Obľúbené zubné ZirkonZahn PMMA bloky zubné PMMA disky používané v zubnom laboratóriu pre zubný technik 95*20 mm 3ks za veľa

Nový produkt

Skladom

€44.92

Pridať do obľúbených

Vysokú kvalitu a nízku cenu, ktorá je presne to, čo chcete ! Technické parametre: 1. Farby: A1, A2, A3, farby , 100% PMMA 2. Priemer: 95 mm 3. Hrúbka: 20 mm 4. Tvrdosť Vody: 75-85 Shao 5. Bod topenia: 240-270 stupeň 6. Hustota: 1.19 7. Húževnatosť: Dobrý 8. machinability: Vynikajúce 9. Popol: 0.032% 10. Zrážanlivosť: 0.5% Popis: Materiál: polymetylmetakrylát Pomocou miesto: Zubné laboratórium Application: Pre zubná protéza protéza, pre vytvorenie dočasného koruny v klinických regeneračné; môže byť použitý ako rezbárske disku namiesto zubné vosky. Balík obsahuje: 3 Kusy OD95*20 mm Zubné PMMA Bloky, môžete si vybrať, A1, A2 alebo A3, farby. Ak máte špeciálne požiadavky, aby si chcete vyskúšať všetky farby , prosím, nechaj ma správu pri zadávaní objednávky!!!

Top kvality s plnou certifikácia

Medzinárodné slávnej značky spolupráce

Dodacia lehota

Sme loď, všetky objednávky do 72 hodín po zaplatení skončil. Ako tam sú ďalšie produkty na našom sklade, takže keď sa stretnete s niektoré produkty sú na sklade, po umiestnite objednávku, stačí sa nemusíte starať, budeme vás informovať na prvý raz. Dúfame, že sa vám mohol pochopiť, vďaka, vážení.

Klient je Úplný názov a Adresa

Vážení klienti, prosím, informujte nás, vaše celé správne meno a adresu, v prípade, že balík je vrátený. Ak balík byť vrátené, pretože necháte ma nesprávnu adresu, nebudeme zodpovední za to.

Colné Poplatky

Sme nepodnikajú Colné Daň, a nie za to zodpovedný, ak tento balík je blokovaný na colnici.

Vzdialená Plocha

Pri výbere DHL/FedEx, sme wil skontrolujte, či sa adresa je Vzdialenej Oblasti. I f je, Vzdialenej Oblasti Poplatok je potrebné nabiť.

Spôsob dopravy

Niekedy sme sa zmení na prepravu spôsobom a vybrať najvhodnejší spôsob dopravy pre vás, ale dopravy čas je rovnaký, a to ešte majú sledovanie informácie on-line. Prajeme vám pochopiť, ďakujem!

Dôležité Pripomienky

1 Prosím, otvorte obal keď dostanete balík a skontrolovať, či tovar je v dobrom stave pred doručenie kuriérom listy.

2, Ak tento tovar je v dobrom stave prosím, prihláste sa.

3, Ak tovar sú nefunkčné, prosím odfotiť a odmietnuť podpísať.

Inak, budeme schopní zodpovedný za poškodenie alebo rozbitie.

5 Hviezd Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami & servisný technik , pls minútu zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, " 5 stars ", je to náš pohyb urobiť lepšie pre vás a radi vám urobiť to isté pre teba.

Štítky: Disk, disk zubné, Lacné disk, Vysoká Kvalita diskov zubné.

Názov Značky KRÁĽOVSTVO SA STARÁ
farba A1 A2 A3
Hrúbka 20 mm
Priemer 95 mm
Druh Zubné laboratórium materiál
Materiál PMMA
Falošných Rias Plavidlá Stroj Vyrobený
Číslo Modelu ZP10
Aplikácia takže dočasné koruny a most
Pomocou miesto Zubné laboratórium
Veľkosť 95*20mm
Veľkosť Balenia 15cm x 18cm x 10cm (5.91in x 7.09in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.9kg (1.98lb.)
Typ Jednotky veľa (3 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Obľúbené zubné ZirkonZahn PMMA bloky zubné PMMA disky používané v zubnom laboratóriu pre zubný technik 95*20 mm 3ks za veľa

Obľúbené zubné ZirkonZahn PMMA bloky zubné PMMA disky používané v zubnom laboratóriu pre zubný technik 95*20 mm 3ks za veľa

Súvisiace produkty

Porovnať