500pcs RC Lietadlo Náhradné Diely Prepojenie Zátky Pushrod Konektory D2.1 mm D1.8 mm D1.3 mm Rádiové Ovládanie Elektrické Rovina

Nový produkt

Skladom

€44.74

Pridať do obľúbených

RC Lietadlo Nahradenie Prepojenie Zátky Závrtnými Skrutkami Pushrod Konektory D2.1 mm D1.8 mm D1.3 mm Pre Nitro Elektrický Model

Vitajte na hobby Zóny.Dodanie rôzne R/C modely a súčiastky.Dobrá kvalita za rozumnú cenu,Pridajte si nás do svojich obľúbených predajcov a často navštevujete:)

√ Rýchle dodanie ,S Sledovacie číslo . Prijímať položky,alebo Odoslať/Vrátenie peňazí.

√ Poslať ako darček,vyhlásiť nízkou Hodnotou

√ Prosím, nenechávajte nás žiadne negatívne pripomienky ,Akékoľvek problémy,Obráťte sa na nás po Prvé,odpovieme vám do 24 hodín.

√ Veľkoobchod vyšetrovanie,zanechajte nám správu s vašou e-mailovej schránky.

Pekný deň vám všetkým :)

Popis :Push Tyč Konektory Prepojenie Zátky (Závrtnými Skrutkami Zámok) (D1.3 mm /D1.8 mm /D2.1mm) SizeA : Otvor s Priemerom 1.3 mm / Čistá Hmotnosť: Cca 0.7 g/pc Vhodné pre Pushrods 1.0 / 1.1 / 1.2 / 1.3 mm SizeB : Priemerom 1.8 mm / Čistá Hmotnosť: Cca 0.86 g/pc Vhodné pre Pushrods 1.5 / 1.6 / 1.7 / 1.8 mm SizeC : Priemerom 2.1 mm / Čistá Hmotnosť: Cca 0.97 g/pc Vhodné pre Pushrods 1.8 / 1.9 / 2.0 mm Týchto prepojenie zátky sú dobré. Fungujú skvele a podržte prepojenie vodičov dosť silný Balík Zahrnuté: 500 x Push Tyč Konektory Prepojenie Zátky 25 x Hex kľúča Spokojnosť Zákazníka, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii,platobné Podmienky dovolené byť Viazaný, Visa, MasterCard, visa, Moneybookers, Western Union, Bankovým Prevodom, a tak ďalej.

Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

ak neviete, ako zaplatiť peniaze,

prečítajte si prosím tento link:http://help.www.haix.sk/payment_method.html

Doprava

1). Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2). Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3). Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: skontrolujte, rovina, lietadlo príslušenstvo, Lietadlo hračka, Lacné lietadlo kontrola, Vysoká Kvalita rovine príslušenstvo, Čína rovine hračka Dodávateľov.

Pre Typ Vozidla Lietadlá
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Materiál kov
Nástroj Dodávky Montované triedy
Upgrade Diely/Príslušenstvo adaptér
Číslo Modelu 330073-500
RC Diely a Accs Konektory/Elektroinštalácie
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Závrtnými Skrutkami Prepojenie Zátky
Technické parametre Hodnota 4
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Závrtnými Skrutkami Prepojenie Zátky
Názov Značky HobbyPark
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 12cm (5.91in x 5.91in x 4.72in)
Typ Jednotky veľa (500 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.64kg (1.41lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

500pcs RC Lietadlo Náhradné Diely Prepojenie Zátky Pushrod Konektory D2.1 mm D1.8 mm D1.3 mm Rádiové Ovládanie Elektrické Rovina

500pcs RC Lietadlo Náhradné Diely Prepojenie Zátky Pushrod Konektory D2.1 mm D1.8 mm D1.3 mm Rádiové Ovládanie Elektrické Rovina

Súvisiace produkty

Porovnať