10pcs "C" Tvar Zeme Kolíky na DN16,DN20 rúry kvapkovacie hadice trubica, držiak Zátvorkách záhrada vody konektor

Nový produkt

Skladom

€2.70

Pridať do obľúbených

Tento Obežnej dráhe kvapkovacie Hadice vklad prichádza v balení 10 ks. Tieto odolné plastové kvapkové zavlažovanie vklady sa používajú na zabezpečenie DN16 DN20 rúry a mikro postrekovačov v zemi. Tieto kvapkovej hadice stávky sú univerzálne a pracovať so všetkými zalievanie kvapkové závlahové systémy pre do-it-yourselfers a trávnika a záhrady odborníkov podobne. Či robíte prispôsobenia existujúcej dripper systému alebo vytvorenie novej micro závlahového systému, tento drip stávke je práve to, čo potrebujete. Balenie:10pcsxDN16 vklad/1 0pcsxDN20 vklad

Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.haix.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.). ◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: ◆ Sme sa vyhlásiť malú hodnotu, aby sa zabránilo colné daň, Zvyčajne žiadne colné problém s poštou. Ak si kúpite vysokú hodnotu položky a vyberte rýchla doprava(DHL,EMS Aramex atď.), v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. ◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: Záhrada Vody Konektory, Vodná Prípojka, záhradné hadice vklad, Lacná záhrada vody konektory, Vysoká Kvalita vody konektor, Čína záhradné hadice vklad Dodávateľov.

Štandard DIN
Plastové Typ PP
Číslo Modelu 10480 10481
Názov C tvar držiak Hadice
Názov Značky Talk-Splnené
Záhrada Vody Typ Konektora Držiak Hadice
Balenie 10pcs
Druh Záhrada Vody Konektory
Priemer DN16, DN20
Materiál Plastové
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.012kg (0.03lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pcs

10pcs "C" Tvar Zeme Kolíky na DN16,DN20 rúry kvapkovacie hadice trubica, držiak Zátvorkách záhrada vody konektor

Súvisiace produkty

Porovnať