ZVS Disku Rady, Ťuknite na položku ZVS, Tesla Napájací zdroj Vysokého Napätia Generátorom Rada

Nový produkt

Skladom

€11.54

Pridať do obľúbených

modname=ckeditor

Jednotky pohybujúce doska má nasledujúce vlastnosti:

1. pomocou vojenskej triedy 1,6 MM obojstranné sklenené vlákna, dosky výroby (všeobecné obchodné použitie, nízka cena jedného panelu)

2. veľké indukčnosti vyrobený v továrni, parametre sú v súlade, výkon je viac stabilný (30 MM veľký magnetický prsteň, pomocou 1,2 MM čistá medené vodiče vinutia)

3. všetky odpory prijať päť krúžok v blízkosti odpor (päť krúžok presnosť odpor chyba je malé, práce je viac stabilný)

V spodnej časti 4. doska nad aktuálnej časti tin (môže byť použitý pre indukčný ohrev, s cieľom ušetriť náklady na všeobecné podniky nie otvoriť plechovku vykonať len vysokým tlakom riadený, raz použité pre indukčný ohrev bude horieť, pretože svetlo na medenej prúd nie je dostatok 5. Všeobecné použitie 12-30V DC napájanie, aktuálne tiež potrebuje viac než 10A je vhodnejšie, pretože vodič rada pracuje v nule napätia prepínač štátu Nulové Napätie Switching) A jeho účinnosť je najvyššia, druhého vodiča je nekonečne viac vysokého napätia oblúka, čím dlhšie (ja osobne otestovať pomocou 27V/15A prepínanie napájania môžete vytiahnuť arc, 80MM nad základnou tepla), tiež je možné robiť indukčný ohrev a kalenie, tým vyššie napätie sa zohrieva rýchlejšie, zároveň väčšiu horúčku a návrhy, Kúrenie na tuhé objekt s priemerom 2/3 bez cievky.

Štítky: Klimatizácia Časti, Lacné Diely, Klimatizácia, ZVS Disku Rady, Ťuknite na položku ZVS, Tesla Napájací Zdroj Vysokého Napätia Generátorom Rada.

Druh Klimatizácia Časti
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ZVS Disku Rady, Ťuknite na položku ZVS, Tesla Napájací zdroj Vysokého Napätia Generátorom Rada

ZVS Disku Rady, Ťuknite na položku ZVS, Tesla Napájací zdroj Vysokého Napätia Generátorom Rada

Súvisiace produkty

Porovnať