pre Meizu M3 Poznámka
Funkcie Premium Tvrdeného Skla s Súpravy na Čistenie
Balík Obsahuje Premium Tvrdeného Skla s Súpravy na Čistenie
Ochranná Fólia Pre Meizu M3 Poznámka Telefón Prípadoch Pre Meizu M3 Poznámka
Tvrdené Sklo Pre Meizu MX5 Tvrdené Sklo Pre Meizu MX6
Názov Značky GerTong
Veľkosť Tempered Glass For Meizu M3 Note
Dizajn Transparentné
Druh Vybavené Prípade
Kompatibilné Značky Meizu
Screen Protector Pre Meizu Série Tvrdené Sklo Pre Meizu M2 mini
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2.5 D 9H Screen Protector Tvrdeného Skla Pre Meizu M2 mini M2 Poznámka: M3 Poznámka MX4 MX5 MX6 Pro 5 Pro 6 Kovov Telefón Prípadoch Film

2.5 D 9H Screen Protector Tvrdeného Skla Pre Meizu M2 mini M2 Poznámka: M3 Poznámka MX4 MX5 MX6 Pro 5 Pro 6 Kovov Telefón Prípadoch Film

Súvisiace produkty

Porovnať