2x 1,5 g Digitálny Ultra Micro Lineárne Servo V-Chvost Funkcia GS-1502

Nový produkt

Skladom

€8.40

Pridať do obľúbených

Package: 1,5 g ľavej servo x1pcs 1,5 g právo servo x1pcs

1.Budeme loď položky do 2 pracovných dní po prijímať platby. 2.Budeme loď vašej dochádzky adresu, prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna. Ak chcete zmeniť svoju adresu, prosím, kontaktujte nás v čase.

1. WORLDWIDESHIPPING. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Sme len shipto potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1.Ak položka je chybný alebo poškodený ,kontaktujte nás okamžite, 2.Ak je vrátený tovar objaví, Musí byť v pôvodnom stave( obal) a musí nám poskytuje prepravné číslo zásielky!

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 2.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, Ak ste spokojní s našimi položky a služby ,ktoré bude veľkým povzbudením pre nás! 3.Žiadny problém, môžete sa na nás obrátiť, sme sa riešiť problémy, až kým nebudete spokojní. 4.Úprimne dúfam, že budeme mať viac šancí, aby slúžili vám!

Štítky: micro lineárne servo, lineárne servo, servo lineárne, Lacné micro lineárne servo, Vysoko Kvalitné lineárne servo, Čína servo lineárne Dodávateľov.

Technické parametre Hodnota 3
Nástroj Dodávky Rezanie
Číslo Modelu 1.5 g
Pre Typ Vozidla Lode
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Montáž
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Materiál Kompozitný Materiál
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Serva
RC Diely a Accs Serva
Upgrade Diely/Príslušenstvo SERVO
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 8cm (5.91in x 5.91in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2x 1,5 g Digitálny Ultra Micro Lineárne Servo V-Chvost Funkcia GS-1502

2x 1,5 g Digitálny Ultra Micro Lineárne Servo V-Chvost Funkcia GS-1502

Súvisiace produkty

Porovnať