1Pcs Módne Geometrie Drevená Skladačka Puzzle Deti Deti Vzdelávania Hračky Pre Drobcov Detská Hračka

Nový produkt

Skladom

€2.05

Pridať do obľúbených

Popis Odporúčaný Vek:Nad 6 mesiacov Farba:Zobrazené ako obrázky Materiál:Drevo Veľkosť:11.5*11.5*0.9 CM/4.5*4.5*0.35 Palec 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Tento produkt je zameraný na odbornú prípravu deti predstavivosť, koordinácie očí a rúk a farbu Osobitne navrhnuté tak, aby sa naplnila malé deti potrebujú pre stimuláciu prostredníctvom hrať Prijať Zelená špeciálnej farby, šetrné k životnému prostrediu Package zahrnuté: 1 * Drevená Skladačka Puzzle

>>O nás 1. Sme spoľahlivý internetový veľkoobchod, kde si môžete kúpiť v Číne výrobky s vysokou kvalitou, dostupné ceny a profesionálne služby. 2.Máme dlhodobú spoluprácu s mnohými krajinami sveta ; a získať veľa dobrého hodnotenia.Snažíme sa maximálne úsilie na uspokojenie požiadaviek zákazníka. 3.V našich Obchodoch sa dajú maloobchod alebo veľkoobchod, ak budete potrebovať veľa produktov, alebo nádej, že v dlhodobej spolupráci, môžete nás kontaktovať, budeme mať zamestnancov, aby vás kontaktovať. >>Zásielky 1. Doprava po celom svete. My len loď, aby potvrdil adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 2. Položky budú starostlivo skontrolovať pred zaslané. Necháme podrobné správy o doručenie a balík na vás. 3. Ruska klienta, Prosím, nechajte vaše celé meno Ruska, keď si objednáte.pretože Rusko poštových to potrebujú. >>Platba 1. V súčasnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti. 2. Celkové Náklady na platby zahŕňa konečné aukčná cena plus S&H(Poštovné a balné). Vezmite prosím na vedomie: S&H nezahŕňa clo, miestnych daní, alebo iných dovoz poplatky. 3. Uveďte vaše špeciálne požiadavky (Farby, Obaly, v Hodnote Vyhlásenie, atď.) keď vykonáte platbu. Pokyny budú spracované v priebehu 24 hodín od potvrdenia prijatia platby. >>Spätná väzba 1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Prosím, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. 2. Všetky vaše návrhy a pripomienky budú vysoko ocenil. Ihneď nás kontaktujte, ak máte nejaký problém, sme vždy pripravení odpovedať a podporu. Ďakujeme! 3. Ak máte akékoľvek pripomienky alebo otázky, môžete nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu, alebo zanechať správu.

Štítky: Hračky Pre, Deti, Vzdelávacie Hračky, geometria drevené, Lacné hračky pre, Vysoká Kvalita deti, vzdelávacie hračky, Čína geometrie drevené Dodávateľov.

Druh Bloky
Názov Značky FILEXALLEN
Materiál Drevo
Pohlavie Unisex
Klasifikácia Montáž
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Drevo Typu Bloku Puzzle Bloky
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1Pcs Módne Geometrie Drevená Skladačka Puzzle Deti Deti Vzdelávania Hračky Pre Drobcov Detská Hračka

1Pcs Módne Geometrie Drevená Skladačka Puzzle Deti Deti Vzdelávania Hračky Pre Drobcov Detská Hračka

Súvisiace produkty

Porovnať