Silikónové Chrániť Pokožku puzdro pre Cyklistiku Počítač GPS Garmin Edge 1030 Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€3.68

Pridať do obľúbených

Popis produktu Prípade, Montáž Na: Edge 1030 Prípade Funtion: Zabrániť, aby sa vaša Garmin od špiny a blata. Prípad Materiál: životné Prostredie priateľské Silikónovej Gumy. Balenie Obsahuje: Nové puzdro Pre GPS Edge 820x1 Prehľad Našej pokožky je navrhnutý tak, aby sa odvážne a krásne. Vzali sme tento farebný dizajn a použité naše technológie omotala okolo kvalitné formovacie v zelenej, ktorá zvyšuje priľnavosť pri zachovaní slim-line hard shell form factor. Garmin GPS je len na ukážku a NIE je súčasťou predaja. FARBA: Všetky obrázky sú prevzaté profesionálnych fotografov pod studio svetlo. Od farieb sa líšia u rôznych svetelných podmienkach, rôzne monitorov a dokonca aj rôznych jednotlivcov, farby skutočných položky môžu byť mierne odlišné od farieb v obrázku. Farebný rozdiel nie je nedostatok kvality.

DOPRAVA

Máme loď v dvoch podniky deň.

Spojené Štáty balíčky budú odoslané prostredníctvom ePacket Prvej Triedy Mail, a my vám poskytneme zadarmo a sledovať poštovného pre väčšinu NÁS objednávky s výnimkou niektorých nízkou hodnotou položky.

Iných medzinárodných balíkov budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok First Class International Mail. Väčšina balík bude sledovať, ale niektoré budú sledovať, keď balíky, ktoré sú v Číne, ale bez sledovania informácie môžu byť poskytnuté raz položky opustiť Čínu.

Väčšina balíky bude doručený do 2 týždňov, ale môže to trvať tak dlho, ako 6 týždňov pre internatinoal balíky, ktoré má byť dodané. Od poisťovne od nás požaduje čakať 50 dní, aby sme vám mohli oznámiť balík stratu, vyžadujeme od našich zákazníkov čakať rovnaký počet dní.

Prečítajte si viac informácií v hornej časti za prepravné poplatky.

Spätná VÄZBA

Mohli by sme oceniť 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba, hodnotenie a sľubujú rovnaký v vráti! Ak by ste sa cítili, že vaše produkty nie si zaslúži 5 hviezdičiek v jednej alebo viacerých kategórií, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne (1,2 alebo 3-hviezdičkový) spätná väzba. Vynaložíme maximálne úsilie, aby zabezpečili 100% satisfiction.

Štítky: Tablety a e-Knihy Prípade, Lacné Tablety a e-Knihy Prípade, Silikónové Chrániť Pokožku puzdro pre Cyklistiku Počítač GPS Garmin Edge 1030 Príslušenstvo.

Vzor Typ Pevné
Funkcia Pokles odporu
Štýl Príležitostné
Názov Značky ickoy
Číslo Modelu 1030-Prípad
Package Áno
Druh Ochranný Plášť/Skin
Materiál Gumené
Kompatibilné Značky pre Garmin
Aplikácia Notebook Veľkosť Pre Garmin Edge 820
Model Kompatibilita Pre Garmin Edge 1030
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Silikónové Chrániť Pokožku puzdro pre Cyklistiku Počítač GPS Garmin Edge 1030 Príslušenstvo

Silikónové Chrániť Pokožku puzdro pre Cyklistiku Počítač GPS Garmin Edge 1030 Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať