WLure 5cm 3.5 Meter Hĺbky Potápanie Tesný Zakolísania Jasné, ničím nenatrené Rybárske Nástrahy 10 per pack ABS Plastov UPC549P10

Nový produkt

Skladom

€7.42

Pridať do obľúbených

Špecifikácia: Množstvo: 10 návnad za balík

Dĺžka: 3 1/5 palcový (8 cm) Dĺžka Tela: 2 palce (5 cm)

Hmotnosť: 1/4 oz (7 g) Veľkosť oka: 5 mm (nie je prísť s rybárskymi oči a delené krúžky) Typ: Prázdne Lákať Tela(Crankbait)

Hĺbka: Plytkej Vode

Funkcie:

Vynikajúci Výkon S Vysokým Rozlíšením Telo Detail Rovnováhu Hrkálka Systém

Služby:

Doručenie do 24 hodín

24/7 Zákaznícka Služba

Popis:

Crankbait rybárske návnad sú relatívne krátke, stubby zástrčky s veľkým pery, ktorý z nich robí ponor a chvenie, keď prevezme. Sú úžasný pre napodobňovanie shad, minnows, zubáče, ostrieže, alebo pstruh, smažiť, takže sú veľmi účinné, keď baitfish alebo rybiek sú vo vode. Ale oni tiež čerpať reflex štrajku v mnohých podmienkach a sú veľmi dobré, keď beží pozdĺž spodnej časti a banged do prekážky, ako je drevo alebo kamene.

Na crankbait je prírubové má tendenciu udržať háčiky od prekážky, tak sa nehanbi sa o kontakt. Väčšina crankbaits sú silnom a vypláva na slack line je stop-and-go vybrať robí lákať ponoriť sa a rásť. Pretože crankbaits sú ozbrojené s dvomi výšok, háčiky, je to zvyčajne nie je potrebné, aby veľa svalov do nastavenie háčik. Mnoho crankbaits sú k dispozícii tiež s vnútorným hrkálku, ktoré čerpať viac štrajku od neaktívne ryby.Crankbait rybárske návnad sú relatívne krátke, stubby zástrčky s veľkým pery, ktorý z nich robí ponor a chvenie, keď prevezme. Sú úžasný pre napodobňovanie shad, minnows, zubáče, ostrieže, alebo pstruh, smažiť, takže sú veľmi účinné, keď baitfish alebo rybiek sú vo vode. Ale oni tiež čerpať reflex štrajku v mnohých podmienkach a sú veľmi dobré, keď beží pozdĺž spodnej časti a banged do prekážky, ako je drevo alebo kamene.

Na crankbait je prírubové má tendenciu udržať háčiky od prekážky, tak sa nehanbi sa o kontakt. Väčšina crankbaits sú silnom a vypláva na slack line je stop-and-go vybrať robí lákať ponoriť sa a rásť. Pretože crankbaits sú ozbrojené s dvomi výšok, háčiky, je to zvyčajne nie je potrebné, aby veľa svalov do nastavenie háčik. Mnoho crankbaits sú k dispozícii tiež s vnútorným hrkálku, ktoré čerpať viac štrajku od neaktívne ryby.

Štítky: Rybárske Lure, lure plastové, nevyfarbené návnad, Lacné rybárske lure, Vysoko Kvalitné plastové lure, Čína nevyfarbené láka Dodávateľov.

Poloha Jazero,Nádrž Rybník,Rieka,Potok
Číslo Modelu UPC549P10
Kategória Lure
Názov Značky wLure
Druh Umelé Návnady
Miesto Pôvodu Jiangsu, Čína (Pevninská Časť))
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

WLure 5cm 3.5 Meter Hĺbky Potápanie Tesný Zakolísania Jasné, ničím nenatrené Rybárske Nástrahy 10 per pack ABS Plastov UPC549P10

WLure 5cm 3.5 Meter Hĺbky Potápanie Tesný Zakolísania Jasné, ničím nenatrené Rybárske Nástrahy 10 per pack ABS Plastov UPC549P10

Súvisiace produkty

Porovnať