Pre xiao redmi 4 Globálna verzia Anti zraziť šok Dôkaz Mäkké Jasné Kryt TPU Silikónové puzdro Pre xiao redmi poznámka 4 4X Pro Prime

Nový produkt

Skladom

€1.43

Pridať do obľúbených

Tipy:

1.Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus len možné vysledovať v Číne, sledovacie číslo nemožno vysledovať vo vašej krajine. Ak chcete mať sledovanie informácie, prosím, zvoľte Čína Príspevok Vzduchu Mail ako spôsob dopravy.

2. Od novej colnej politiky Ruska, ruský zákazníci by mali vyplniť príjemcu, úplný názov v poradí. Inak, váš balíček nebude úspešne doručená.

Nákupný Sprievodca:

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Visa, Mastercard, Escrow.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Tovar zapuzdrenie:

Po Predaji:

1)Všetky tovaru cez prísne skúšky pred poštovné a garantujeme, že je to dobré. Prosím, uistite sa, že balík je neporušený, ak sa vám podpis ju .

2)Ak máte akékoľvek otázky, s prijatý tovar, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek namiesto otvoreného sporu

3), Ak Potvrdenie Čas príde čoskoro , ale ešte nie dostávať vašej objednávky , prosím, kontaktujte ma , budem rozšíriť dátum doručenia pre vás .

4) pre tých, ktorí si poštovné Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus(bez sledovania informácií), kontaktujte prosím váš miestny alebo pošte, ak nechcete prijímať tovaru na dlhý čas, pretože niektoré post dôstojníka nie je rád, že kontakt prijímač bez sledovania zásielky. Spätná väzba:

1) Váš názor je pre nás veľmi dôležité. Venujte prosím niekoľko sekúnd nechať dobrú povesť ak ste spokojný s našim výrobkom alebo službou.

2) Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.

Štítky: Prípad PRE Xiao, Silikónové Puzdro, Prípad pre Xiao Redmi, Lacné prípade pre xiao, Vysoko Kvalitné silikónové puzdro, Čína prípade pre xiao redmi Dodávateľov.

Veľkosť For xiaomi redmi note 4 4X Pro Prime/redmi 4 Global version
kvalita Veľmi dobrý
Maloobchodnom Balení Áno
Funkcie Anti zraziť plnú ochranu pokožky
Kompatibilný Model Xiao Redmi Poznámka 4X,Redmi Poznámka 4
Funkcia Osobné,Móda
Materiál mäkké silikónové
drop-doprava podpora
Druh Vybavené Prípade
Dizajn Priehľadný,Hladký
Predaj spôsob Veľkoobchod a Maloobchod
Stav 100% nové veci
Názov Značky BINYEAE
Kompatibilné Značky xiao
Ľudia Pre ženy,mužov,Dievča,chlapec
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pre xiao redmi 4 Globálna verzia Anti zraziť šok Dôkaz Mäkké Jasné Kryt TPU Silikónové puzdro Pre xiao redmi poznámka 4 4X Pro Prime

Pre xiao redmi 4 Globálna verzia Anti zraziť šok Dôkaz Mäkké Jasné Kryt TPU Silikónové puzdro Pre xiao redmi poznámka 4 4X Pro Prime

Súvisiace produkty

Porovnať