Doprava zadarmo! Peniaze Prepínač (s triky) podľa Mickael Chatelain zblízka Ulici elementary meditation Klasická kartová komédia magické triky

Nový produkt

Skladom

€8.71

Pridať do obľúbených

Popis:

"Ak by som vám desať euro na vedomie, môžeš ho premeniť na 20 euro poznámka: pre mňa? (alebo $1 bill $5 zákona, atď.)

"Som si istý, že vás aj ja som to počul žiadosť zillions krát.

"Peniaze-Prepínač je výsledkom všetko.

"Chcel som odpovedať "áno", aby všetci, ktorí sa ma pýtali, že otázka; chcel som ukázať im, že áno, je to možné.

"Chcel som jednoduché a prirodzené pohyby a úplne neviditeľné transformácie!

"Bol som robiť Peniaze-Prepínač rokov a vždy som si to na mňa v mojej peňaženky, pripravený priniesť priania môjho divákov do života!

"Budete pochýb o tom, urobiť to isté."

- Mickael Chatelain

Účinok:

Podržte pravé bankovky na špičky prstov, povedzme, 10 Eura poznámka.

Vaše bunda rukávy sú zrolovať a, okrem bankoviek sám, vaše ruky sú prázdne.

Vysvetlite, že budete potrebovať len tri sekundy na dvojnásobok hodnoty upozornenie!

Verte mi, budete teraz mať plnú pozornosť vašich divákov a pre dobrý dôvod! Počet "One" - Násobne desať Euro poznámka: v dvoch. Počet "Dva" - Fold poznámka: jeden viac času. Vaše divákov nebude trvať svoje oči z vedomie a vaše prsty. Počet "Tri" - poznámka, už zmenilo! Áno! Teraz sa podržte pravé 20 Euro poznámka: medzi prstami.

Rozložte ho a okamžite zobraziť oboch stranách - nie stopové desať Euro upozornenie!

Ako je to MOŽNÉ?

Vaše divákov nikdy sa ich oči z vedomie, ešte máte premenil 20 v plnom okne centimetrov od ich očami!

Pred uvedením preč poznámka, poukázať na to, ktoré ste práve získal desať Eur za tri sekundy.

Nota Bene: transformácia prebieha v plnej veľkosti. Bankovky je nikdy skryté! Veľmi ľahko zvládnuť a súčasnosť! Č palec tip! Používať svoje vlastné bankovky, Eur, Dolárov, Libier, Čínske Jen, a Japonských Jenoch Obnoví okamžite! Trochu viac o Peniaze-Prepínač:

Naučíte Peniaze-Prepínanie za menej ako desať minút. Zahŕňa všetko, čo potrebujete, stačí zadať svoje vlastné bankovky.

Ak môžete zložiť bankoviek v troch, môžete tak urobiť Peniaze-Prepínač pár minút po prečítaní metóda.

Akonáhle ste pochopili princíp, budete môcť transformovať: kus papiera do bankoviek. Bankoviek do novín. Príjem do bankoviek, atď. Ako BONUS sme zahŕňať transpozícia medzi dvoma bankovky, ktoré umožňuje dokončiť čisté a prejsť poznámka na vyšetrenie.

"Hľadal som jednoduchý a účinný spôsob, a tak som si istý, že Peniaze-Prepínač bude nájsť miesto pyšná na svojho repertoáru."

- Mickael Chatelain je nám Ľúto ,Čína Teraz Vlastné bezpečnostná kontrola nemôže prejsť DVD,takže teraz nemôžeme post DVD zahraničných, vám dá pokyn online Poštovné a balné: Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-7 pracovných dní po potvrdení platby. Ekonomické air mail veľmi pomaly a možno stratili na pošte ,ak sa vám starostlivosť o to , nenechajte si to Čína Príspevok Letecky alebo www.haix.sk Štandardná Doprava. To bude trvať asi 10-60 dni, aby sa dospelo v závislosti od vašej polohy. Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 60 dní odo dňa, kedy nám poslal k vám ,môžete otvoriť sporu bude plnú náhradu pre vás(s výnimkou hospodárskeho leteckou poštou). Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj. Kupujúci musieť zaplatiť náklady na Dopravu opäť pre reshipping položky (okrem zlej kupujúci adresa je napísali o nás) Jemné Pripomenutie: Prosím, nezabudnite na nás nechať POZITÍVNU spätnú VÄZBU A VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SADZBY, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A sme radi, že nechať pozitívnu spätnú väzbu príliš! Ak nie ste spokojní so svojím nákupom,kontaktujte nás na prvom a budeme reagovať na vaše problémy čo najskôr! Pozitívne Ohlasy a Všetkých Päť Hviezdičkový za sekundu, sú pre nás veľmi dôležité, kontaktujte náš problém vyriešiť pred odchodom nám neutrálne alebo negatívne ohlasy. Vždy môžeme usadiť žiadny problém priateľským spôsobom, súkromne. Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: Magické Triky, magické triky, doprava zdarma, comedy magic, Lacné magické triky, Vysoká Kvalita kúzla doprava zadarmo, Čína comedy magic Dodávateľov.

Pohlavie Unisex
Rozmery
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Funkcie Učiť Sa,Začiatočník,Čarodejníkov,S Dvd,Ulica,Professional,Ľahké Robiť
Je Návod Súčasťou Áno
Názov Značky Hexahedron Magic
Číslo Modelu Peniaze Spínača, Mickael Chatelain
Upozornenie Peniaze Spínača, Mickael Chatelain
Materiál Papier
farba Biela
Druh Pestrá Prop
Výkon Formulár Close-up Magic
Kategórie
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Kód Výrobku
Hmotnosť (kg)
Veľkosť One Size
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 19cm x 14cm x 1cm (7.48in x 5.51in x 0.39in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo! Peniaze Prepínač (s triky) podľa Mickael Chatelain zblízka Ulici elementary meditation Klasická kartová komédia magické triky

Doprava zadarmo! Peniaze Prepínač (s triky) podľa Mickael Chatelain zblízka Ulici elementary meditation Klasická kartová komédia magické triky

Súvisiace produkty

Porovnať