95% nové dobrom pre klimatizácia rada Frekvenciu modul doska MDV-450(16)W/DSN1-830 35A MI-POWER-35A (PS22A78)D

Nový produkt

Skladom

€92.20

Pridať do obľúbených

Vitajte !

Vážení priatelia , Náš výrobok popis. 95% nové a 90% nový význam použitých výrobkov, 100% nový význam nového produktu.

Poznámka: niekedy vzhľad druhej strane výrobky bude mať malý škrabanec, ale nemajú vplyv na prácu stroja, ak kupujúci pamäti, prosím, nekupujte.vďaka

Keď sa zobrazí produkt problémy, obráťte sa na predajcu, nehovoriac o náhodné spor, budeme riešiť problém spoločne.

Ahoj priateľ, keď ste potvrdenie objednávky ,pls uistiť, Vaše rady a model je rovnaký drobet nás ,ak nie rovnaké pošlite fotografiu k nám skontrolujte,vďaka

Spôsob dopravy :

Čína príspevok air mail,15-60days dorazí,.prosím, kontaktujte nás, ak budete potrebovať ďalšie doručenie.

Kvalita : 100% testované pred dodaním .

Kvalita : používané (90% nových) a 100% testované pred dodaním .

Záruka : 2 mesiace záruka.

Poznámka :

Vážení medzinárodnej Zákazníci,Vitajte na Guangzhou Deeli technology co.,s.r.o.Vďaka za podporuje a verí v nás. Vždy sa snaží ponúknuť zákazníkom čo najlepšie služby a kvalitné výrobky. Vaša spokojnosť je našou prioritou!keď si kúpite nejaké príslušenstvo máme testovať všetky naše častí pred pripravený na odoslanie,, keď si kúpite moc rada a pripevnenie jednotky, prosím, dajte mi vaše požadované napätie, stav, alebo iné podrobnosti.

Nariadenia a návrh:

(1) akceptujeme iba Ali-pay tu..

(2) Ak potrebujete objednať veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás mailom, poskytneme vám najlepšie zľavy.

(3) z Dovozného cla, daní a poplatkov, ako sú kupujúceho zodpovednosti.

(4) Náš spôsob dopravy je doprava zdarma do Číny post air mail, dorazí čas je 15-60days,niektoré vzdialenej krajiny potrebujú viac než 60days , Predávajúci nie je zodpovedný za doručenie čas, To je poskytovaná dopravcu, s výnimkou Sviatkov a môže sa líšiť s obalom a určenia. Ak je doručenie oneskorené alebo položky sú poškodený v tranzite, pošlite nám e-mail.

(5) Ak budete potrebovať ďalšie doručenie,prosím, kontaktujte nás,vieme poskytnúť nasledujúce prepravná metóda: DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX.

(6) Prosím zanechať správu oznámiť nám, koľko hodnoty vyhlásiť,ak kupujúci bez žiadosti, V snahe zabezpečiť kupujúcemu príjem objednávky bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako 'GIFT' s nižšou hodnotou. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

(7) Budeme loď položky v priebehu 2-3 dní po platby prijaté.

(8) Pre rýchle a bezpečné doručenie dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow. Uveďte prosím správne adresa & kontakt, telefónne číslo.

Politika:

1>> sľubujeme, že všetky výrobky sú testované pred poštovného!

2>> môže Kupujúci vrátiť vec v pôvodnom balení do 5 dní po obdržaní ak nie ste spokojní s tým/, vrátime vám alebo poslať nahradenie na vás do 2-3 pracovných dní po položka je prijaté.

3>> Ak tovar nie je descried ako sme sľub, sa môžete skontaktovať s nami na vrátenie peňazí alebo výmenu pravé pre vás.

4>> výrobky ľahké poškodenie počas prepravy, tak prosím, otvorte a začiarknite políčko a produktu, keď sa dostanete tovar, ak toto políčko nie je v troskách na iný tvar, prosím, nasnímajte fotografiu a dôkazy pre poškodené okno, a potom požiadať poštár potvrdiť situácie. Týmto spôsobom, keď ste mi dať vaše dôkazy, môžeme požiadať o lodnej dopravy na vyrovnanie nám. Toto je dôležité a bude chrániť naše zisku.

5>> ak produkt nefunguje, keď si ho dostal , tam môže byť mnoho dôvodov. Kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť problém , ak chcete, loď späť ,nie sme zodpovedný za vrátenie poplatky za doručenie. Ale budeme odoslať ďalší, aby ste pre dopravu zdarma do Číny post air mail,keď sme dostali problematické produktu.

Spätná väzba:

A. spokojnosť Zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Prosím, nenechávajte žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby pred a kontaktujte nás .Negatívna spätná väzba nie je najlepší spôsob, ako vyriešiť akýkoľvek problém. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

B. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné dane bude pred ponúkanie alebo nákup

C. Prosím, dajte nám postive spätnú väzbu, ak ste spokojní s výrobkom.Budeme odpovedať vám na akékoľvek otázky do 24 hodín a skúste gurantee si pred odchodom spätnú väzbu.

Štítky: klimatizácia rada, práce, upravený vzduch, Lacné klimatizácia rada, Vysoká Kvalita práce, Čína upraveného vzduchu Dodávateľov.

Certifikácia CE
Druh Klimatizácia Časti
Aplikácia Domov
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 9cm (11.81in x 9.84in x 3.54in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

95% nové dobrom pre klimatizácia rada Frekvenciu modul doska MDV-450(16)W/DSN1-830 35A MI-POWER-35A (PS22A78)D

95% nové dobrom pre klimatizácia rada Frekvenciu modul doska MDV-450(16)W/DSN1-830 35A MI-POWER-35A (PS22A78)D

Súvisiace produkty

Porovnať