9 v 1 Otvorenie Nástroje Súpravy Vypáčte súprava Náradia s Pentalobe Skrutkovač PRE iPhone 5, 5G Opravy 500sets

Nový produkt

Skladom

€252.11

Pridať do obľúbených

OPRAVY VYPÁČTE AUTA OTVORENIE NÁSTROJE PRE IPHONE 5G

Špecifikácie produktu: 100% nový

Skrutkovač nástroje sada na otváranie digitálne zariadenia

Ideálny DIY nástroj pre opravy.

Vhodné pre Apple iPhone 5G

Otvorte čelný kryt bez poškriabaniu to s týmito nástrojmi

Každý súbor zahŕňa: 3 x Skrutkovače 2 x Plastové Zvedavými Nástroje-Modrý 2 x Vybrať 1 x prísavky Otvárač 1 x Samolepiace Nálepky 1 x PE Tašky

Spôsob platby a Prepravy: akceptujeme platbu cez Alipay, VIAZANÝ, Visa, MasterCard, visa, MoneyBookers ,Western Union, atď.Prosím, kontaktujte nás pred umiestnite objednávku. Nedovoľte, aby vaše objednávky miss v platobnými podmienkami. Pri úhrade pomocou Viazaný, vaše peniaze sú bezpečne uložené vo vašom účte. Peniaze sa uvoľňuje nám po potvrdení dodania. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. My vám len lode na predvolenú adresu v Alipay ak nechcete informujte nás. Prosím, UISTITE sa, že vaša dodacia ADRESA je SPRÁVNA. Všetky položky sú 100% NOVÉ, byť NIKDY použité & NIE zrekonštruovaný. Avšak, uistite sa, že výrobok je 100% v dobrom stave, vždy sme otvorte balík skontrolovať kvalitu ich pred odoslaním. S cieľom zabezpečiť zobrazí ste objednávku bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako 'GIFT' s nižšou hodnotou. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Medzinárodné Kupujúcich - vezmite Prosím na Vedomie: a)Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. b)Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred uvedením Spätnej väzby: Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Akonáhle necháte pozitívnu spätnú väzbu, náš systém vám pozitívnu spätnú väzbu na rovnaký deň. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom akýkoľvek negatívny a neutrálny spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Kontaktujte Nás 1.My sa nachádza v meste Shenzhen, najväčší elektroniky na trh v Číne. Máme jedinečnú geografické výhody a prosperity zahraničného obchodu. Sme ponúka obrovský počet elektronických obchodných z celého sveta. 2. Platíte výrobnú CENU! Ponúkame na predaj úplne nové položky priamo z továrne v Ázii. To je dôvod, prečo naše ceny sú tak konkurencieschopné. Na udržanie kontroly kvality my osobne prezrieť pre každú položku, pred zásielky. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované. 3. Všetky e-Maily odpovedáme do 24 hodín. Prosím, nechajte správu v živnostenskom Manager. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Štítky: nástroj batožinového priestoru, tool kit bicykli, tool kit prípade, Lacné nástroj batožinového priestoru, Vysoká Kvalita tool kit bicykli, Čína tool kit prípade Dodávateľov.

Veľkosť 83
Druh Ručné Náradie,Skrutkovače
Názov Značky BAIDE
Počet Kusov 9
Číslo Modelu 9 v 1
Aplikácia Mobilný telefón nástroje
DIY Dodávky Elektrické
Package Taška
Typ Jednotky veľa (500 Sady/lot)
Hmotnosť Balenia 5.0kg (11.02lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 20cm x 30cm (3.94in x 7.87in x 11.81in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

9 v 1 Otvorenie Nástroje Súpravy Vypáčte súprava Náradia s Pentalobe Skrutkovač PRE iPhone 5, 5G Opravy 500sets

9 v 1 Otvorenie Nástroje Súpravy Vypáčte súprava Náradia s Pentalobe Skrutkovač PRE iPhone 5, 5G Opravy 500sets

Súvisiace produkty

Porovnať