H11/H9/H8 LED Hmlové Svetlo Žiarovka 11W CREE Čipom COB LED Čip Technológie (Biela) 2 ks

Nový produkt

Skladom

€7.76

Pridať do obľúbených

H11/H9/H8 LED Hmlové Svetlo Žiarovka 11W CREE Čipom COB LED Čip Technológie (Biela) 2 ks vlastnosti Produktu: Zbrusu nový stav Najvyššej kvality výrobku, Nikdy sa snažil alebo používa Obsahuje 5 Ks Vysoká Kvalita, Super Svetlé SMD/SMT LED Čipy Veľmi jednoduchá inštalácia Ideálny pre auto, vnútorné osvetlenie, dvere so súhlasom osvetlenie špz svetlá, parkovacie svetlá, bočné obrysové svetlá, a ďalšie! Priama náhrada ÚPLNE bez CHÝB! Nižšiu spotrebu energie, Jasnejšie osvetlenie, výstup 360 Stupňov Svetlo Žiariť Špecifikácie: Žiarovka rozmery: (Cca. L" x W) 1.10" x 0.50" životnosť: 20000+ hodín životnosť LED Chip Séria: 3-Článková 5050 SMD/SMT LED Čipy Nahrádza: H11, H8, H9 H11B, H11, H11SU, H11ST, H11XV

náhrada za chvost svetla, otočte signálneho svetla, svetelný indikátor, parkovacie svetla, rohové svetlo, stop svetlo, záložnú svetlo, hmlové svetlo, atď.

Spoločnosť Intro:

Naše Nanjing Newsun Fotoelektrické Co.,Ltd je profesionálny výrobca a vývozca auto auto svetlá,ako sú led značky angel eyes pre BMW,CCFL angel eyes,led pracovné svetlo,hmlové svetlo,interiér auta, svetla a tak ďalej.

Naša spoločnosť zriadila v roku 2005 a máme bohaté skúsenosti v produkcii auto auto svetlá.Naše auto auto svetlá sú predávané po celom svete, Ázii, Amerike, Európe a Afrike.Poskytujeme len výrobky v vysokú kvalitu a rozumnú cenu,pls byť istí, že na vašej objednávky.

Spoločnosť Služby:

1. Povolanie:Máme silný R&D oddelenie s 20 zručný inžinierov a viac ako 7 rokov skúseností vo výrobe high power led.

2. Reliablity: Všetky te poducts boli testované našej expert; 12 mesiacov záruka, nízke chybný kurz, voľný maintaince.

3. Rýchle dodanie: Zvyčajne do 3-7 pracovných dní podľa vašich množstvách.

4. OEM k dispozícii: Formy a plastov výroba strojov a automatické výrobné linky.

Platby:

Akceptujeme Alipay. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Doprava:

Máme Loď na celom Svete, s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie. Položky sú dodávané z Číny cez EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT a letecky (s sledovacie číslo) atď. Čas dodania závisí od kuriérskej spoločnosti ,destinácií, miestne zvyky a iných faktorov, a dúfame, že prídete o čas, ale tento medzinárodný dodania dodacia lehota bude veľmi závisí od kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov, dúfam, že sa vám môže pochopiť, ak existuje akékoľvek prepravné oneskorenie spôsobené vyššie uvedených dôvodov.

Záruka:

12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou! Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Kontaktujte nás:

Naše otváracie hodiny: Pon-Pia 9:00-18:00, UTC/GMT +8 hodín na Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: led hmlové žiarovky, hmla žiarovka, Hmlové Svetlo, Žiarovka, Lacné led hmlové žiarovky, Vysoká Kvalita hmla žiarovka, Čína hmly žiarovky Dodávateľov.

Lumen 800Lm
Iné Katalógové Číslo Vymeňte pre hmlové svetlomety foglight použitie
Čip Montáž Druh SMD
Zdroj Svetla LED
Výrobca Katalógové Číslo H11 H8 H9 OEM Náhradné LED Žiarovka
Názov Značky NEWM
Auto Značky Univerzálny
Farebné prevedenie Biela
LED QTY CREE 5W chips +4*1.5 W
Príkon 11W
Názov H11 led svetlo
pracovné napätie 12V-28V DC
Uhol Lúča 360 stupeň
Položka Druh Svetlo Sourcing
Farebná Teplota 6000K
Napätie 12V
Emitting Farby Červená, Biela, Žltá
Pätica Typu H8, H9, H11
Led Lúč Typ miesto
Model Auta Pre všetky autá
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

H11/H9/H8 LED Hmlové Svetlo Žiarovka 11W CREE Čipom COB LED Čip Technológie (Biela) 2 ks

H11/H9/H8 LED Hmlové Svetlo Žiarovka 11W CREE Čipom COB LED Čip Technológie (Biela) 2 ks

Súvisiace produkty

Porovnať