HENGJIA 1pc 8.5 CM 6 G potápanie plastové minnow rybárske nástrahy basy wobbler šťuka kapor pstruh, ostriež rybárske návnady pesca rybárske rieši

Nový produkt

Skladom

€1.01

Pridať do obľúbených

Minnow rybárske návnad

Dĺžka :8.5 cm

Hmotnosť:6 g/ks(môže byť malý rozdiel skutočnej hmotnosti)

Materiál:ABS plast

Množstvo:1pcs

Potápanie hĺbka :0.3-1.5 M

Háčiky:6#vysoko uhlíkovej ocele háky

farby:ako na obrázku

1:farby sú dodávané náhodne,zvyčajne posielame s nimi zmiešané farby

2:háčiky sú veľmi ostré ,pls byť opatrní.

3:vytvárajú život-ako plávanie akcie vo vode!

plynulé a rýchle potápanie akcia

svetlé farby a 3D oči, aby to

silný prilákať veľké ryby!

Package zásielky a Zásielky

Poznámka: Ak ste objednávku je menej ako 5 dolárov , potom by to byť zaslané Ekonomické Vzduchu Mail, ktorý bez sledovacie číslo , uistite sa, prosím, môžete ho prijať pred uskutočnenie objednávky , ďakujem moc

1Free Poštovného! Zvyčajne,Bezplatné doručenie objednávky bude dodaný prostredníctvom chian post air mail, ktoré bežne prichádzajú do 15-45days po vyvesenia .niekedy pre colné alebo počasie problém .bude odložila niektoré dni. prosím, kontaktujte ma pre detaily. Položky budú starostlivo skontrolovať pred zaslané. Zvyčajne to bude trvať 5-14 pracovných dní pre dodanie.

2.Všetky balíky, môže byť zaslané do 3~5 pracovný deň EMS,HK POST VZDUCHU BALÍK,UPS,DHL,FENEX alebo TNT. Budeme robiť rozhodnutie, ktorý spôsob balíčky by mali byť zaslané.

3.Väčšina položiek odhaduje na dorazí do 5~7 dní v normálnych podmienkach. Ale niektoré krajiny budú potrebovať viac dni dohoda na ich zvyky.

Ak nie, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

4.Po posielame balíky,budeme predkladať sledovacie číslo do systému a môžete zobraziť aktualizovaný.

5.Balenie: jeden kus v jednom oppbag,potom dal ich do master kartónu; aj tu môžeme zabaliť ich ako cstomers " požiadavky.Sme schopní vyrábať všetky vzory podľa požiadavky zákazníkov.

Upozornenie:

1:Akékoľvek dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Ak by ste chceli vašej objednávky môžu byť dovážané bez cla, prosím, kontaktujte nás. Budeme známky poradí, ako váš pomenovaná vec s nižšou hodnotou. Tento nižšiu cenu, nemá vplyv na celkovú cenu, ktorú ste zaplatili alebo trhová hodnota výrobkov. Ale to sa nemusí vzťahovať na tie krajiny, ktoré s rôznymi colných predpisov.

2: Ak vašej objednávky je veľmi veľký , môžeme zmeniť vhodný spôsob dopravy pre vás , ďakujem

Návrat Politiky

1. Budeme akceptovať vráti, ktoré boli dodávané ako nesprávnu položku, alebo DOA.

2. Kupujúci môže vrátiť položky ak zmeníte svoj názor alebo zakúpené nesprávnu položku, ale nemôžeme si dovoliť vrátiť poplatok.

3. Vráti sa bude zrušený, ak výrobok je nesprávna manipulácia alebo fyzické poškodenie zákazníka.

4. Vráti vyrobené pre non-chybný tovar bude podliehať 20% doplnenie stavov poplatok, Poštovné a balné je nevratný.

5. Prosím, kontaktujte nás pred návratom.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s produktom, ktoré ste dostali, prosím, neváhajte napísať nám pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu a necháme pozitívnu spätnú väzbu pre vás po ponuka končí.

3. Vážime si našich zákazníkov tak, že ak máte problém, my budeme vždy tu a ponúknuť pomoc.

4. Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Pošlite nám e-mail pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám možnosť vyriešiť akýkoľvek problém.

5. Ďakujeme vám za váš nákup.

O nás

Sme jedným z najväčších B2B veľkoobchodníci rybárske nástrahy, Počítač a Zavolať Telefóny príslušenstvo vo Východnej Číne.

Sme produktov snaží ponúknuť širokú škálu riešení, Továreň na predaj priamo,zbaviť vložených odkazov, garantujeme kvalitné a na najnižšiu cenu. Máme veľké množstvo tovaru na sklade, zabezpečiť rýchle dodanie služby; Poskytovanie zmiešané objednávky a OEM služby. Tým, že ponúka vynikajúci,inovatívne produkty a zabezpečiť vysokú úroveň zákazníckeho servisu. sme garantuje svojim zákazníkom dostanú mimoriadnu hodnotu vo všetkom, čo robiť.

Štítky: Rybárske Náčinie, Rybárske Lure, lure basy, Lacné rybárske náčinie, Kvalitné rybárske lure, Čína lákať basy Dodávateľov.

Potápanie Hĺbka 0.3-1.5 M
Číslo Modelu MI102 minnow rybárske návnad
DĹŽKA 8.5 cm
Láka typ MINNOW RYBÁRSKE NÁVNAD
Hmotnosť 6g
Poloha Oceán, Pláž, Rybolov,Jazero,Nádrž Rybník,Rieka,Potok
Kategória Lure
Názov Značky HENGJIA
Druh Umelé Návnady
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Veľkosť Balenia 8cm x 10cm x 13cm (3.15in x 3.94in x 5.12in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HENGJIA 1pc 8.5 CM 6 G potápanie plastové minnow rybárske nástrahy basy wobbler šťuka kapor pstruh, ostriež rybárske návnady pesca rybárske rieši

HENGJIA 1pc 8.5 CM 6 G potápanie plastové minnow rybárske nástrahy basy wobbler šťuka kapor pstruh, ostriež rybárske návnady pesca rybárske rieši

Súvisiace produkty

Porovnať