JJC Spúšte Vydania 16 Rozhlasový Kanál, 433MHZ RF Bezdrôtové Diaľkové ovládanie pre PENTAX KP/K-70

Nový produkt

Skladom

€16.48

Pridať do obľúbených

JJC Spúšte Vydania 16 Rozhlasový Kanál, 433MHZ RF Bezdrôtové Diaľkové ovládanie pre PENTAX KP/K-70

JJC JM-II Rádio Frekvencia Bezdrôtových Uzávierky je určený pre fotoaparáty, ktoré má diaľkové spúšte zásuvky. Systém pracuje na frekvencii 433MHZ a má 16 dostupných kanálov. Okrem toho, tento bezdrôtové diaľkové systém prijíma technológia umožňuje vysielač spustenie prijímača bez priamej viditeľnosti až 30 metrov. Na JM-JM-II prijímač jednoducho pripojený k fotoaparátu, diaľkové zásuvky pomocou dodaného JJC prijímač kábel. JM-II vysielač môže vyvolať spúšte na piatich režimov: jeden záber, 5 sekúnd oneskorenie záber, 3 nepretržité zábery, neobmedzený nepretržité zábery a žiarovka výstrel. Prijímač má 1/4"-20 závit pre statív konektora na spodnej časti, takže si môžete dokonca pripojiť prijímač na statív. A čo je najdôležitejšie, naša JM-II vysielač je schopný oheň viac príjemcov súčasne. Prijímač sám so pripojenie kábla môže byť použitý ako Káblové Diaľkové Prepínanie, potom pol stlačením zameranie, plná stlačte tlačidlo ak chcete nasnímať fotografiu.

1) Frekvencia

16 Možných Rádiových Kanálov cez 433MHz

2) Multi-function

Spúšť fotoaparátu bezdrôtové alebo káblové pripojenie.

Bezdrôtové funkcie podporuje piatich režimov: jeden záber, 5 sekúnd oneskorenie záber, 3 nepretržité zábery, neobmedzený nepretržité zábery a žiarovka výstrel.

Káblové aktivácii umožňuje pol stlačte sústrediť, úplne stlačte tlačidlo ak chcete nasnímať fotografiu, a káblové aktivácii funguje aj v prípade, ak prijímač batérie je mŕtvy, alebo chýba.

3) Dual-Funkcia Uvoľnenie

Stlačte tlačidlo na vysielači je tlačidlo na pol ceste zamerať; ho stlačte úplne na spustenie uzávierky.

4) Oneskorené Spustenie

Oneskorenie funkcia vám dáva extra čas sa dostať do pozície.

5) Dlhých Expozícií

S JM-II môžete kontrolovať dĺžku expozície na diaľku.

6) LED Kontrolky

Dve LED indikátory potvrdiť vopred zaostrenie a expozíciu, keď v bezdrôtovom režime.

JM-PK1(II) Nahradiť PENTAX CS-310

Kompatibilné s JJC KÁBEL-PK1

Pentax

K-70

KP

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4 )SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6) chceli by Sme pripomenúť, že dovozných ciel,daní alebo dodatočný poplatok podaných miestneho colného bude zodpovedný za kupca.Pre ďalšie informácie môžete nájsť na vaše miestne zvyky, pred nákupom produktov.

7) zabezpečujeme aj UPS,DHL rýchlejšie prepravu spôsobom v prípade, že potrebujete tovar naliehavo.Prosím vyberte správne expedičné spôsobom, pred nákupom produktov.

1) Všetky výrobky predávané na JJC Oficiálneho Obchodu sú garantované na JEDEN CELÝ ROK proti chýb vo vyhotovení a materiálu.

2) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Kupujúci je povinný jasne descript vadný s úplné informácie e-mailom.Ak je to potrebné, video a odkaz na nás, aby ukázali chybné.

3) Ak je táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

4) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

5) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

6) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Veríme, že najlepšia kvalita a top-class spoločnosť pochádzajú z povolania a služby.

Štítky: diaľkové ovládanie pre pentax, uvoľnite spúšť fotoaparátu, Uzávierka Vydania, Lacné diaľkové ovládanie pre pentax, Vysoko Kvalitný fotoaparát uzávierky vydania, Čína uzávierky vydania Dodávateľov.

Package Áno
Druh Bezdrôtové
Názov Značky JJC
Hrubá hmotnosť 88g
Materiál ABS
Názov Bezdrôtové Diaľkové
Číslo Modelu JM pre PENTAX
Kompatibilné Značky Pentax
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

JJC Spúšte Vydania 16 Rozhlasový Kanál, 433MHZ RF Bezdrôtové Diaľkové ovládanie pre PENTAX KP/K-70

JJC Spúšte Vydania 16 Rozhlasový Kanál, 433MHZ RF Bezdrôtové Diaľkové ovládanie pre PENTAX KP/K-70

Súvisiace produkty

Porovnať