Eunavi 8' Android 6.0.1 Auto GPS, DVD Prehrávač pre Kia Sorento 2016 GPS Navigácia S Rádio, WiFi Kapacitný Displej Bluetooth

Nový produkt

Skladom

€230.78

Pridať do obľúbených

2 Din Auto DVD GPS Pre KIA Sorento 2015 2016

1G+16 G/2G+32G vybrať

Predtým ako potvrdíte objednávku, pošlite nám, prosím, niektoré fotografie vášho auta stredovej konzoly,musíme sa pozrieť.

Funkcie

Android 6.0 Systém

CPU: Allwinner T3

1G/2G DDR3 RAM Pamäť

16 G/32G Flash

1024*600 KAPACITNÝ Displej 8 palec

Vstavaná Funkcia DVR

Vstavaný WIFI

Podpora Externého 3G Dongle

Vstavaná Navigácia S 3D Map (Mapa V Inand )

Podpora HD 2D a 3D Hry

Podpora SD/MMC/SDHC SD Porty, SDHC Podporuje Max 32 G, HDD

Bluetooth Podporuje Všetky Značky Mobilné Telefóny,Telefónny Zoznam Vstup,Prehrávanie Hudby, Podporuje Meno Vyhľadávanie A-Z

Kompatibilné s väčšinou volantu ovládacie funkcie. Ľahko prepínať skladby,

kanálov a nastavenie hlasitosti vám bezpečnejšie a zábavnejšie cesty

Poznámka:pre mapu,zašleme vašej krajine mapu ako darček .ale ak nemáme mapu svojej krajiny , pošleme vám prázdna Karta ako darček.(iba okno auta dvd mať karty sd )

FAQ:

Ako aktualizovať Mapy GPS?

Najprv si musíte stiahnuť aktualizáciu mapy z našej webovej stránky, alebo kdekoľvek inde pre WINCE. Potom musíte ich skopírovať do GPS, SD Kartou a nastaviť cestu, aby sa navigačný program cez nastavenie.

Je možné počúvať hudbu alebo rádio, keď používate navigáciu ?!

Áno, je možné počúvať rádio alebo hudbu pri používaní navigačného systému. Clayton zariadenia sú pomocou unikátna technológia, ktorá umožňuje počúvanie hudby stane, keď používate navigačný systém.

Tieto jednotky podporu volant kontrolu ?!

Áno, samozrejme. Pre každý iný model auta, je tam iný CAN-Bus ( Vstavaný alebo samostatné jednotky ), ktorý sa dodáva s jednotkou na zápas jednotky do vozidla zosilňovač a volantu kontroly.

Môžeme nainštalovať DVD Jednotky naše vlastné ?

To je prednosť, že inštalácia byť robené tým, profesionálny osoba. Nie sme zodpovední za škody, ktoré by mohlo dôjsť k palubnej doske auta pri inštalácii prístroja. Takže je lepšie, že profesionálny osoba nainštaluje jednotka na autá.

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova

POZNÁMKA:

A. Vyhlásiť hodnota a mena

Prehlasujeme, USA$60 štandardne, zvyčajne Sme napíšte názov položky auta video systém a Faktúry hodnota 60$. ak máte špeciálnu požiadavku, potom prosím zanechať správu, ak ste objednávku, potom budeme kontrolovať a vyhlasujú, že podľa.

Ak chcete napísať menej ako 60 usd na faktúre,áno, sme vám môžu pomôcť, ale musíte vedieť, bude mať rizika,ak colné sa zistilo, že je potrebné odhadnúť hodnotu tovaru, potom zodpovednosti musí byť zodpovednosť kupujúceho

B. ciel

Pozemky, môže byť potrebné na prejednanie a to je kupujúceho zodpovednosti k tomu, že,, a tam môže byť dodatočných dovozných ciel, daní, každý kto dovoz tovaru zo zahraničia je potrebné platiť dane. a lodnej dopravy sa budú zbierať na dodanie. prajeme vám pochopiť to jasne.

