Záhrada Rohu konektora 3/4 palca vnútorný a vonkajší závit závlahový systém pripojenia k vodnej fajke

Nový produkt

Skladom

€3.65

Pridať do obľúbených

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné, Bezpečné a nástroje potrebné pre domácu záhradu. Dobrou alternatívou k typizované plastové záhradné hadice spojky systému Pre hadice, potrubia, ťuknite na položku pripojenie Kompatibilné s 3/4" hadice, Ľahké a prenosné, jednoduché použitie Meno: Mosadz Rohový Konektor Kovov, Typ:Mosadz Štýl: 3/4 palcové Rozmery: 2.9*6*6typ Balenie:1 KS Dokonalé a trvanlivé Záhrada Dodávky pre váš dom.

Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.haix.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.). ◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: ◆ Sme sa vyhlásiť malú hodnotu, aby sa zabránilo colné daň, Zvyčajne žiadne colné problém s poštou. Ak si kúpite vysokú hodnotu položky a vyberte rýchla doprava(DHL,EMS Aramex atď.), v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. ◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: www.haix.sk, www.haix.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

Druh Záhrada Vody Konektory
Názov Značky Talk-Splnené
Priemer 3/4''
Rozmery 2.9*6*6typ
Číslo Modelu 3/4 palca Mosadz Rohový Konektor
Štandard DIN
Záhrada Vody Typ Konektora Vlákno, Rýchly Konektory
Štýl 3/4 palca
Kovové Typ Mosadz
Materiál kov
Hmotnosť Balenia 0.095kg (0.21lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 5cm (4.72in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Záhrada Rohu konektora 3/4 palca vnútorný a vonkajší závit závlahový systém pripojenia k vodnej fajke

Záhrada Rohu konektora 3/4 palca vnútorný a vonkajší závit závlahový systém pripojenia k vodnej fajke

Súvisiace produkty

Porovnať