2018 Nové Arriavl módy Sexy ženy, vysoko elastická hot predaj jedna veľkosť solid black priedušná sieťovina ponožky

Nový produkt

Skladom

€0.92

Pridať do obľúbených

Výrobok Č.: 3963

1.100% Úplne Nové a vysokej kvality

2. Materiál: 88%Nylon+12%Spandex

3.Package:jedny čierne ponožky

4.Pozor: Veľkosť môže byť 2 cm/1 palec nesprávnosť z dôvodu na strane opatrenie, Farby sa môžu trochu líšiť vzhľadom na monitor, vďaka za pochopenie!

Medzinárodné zásielky pestrý mnoho nekontrolovateľné síl,ktoré môžu trvať dlhšie ako očakávanie,vaše pochopenie a trpezlivosť, ktoré by ocenili. Necháme si pozitívnu spätnú väzbu,prosím, aj nám pozitívne feesback so všetkými 5-Hviezdy,je To dôležité a rešpekt, KONTAKTUJTE NÁS skôr, než odídete, Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu . Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Akceptujeme Viazaný, keď uskutočniť platbu pomocou Viazaný, vaše peniaze sú bezpečne uložené vo vašom účte. Peniaze sa uvoľňuje nám po potvrdení dodania. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Ak môžete pokladnice bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia byť ukončené do 3 dní. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom. Ponúkame 3 mesiacov záruka. Dátum od kupujúci potvrdenie prijatia tovaru. V záručnej doby, ak nie sú problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás. Nesprávne použitie alebo umelých škodu na veciach, budeme nenesie zodpovednosť za obsah záruky. Poštovné zodpovedný za kupujúceho. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že máte našu adresu a napísať "darček" na dodacom liste. Prosím používa pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás prvý. Prosím, pošlite svoje otázky, informujte sa a sťažnosti k nám. Dáme vám odpoveď do 2 pracovných dní a riešiť problémy. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, mali by sme byť vďační za možnosť problém vyriešiť, než sa prikročí k spätnej väzbe. Ak sa vám páči položky, prosím zanechať pozitívne spätná väzba je pre nás,a my vám urobiť to isté pre teba. Veľká vďaka! Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok, atď.), by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu.

Štítky: sieťovina ponožky, ponožky móda, ponožky th, Lacné ponožky, sieťované, Vysoko Kvalitné ponožky móda, Čína ponožky th Dodávateľov.

Ponožka Typ Príležitostné
Materiál Spandex,Nylon
Položka Druh Ponožka
Pohlavie Ženy
Názov Značky bobibla
Hrúbka Tenký
Číslo Modelu Tri tisíc deväťsto šesťdesiat tri
Vzor Typ Pevné
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 3cm (5.91in x 5.91in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 Nové Arriavl módy Sexy ženy, vysoko elastická hot predaj jedna veľkosť solid black priedušná sieťovina ponožky

2018 Nové Arriavl módy Sexy ženy, vysoko elastická hot predaj jedna veľkosť solid black priedušná sieťovina ponožky

Súvisiace produkty

Porovnať