Poznámka: kupujúci uskutočniť platbu za cenu,len zahŕňajú cenu výrobkov a náklady na dopravu. nemusia zahŕňať daň (DPH,hodnota pridať dane). daň je potrebné zaplatiť kupujúcim.

ak kupujúci nemám ísť colné odbavenie viesť na vrátenie tovaru, vrátenie tovaru, prepravné náklady zaplatiť kupujúcim. budeme znížiť návrat poštovné náklady,potom vrátenie peňazí vás

C. Distribúciu objednávky

Ak jeden objednávka obsahuje viac ako dve položky, potom môžeme usporiadať do balíčka.zaslané spoločne.

D. spôsoby Dopravy

Okrem Ruska použiť SPSR, bielorusko použite EMS, Brazília použite EMS, Iné krajiny, použijeme DHL, FEDEX, TNT. Budeme náhodne vybrať to ( DHL, FEDEX, TNT) tri express spoločnosti. V prípade, že zákazníci majú špeciálne požiadavky, prosím zanechať odkaz v poradí musíte vybrať express spoločnosti.

zvyčajne my vám tovar poslať prostredníctvom DHL, ak poskytnete adresu patrí do vzdialenej oblasti, kupujúci je potrebné možnosťou pridať diaľkové poplatok,nezáleží na toto auto dvd je doprava zdarma,ak je vzdialenej oblasti, potrebné dodatočné pridanie vzdialenej poplatok, môžete skontrolovať adresu na webovej stránke DHL ,či to patrí do vzdialenej oblasti, alebo nie ?

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Kupujúci má povinnosť skontrolovať zásielku starostlivo pred podpisom zásielky. Raz pozemok je podpísané, predávajúci si myslíte, že kupujúci dostal produkt v dobre stave.

Ak vankúš nájsť pozemok prázdny po ich singed, Predávajúci nie je zodpovedný za to. Predaj zvyknutý vrátenie peňazí kupujúcemu a zvyknutý odoslať kupujúcemu zásielky.

Takže kupujúci by mal skontrolovať packge pred tým, prihláste sa a vyzdvihnúť packgage. (V prípade, ak kupujúci našiel balík je prázdny, prosím, odmietne podpísať a obráťte sa na nás.)

Štítky: auto dvd prehrávač, gps, automobilová gps prehrávač, dvd auto prehrávač, Lacné auto dvd prehrávač, gps, Vysoká Kvalita auta gps prehrávač, Čína dvd auto hráč Dodávateľov.

farba 1 G 16 G 4CORE, 2G 32G 4CORE
Jazyk OSD Vietnamese,Spanish,Portuguese,Danish,Arabic,Czech,Japanese,Korean,Polish,Turkish,Finnish,French,Malay,German,Dutch,Hebrew,Italian,Russian,Čínštinu (Tradičnú),Čínštinu (Zjednodušenú),Angličtina
TF/Micro SD Slot 2
Operačný Systém Android
Názov Značky Eunavi
DIN Double Din
Rozlíšenie 1024*600
Digital Media Format JPEG,WMA,DVD-R/RW,DVD-RAM,Mp3,Video CD,Mp4,CD
Pre Vozidla Značky/Modelu Kia
Názov Modelu Eunavi-463
Špeciálne Funkcie Dotykový Displej,Vstavaný systém GPS,TV,MP3 Prehrávače,CD Prehrávač,Rádio Tuner,Bluetooth,FM Vysielač
Položka Hmotnosť 4kg
Položka Veľkosť 8 palec
ROM 16 G
Moc Von 4*maximálne 45 w
Veľkosť Displeja 8"
Rozhranie ISO
Kia Model Sorento
Napätie 12V
Max Externej Pamäte 256g
Druh Materiálu ABS
Pamäť RAM 1G
Hmotnosť Balenia 4.5kg (9.92lb.)
Typ Jednotky Súbor
Veľkosť Balenia 45cm x 32cm x 25cm (17.72in x 12.60in x 9.84in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Eunavi 8' Android 6.0.1 Auto GPS, DVD Prehrávač pre Kia Sorento 2016 GPS Navigácia S Rádio, WiFi Kapacitný Displej Bluetooth

Eunavi 8' Android 6.0.1 Auto GPS, DVD Prehrávač pre Kia Sorento 2016 GPS Navigácia S Rádio, WiFi Kapacitný Displej Bluetooth

Súvisiace produkty

Porovnať