2018 Nové Auto Led Reflektor H7 H1 9006 hb4 9005 hb3 H11 H4 LED Žiarovka Super Svetlé Automobily Svetlá KLASU Žiarovka 12v 60W 6000K

Nový produkt

Skladom

€19.59

Pridať do obľúbených

1. Malé rozmery, môže byť priamo zapečatené vnútri montáž, pôvodný auto protiprachový kryt bez otvorov, skutočné nedeštruktívne inštalácie. 2.LED čip je vyrobený z Taiwanu dovezené KLAS, dlhoročné skúsenosti v oblasti výskumu a vývoja osvetlenie, veľké plochy svetla, široký rozsah expozície, vynaliezavosť vytvoriť presný typ svetla, svetelné telo 0,3 cm medzery, vysoký jas 6000LM, kondenzátora 60%. 3. Používať rýchlosť až 125 rev / s AirCool inteligentného invertora stlmiť chladiaci ventilátor,Dlhá životnosť, stabilný a svietiace bez hluku, použitie letectva hliníkové svietidlo telo, lepšie pomocné lampa tepla, predĺži životnosť. 4. Zliatina hliníka jednotky, zvýšenie EMC non-polar odpor, superior anti-interferencie schopnosti. Inteligentná regulácia teploty systém, monitorovanie a regulácia na všetky časy. Dosiahnuť dynamické ochrana, automatické nastavenie prúdu a lampa jas podľa pracovného prostredia.

mini6-KLAS Výkon: 60W zdroj Svetla: dovezené KLASU Farebná teplota: 6000K Materiál: 6063 letecký hliník + vojensko-stupeň ventilátora, Luminous flux: 6000LM Prevádzkové napätie: 9V-36V trieda Ochrany: IP68 Chladiaci princíp: chladenie ventilátorom Prevádzková teplota: -40 ° ~ +135 ° Prevádzková životnosť: ≥ 30000h Hmotnosť: 300g Vlastnosti Produktu: Malé rozmery, jednoduchá inštalácia Balíka je Zahrnuté: 1 Pár Auto žiarovky svetlometu

Číslo produktu dispaly

Dobrá Kvalita

Kúpiť S Dôverou!Nákup od nás,môžete sa tešiť na vynikajúce nákupné skúsenosti na www.haix.sk.

Po-predajný Servis

Predaj odbornej, majú produkt riadenia tímov, a vnútroštátne

tím služieb. Tento servis a podpora siete umožňuje otázky

odpovedal v čase.

Spoľahlivosť

Špecializujeme sa na osvetlenie priemyslu s vysokou technológiou a profesionálne údaje, aby sa zabezpečila spoľahlivosť produktu. Máme možnosť ponúknuť vhodné riešenia rôznych problémov, ktoré naši zákazníci sa stretli s.

Naša Spoločnosť sa špecializuje na výrobu vysoko kvalitných auto reflektor Led,HID svetlá, ktoré integruje Výskum, Vývoj, výroba, predaj a servis.

Všetky výrobky sú prešiel FCC a CE overovanie a prešiel RoHS certifikát ochrany životného prostredia.To bude 100% fit pre originálne auto štandard. V súčasnosti naše výrobky úspešne vstúpila na trh, Európa a Spojené Štáty, Južná Kórea a Japonsko Juhovýchodná Ázia, Južná Afrika, Severná Afrika, Stredný Východ...

Naše štáby sa zaväzuje poskytovať bezpečné, stabilné, účinné, energeticky úsporné svetlomet osvetlenie riešenia s každý majiteľ auta, tak, že to môže byť stabilný, jasnejšie a bezpečnejšie, keď sa počas jazdy v noci.

FAQ

Otázka: Ako si vybrať svetlometu pre vaše auto?

Odpoveď: Pozrite si naše pätice typu zoznam prvý a vyberte si jeden rovnaký ako vaše auto pôvodnej pätice.

Otázka: Ktorý z modelov nemusia byť s uitable?

Odpoveď: Niektoré vozidlá, ktoré sú potrebné na snímanie môžete použiť s dekodér. Ak si nie ste istí, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom. (Prosím skontrolujte veľkosť pred objednaním a uistite sa, že máte dostatok miesta na inštaláciu nášho produktu)

Otázka: Či LED auto svetlomety musia stmievanie?

