Veľkoobchod Doprava Zadarmo 60pcs=30 párov/veľa Dámske bambusové vlákno nylonové Ponožky,hodváb, lacné,kvalitné,v pohode, pre dámy velvet

Nový produkt

Skladom

€6.67

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode !

1.množstvo:1lot =60pcs=30pairs

2.farba:rovnakej farby v jednej dávky alebo viacerých farieb v jednom veľa

3.materiál: nylon & bambusové vlákno 82.2%, spandex 17.8%

4. veľkosť nohy:22-25 cm(USA 5-8,UK 4-7,EÚ 36-40)

Doprava:

Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní na platby prijaté (www.haix.sk budeme kontrolovať svoj

kreditnú kartu,a to bude trvať asi 24 hodín a dovolenky s výnimkou),ak máme nejaký problém, o

produkt,budeme zanechať odkaz v čase,pls láskavo odpovedať nás v čase tiež, aby sa zabránilo mistkae happy

Záruka a ručenie:

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Spätná väzba politiky

Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,Na podporu zdravého Ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne.Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu.Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

O nás

My, AME CORPORATION, sa špecializuje na odev oblasti asi 30 rokov, od roku 1983. Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov. Naše sklady sú umiestnené v Zhuji a v Yiwu.Zhuji je najväčší ponožky výroba základne v Číne.Yiwu je najväčší malé komoditnom trhu v Číne. Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky. Sme rodených hovoriacich zákaznícky servis v anglickej, francúzskej a Čínskej.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Ponuka S Dôverou!

Štítky: ponožka mount, dojčenské ponožky, ponožky sexy, Lacné ponožky, mount, Vysoko Kvalitné ponožky dieťa, Čína ponožky sexy Dodávateľov.

Číslo Modelu W1078-30
Hrúbka Štandard
Položka Dĺžka 25
Ponožka Typ Príležitostné
Položka Druh Ponožka
Materiál Spandex,Nylon,Bambusové Vlákno
Vzor Typ Pevné
Názov Značky Shulammitelily
Farba Štýl Prirodzené Farby
Pohlavie Ženy
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (60 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.201kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľkoobchod Doprava Zadarmo 60pcs=30 párov/veľa Dámske bambusové vlákno nylonové Ponožky,hodváb, lacné,kvalitné,v pohode, pre dámy velvet

Veľkoobchod Doprava Zadarmo 60pcs=30 párov/veľa Dámske bambusové vlákno nylonové Ponožky,hodváb, lacné,kvalitné,v pohode, pre dámy velvet

Súvisiace produkty

Porovnať