MARUMINE Tehlový 2 x 2 Rohu Tehly hračky Klasické tvorca MOC kompatibilné Educational DIY Stavebné Bloky

Nový produkt

Skladom

€4.85

Pridať do obľúbených

Nakupovanie Poznámky Švédsko Colné Oznámenie,Všetky položky z krajín mimo EÚ bude podliehať DPH, bez ohľadu na to, akú hodnotu,daňovej sadzby o 25%. Položka hodnota dane v cieľovej krajine. Hodnota položky> 150 EUR,bude mať 12.5 EUR dane v cieľovej krajine. Klient Švédska vezmite prosím na vedomie, že pred nakupovanie.

Názov produktu: Tehla 2x2 C orner C hildren na Vzdelávacie Hračky Výrobku Materiál: ABS Plast Produkt Package: Pubble Taška veľkosť Produktu:16x16x12mm Kvalita množstvo:100ks/13 veľa Farieb pre vás vybrať. 100% Úplne Nové a Vysokej Kvality! Ak je nejaký problém, prosím, neváhajte nás kontaktovať. *Poznámka:Vzhľadom na rôzne monitory, prosím, aby sa trochu líši vo farbe betwent obrázky a produktov. Ďakujeme za pochopenie!*

O Dopravu

1. Prosím, uistite sa, že adresa a telefónne čísla, ktoré ste uviedli, sú správne. A po platby vymazané, dodáme položky do TROCH pracovných dní . 2. Dodacia lehota je približne 30 dní v Číne Post Air Mail, a niekedy to môže byť dlhší z dôvodu vyššej moci. Preto, ak potrebujete hračky pre niektoré špeciálne dni, môžete si kúpiť položky jeden mesiac skôr. 3. Nie sme oboznámení s colné spracovanie vo vašich krajinách. Ak existujú, prosím, povedzte nám, čo by sa mala venovať pozornosť dopredu, aby sa zabránilo zbytočné problémy. 4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú zodpovednosť KUPUJÚCI . O Vrátenie a Výmena 1. Prosím, majte na vrátený tovar NEPOUŽITÝ, NEPOŠKODENÝ, než budete žiadať o vrátenie alebo výmenu. 2. KUPUJÚCI je zodpovedný za vrátiť prepravné náklady pri preprave položku späť predávajúcemu. O Služby 1. Sme čestný a spoľahlivý na www.haix.sk, ktorí vám zaručiť, tovaru vysokej kvality a prijateľné ceny, ako aj naše kvalitné služby. 2. Vzhľadom na časový odstup, nemusíme byť v práci, keď sa pokúsite hovoriť na nás. Preto sa, prosím, zanechajte nám správu kedykoľvek, keď je to potrebné a budeme odpovedať na vás, ako rýchlo, ako je to možné. O Spätnú Väzbu & Recenzie 1. Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám POZITÍVNU spätnú väzbu a hodnotenie 5. Vaša spokojnosť je pre nás dôležité. 2. Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky alebo služby, NEVÁHAJTE a kontaktujte nás. Vynaložíme maximálne úsilie, aby riešili problémy za vás.

Štítky: Stavebné bloky, DIY Stavebné Bloky, tehla hračky, Lacné stavebné bloky, Vysoká Kvalita diy stavebné bloky, Čína tehla hračky Dodávateľov.

Čiarový kód No
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Názov Značky MARUMINE
Plastové Typ ABS
Číslo Modelu 2357 Rohu Tehly hračky
Plastové Tvar Bloku Self-Locking Tehly
Materiál Plastové
Upozornenie Vek 6+
Pohlavie Unisex
Druh Bloky
Veľkosť Balenia 27cm x 20cm x 10cm (10.63in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.16kg (0.35lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

MARUMINE Tehlový 2 x 2 Rohu Tehly hračky Klasické tvorca MOC kompatibilné Educational DIY Stavebné Bloky

MARUMINE Tehlový 2 x 2 Rohu Tehly hračky Klasické tvorca MOC kompatibilné Educational DIY Stavebné Bloky

Súvisiace produkty

Porovnať