5 Druhá Fix UV Svetlo Repair Tool S Lepidlo Super pohon Kvapaliny Zváranie Plastov Zložené 1pc

Nový produkt

Skladom

€1.69

Pridať do obľúbených

Ak sa vám páči táto položka,prosím, pridajte ho do svojho "Zoznamu Želaní",Ak sa vám páči náš obchod,prosím, pridajte ho do svojho "Uložiť Zoznam".Ďakujem veľmi pekne!!! ^-^ Silný Výkon Univerzálne Lepidlo 5 sekúnd rýchle sušenie laser lepidlo 5 Druhý Fix UV Svetlo Repair Tool S Lepidlo Super pohon Kvapaliny Zváranie Plastov Zložené Veľkosť :13*3*2cm-5.1*1.2*0.8 palec.

položky, vrátane:

1pc x fix pero s retail balenie

Zabalený Bezpečne v Retail Box.

Popis:

5 Druhý problém je kvapalina zváranie plastov auta, ktoré rieši, výplne a tesnenia prakticky čokoľvek 5 sekúnd alebo menej - bez neporiadok. 5 Druhá Fix nie je lepidlo. Je to super-powered kvapaliny plastu UV zváranie zlúčenina. 5 Druhá Fix je veľmi jednoduché - všetko, čo potrebujete urobiť je použiť riešenie na povrchu zvaru a to s UV svetlom zariadenia a v 5 sekúnd, vec bude vyriešený. Zváranie zloženého z 5 Druhý problém je super pohon a vytvára silné puto s jeho UV svetlo. Teraz môžete opraviť rozbité okuliare, poháre vína alebo detská hračka a späť priniesť radosť do 5 sekúnd. Ideálny pre crafters a fanúšikovia na čokoľvek, čo je na zemi, alebo aj letecké ako mini drone alebo vrtuľník. Fix flexibilné káble malé alebo veľké, takže môžete vždy zostať v nabitá. Opraviť popruh na kožené kabelky. Je ľahký, prenosný a ľahko zmestí do vrecka, takže ich môžete vziať ju na cestách

Štítky: repair tool, nástroj nástroj, fix nástroj, Lacné repair tool, Vysoko Kvalitný nástroj nástroj, Čína fix nástroj Dodávateľov.

Názov Značky YYEDC
Aplikácia Domácnosti Súprava Náradia
Číslo Modelu A456
Počet Kusov 1PCS
Package Ako zobraziť
Veľkosť as show
Druh ako hsow
DIY Dodávky Tesárstvo
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5 Druhá Fix UV Svetlo Repair Tool S Lepidlo Super pohon Kvapaliny Zváranie Plastov Zložené 1pc

5 Druhá Fix UV Svetlo Repair Tool S Lepidlo Super pohon Kvapaliny Zváranie Plastov Zložené 1pc

Súvisiace produkty

Porovnať