Odpoveď: Nie je potrebné, LED auto svetlomety integrované plug-and-play, nie úpravy, one-stop alternatívu k halogénové žiarovky, veľmi pohodlné.

Otázka: Keď moja objednávka bude odoslaný von?

Odpoveď: Máme loď z objednávku do 48 hodín po obdržaní vašej platby.

Otázka: ohľadom faktúry a dane?

Odpoveď: Môžeme deklarovať hodnoty produktu podľa vašej krajine daňovej politiky.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky o hodnote na faktúre.

Otázka: Prečo žiarovky nie je možné zmeniť do high beam alebo nízke svetlo aj keď to, čo si priniesol, je dvojitý lúče?

Odpoveď: Pre hi/lo lúče svetla, nie je rozdiel medzi "+" a "-" v našej svetlo sviečky.

Môžete otočiť o 180 stupňov a namontujte ho v aute, ak to dobre funguje, potom je to správne. Ak to stále nefunguje, obráťte sa na nás, pomôžeme vám vyriešiť problém.

Otázka: Prečo môj prijaté led reflektor nemôže pracovať normálne po inštalácii?(Napr. blikanie)

Odpoveď: LED svetlá blikajú na niektorých vozidlách je To spôsobené vozidla na palubný počítač zlyháva self-check test vzhľadom na nové LED súprava na ktorú ste práve nainštalovali.To môže byť ľahko opravená pridaním nastaviť upozornenie kondenzátory pre vaše nastavenie.

Môžete urobiť test s externým 12V alebo 24V napájanie. Dať lampu von z auta, a potom dal ich do externej nabíjačky skontrolujte, či lampa môže dobre fungovať, alebo nie.Ak lampy môže dobre fungovať von z auta, to znamená, že vaše auto potrebuje canbus. Ak sa von z auta, lampy stále nemôže pracovať, kontaktujte nás, potom budeme vám pomôžu problém vyriešiť.

1.Sme kontrolu všetky položky pred odoslaním von, ak ste obdržali rozbité / vadný položky, prosím, fotografovať a odošlite nám okamžite.

2.Prosím, aby spotreba 0,3-0,8 cm rozdiely na meranie.

3.položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť mierne odlišné na rôznych počítač, monitor,vďaka za pochopenie.

4.Všetky medzinárodné objednávky podliehajú kontrole a schválení cez colnicu.

NIE sme zodpovední za akékoľvek dane,clá a poplatky, ktoré vznikli.Kupujúci sú zodpovední za vedieť ich krajinách, konkrétne politiky.

1.Je to medzinárodný Predávajúceho.Sme v inom časovom pásme.Budeme odpovedať svoju správu do 24 hodín.

2.Prosím, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek zmätok našich položky . Budeme vám podrobnejšie informácie hneď, ako je to možné.

Štítky: žiarovka 12v, led žiarovka h4, led h7, Lacné žiarovka 12v, Vysoko Kvalitné led žiarovka h4, Čína led h7 Dodávateľov.

Led Lúč Typ miesto
Typ konektora Plug and Play
Zdroj Svetla LED
Model Auta Univerzálny
Napätie 12V
Názov Značky 360°lahl
Materiál 6063 letecký hliník + vojensko-stupeň ventilátora
Umiestnenie na Vozidle Vpredu Vľavo, Vpravo
Lumen 6000lm
Nepremokavé IP68
Aplikácia Auto, Motocykel, Bicykel, Lode, nákladné automobily a iné vozidlá svetlometov
Príkon 60W
Pätica Typu H4 H7 H1 H11 9005 9006 LED
Certifikát CE / FCC / ROHS
Položka Druh Svetlo Sourcing
Životnosť Viac 30000h
Farebná Teplota 6000K
Čip Montáž Druh KLAS
Záruka 12 mesiacov
Auto Značky Pre Toyota Cruze RAV4 Honda, Nissan Mazda atď.
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 28cm x 20cm x 11cm (11.02in x 7.87in x 4.33in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 Nové Auto Led Reflektor H7 H1 9006 hb4 9005 hb3 H11 H4 LED Žiarovka Super Svetlé Automobily Svetlá KLASU Žiarovka 12v 60W 6000K

2018 Nové Auto Led Reflektor H7 H1 9006 hb4 9005 hb3 H11 H4 LED Žiarovka Super Svetlé Automobily Svetlá KLASU Žiarovka 12v 60W 6000K

Súvisiace produkty

Porovnať