CucKooDo Premium Folio PU Kožené Slim Stojan Cover obal Pre Samsung Tab 10.1-Palcový (SM-T580/SM-T585) 2016 Release Tablet

Nový produkt

Skladom

€6.26

Pridať do obľúbených

Špeciálne Určený Pre Samsung Tab 10.1-Palcový 2016 Len (Nie je vhodný Pre Samsung Galaxy Tab 4 10,1-Palcový Tabliet) Vynikajúcej Kvality Prípade: Premium Syntetická Koža prináša vám pevné prípade, bude dokonale ochráni váš Samsung Tab 10.1 tablety pred nárazmi, prachom, poškodenie, škrabance. Vstavaný stojan s viacerými pozorovacie uhly (písanie a pozeranie). Zabrániť tabletu od pádu pri čítaní alebo písaní. Presné Otvory: Najlepšie prispôsobené otvory presne v miestach, pre rýchly a ľahký prístup na všetky porty a ovládacie prvky (Fotoaparáty, Porty a ovládacie Tlačidlá).

*Žiadne šetrenie alebo dissatisfactions, kontaktujte náš služby zákazníkom cez

*Ali správu alebo zákaznícky servis e-mail, odpovieme vám do 24 hodín.

*Všetky položky, ktoré budú usporiadané doprava do Číny vzduchu-mail po 24hod. platby vymazané.

*Ak sa vám nepodarilo kúpiť v našom obchode, kontaktujte náš služby zákazníkom.

*Dovozné clá, dane a iné poplatky, ktoré sú kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné. Prosím, skontrolujte sadzobníka vo miestne Zvyky.

*Sledovanie Nie. bude sa dať do webovej stránky, mohlo by byť užitočné, po týždni. Ak nie, prosím kontaktujte nás.

*Dodacia lehota sa pohybuje v dôsledku rôznych krajín a ďalších faktorov. Za normálnych okolností trvá 25-50 pracovných dní, v niektorých krajinách môže byť potrebné 10-20 prácu navyše. Avšak, budeme posielať všetky položky, ako rýchlo, ako môžeme.

*Ak položiek sú v zlom stave, keď prišli, sme sa znovu na vás, alebo vrátenie peňazí, Ak sa nachádzate jednoducho nemajú radi položky, mohlo by to výmenu tiež vrátiť do 7 dní, medzitým musíte zaplatiť poštovné späť. Návrat musí byť kompletný s originál balenie (výrobcu box, Polystyrénu, plastové tašky, atď.), a všetko príslušenstvo, balenie proklouznout a značky.

*V prípade, že ste čakali, vaša objednávka viac ako 60 dní (od dátumu platby), prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť v našich silách, aby zabezpečil odoslať alebo vrátenie peňazí.

*Spokojnosť zákazníka je jadro nášho úspechu. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A ak budete mať akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.

Tešíme sa na vašu Pozitívnu spätnú Väzbu Pre Všetky DSR s 5 Star Skóre

Vďaka!!!

Štítky: puzdro pre samsung kartu, kartu prípadoch samsung, samsung tab prípade, Lacné obal pre samsung kartu, Vysoká Kvalita kartu prípadoch samsung, Čína samsung tab prípade Dodávateľov.

Štýl móda
Vzor Typ Pevné
Aplikácia Notebook Veľkosť 10.1"
Package No
Materiál PU
šírka 4.7inch
Číslo Modelu Štyristo osemdesiat šesť tisíc dve sto dvanástich
Kompatibilné Značky Pre samsung
Funkcia Pokles odolnosti,Shockproof,Anti-Prach
Druh Ochranný Plášť/Skin
Názov Značky CucKooDo
dĺžka 8.7inch
Model Kompatibilita Pre Samsung Galaxy Tab 10.1 SM-T580 / T585
Veľkosť Balenia 15cm x 20cm x 2cm (5.91in x 7.87in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.22kg (0.49lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

CucKooDo Premium Folio PU Kožené Slim Stojan Cover obal Pre Samsung Tab 10.1-Palcový (SM-T580/SM-T585) 2016 Release Tablet

CucKooDo Premium Folio PU Kožené Slim Stojan Cover obal Pre Samsung Tab 10.1-Palcový (SM-T580/SM-T585) 2016 Release Tablet

Súvisiace produkty

Porovnať