20 Ks/veľa Dremel Diamantové Rezné Kotúče Brúsenie, Leštenie Diamantové Rezné Koliesko Disky (Poslať Jeden Tŕň Zadarmo )

Nový produkt

Skladom

€18.68

Pridať do obľúbených

100% peniaze späť Zaručená!!! Vysokú kvalitu a nízku cenu, ktorá je presne to, čo chcete! Funkcie: 1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Diamantový kotúč; 2. Bezpečné, spoľahlivé a pohodlné pre použitie; 3. Potiahnuté na obidvoch stranách a okolo okraja, pretože to je super tenký; 4. Je vhodný pre rezanie porcelánových drahý kameň, sklo, keramika, kameň, hliník a meď. Špecifikácia: Tvar Hrany potiahnutý; povrchová úprava Bokov: Dvojité potiahnuté; Priemer: 22 mm; Hrúbka: 0,2 mm Balenie Zoznam: 20 Kusov E22D20 Diamantové Rezné Kotúče 1 Kus Tŕňa (zdarma) kontaktovať Sophia voľne v prípade akýchkoľvek otázok... Vitajte navštívte náš obchod: Poznámka: Môj vážený zákazník, prosím nechajte nám svoj plný správny názov a adresu pri zadávaní objednávky , v prípade, že balík sa vráti. Ak balík byť vrátené, pretože necháte ma nesprávnu adresu,nebudeme vykonávať povinnosti. Som nepodnikajú Colné Daň, a nie som za to zodpovedný, ak tento balík je blokovaný na Ciel, tak prosím pozrite vašu Krajinu Politiky, ak tovar nie je povolené doviezť. Pri výbere DHL/FedEx, sme wil skontrolujte, či sa adresa je Vzdialenej Oblasti. I f je, Vzdialenej Oblasti Poplatok je potrebné nabiť. Niekedy sme sa zmení na prepravu spôsobom a vybrať najvhodnejší spôsob dopravy pre vás, ale dopravy čas je rovnaký, a to má stále sledovanie informácie on-line. Prajeme vám pochopiť, ďakujem!

Štítky: kolieskom, modrá, diamond pohár brúsne koliesko, diamond visieť drop náušnice, Lacné kolesá modrá, Vysoko Kvalitné diamantové pohár brúsne koliesko, Čína diamond visieť drop náušnice Dodávateľov.

Veľkosť 0.2*22mm
Druh diamantový rezací kotúč
Priemer 22 mm
Materiál kov
Falošných Rias Plavidlá Stroj Vyrobený
Názov Značky Beemyi
Hrúbka 0,2 mm
Povlak Stranách Dvojité potiahnuté
kvalita Vysoká Kvalita
Tvar Hrany potiahnutý
Účel Pre rezanie a brúsenie protézy, sklo, keramika a podobne
Číslo Modelu E22D20
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 12cm (5.91in x 5.91in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

20 Ks/veľa Dremel Diamantové Rezné Kotúče Brúsenie, Leštenie Diamantové Rezné Koliesko Disky (Poslať Jeden Tŕň Zadarmo )

20 Ks/veľa Dremel Diamantové Rezné Kotúče Brúsenie, Leštenie Diamantové Rezné Koliesko Disky (Poslať Jeden Tŕň Zadarmo )

Súvisiace produkty

Porovnať