Bezdrôtový Blesk Blesk Siréna Pre GSM Alarm Systém, 433MHz, Aj to je miesto, zabezpečovací systém, môžete pridať 100 bezdrôtové detektory,

Nový produkt

Skladom

€7.15

Pridať do obľúbených

433MHz Bezdrôtová Siréna Radič

GSM Alarm Systém Wifi Alarm Systém Kerui Bezdrôtová Siréna, Blesk Siréna, Siréna Cenovo dostupnejšie, Ako GSM Alarm Systém 1. Táto bezdrôtová siréna radič je 433MHz, ak chcete, 315MHz frekvencie o radič, opýtajte sa nás, vďaka 2. Nie všetky diaľkové ovládanie kompatibilné s týmto radič, ak si nie ste istí, či váš alarm systém nie je z mojej obchod, opýtajte sa nás, 3. To môže byť prispôsobený (Nie je potrebné prispôsobiť poplatok), ak chcete prispôsobiť to, prosím, kontaktujte nás, vďaka 4. Prečítajte si video, to vám povie, ako používať. 5. Ak už máte pripojenie sirény, odporúčame vám vybrať SC_433_A typu. 1. Červená LED riadka svetlá 2. Poplachu siréna connnector 3. 12V DC sieťový adaptér pre nabíjačku 4. nastavte tlačidlo

Ako všetci vieme, mnoho alarm systém na trhu len podporu drôtová siréna, to je veľmi nepríjemné. Ak váš alarm systém je nainštalovaný v miestnosti, potom drôtová siréna, musí byť vo svojej izbe, a keď sa systém, alarm, vám bude nadmerný strach, pretože veľmi hlasné sirény, je veľmi škodlivé pre vaše zdravie. S cieľom vyriešiť tento problém, sme vyvinuli bezdrôtová siréna radič, po nainštalovať tento ovládač, drôtovej siréna stať bezdrôtová siréna, sme zaviedli vysoký výkon chip technológie spracovania. to je možné bežne pracovať pri kód a teplom prostredí. Zabudované diaľkové bezdrôtové antény pre príjem. Viac ako 60 metrov v otvorenom priestore. Prispôsobiť bezdrôtový proti zaseknutiu technológie. Kompatibilné s technológiou plug-in typ poplachu siréna a rozvody typ poplachu siréna. Môžete si vybrať rôzne poplachu siréna pre tento regulátor. Kompatibilné s väčšinou alarm systém na trhu, ak váš alarm systém nie je z mojej obchod, prosím, opýtajte sa ma. Môžete pridať 100 ks diaľkový ovládač a bezdrôtový detektor pre tento regulátor. To je tiež Mini Alarm Systém, môžete pridať dvere detektor, detektor pohybu, detektor dymu, detektor plynu, atď. To môže rozpoznať bezdrôtový detektor typu inteligentne. Podpora pripojenie drôtového detektora. (Je potrebné upraviť) Podpora ovládanie vášho domova zariadenie.(Je potrebné upraviť) prečítajte si video a povie vám, ako používať tento bezdrôtové sirény.

Pracovný Mód:

Režim 1: Program bezdrôtová siréna na váš diaľkový ovládač a bezdrôtový detektor, napríklad: dvere detektor. (Ak váš alarm hosť bez bezdrôtového vysielača modul)

Režim 2: Program bezdrôtová siréna k možnosťou bezdrôtového vysielača modul. (Ak váš alarm hosť nainštalovať 433MHz extra vysielač modul)

Keď si ju kúpite, prosím, nechaj ma správu: 433MHz. Vďaka

Režim 3: Program bezdrôtová siréna s 433MHz diaľkový ovládač a bezdrôtový detektor priamo (dvere detektora PIR detektor, detektor dymu....).

Doprava, Ak ste z Ruska, prosím, nechajte vaše celé meno sa mi,vďaka!! Niekedy sa dodať čas sa môže odkladu niekoľko dní,z dôvodu nepriaznivého počasia, alebo počas plnej sezóny, prosím, nebojte sa. Opýtajte sa mi oneskorenie chrániť čas.

Záruka Budeme robiť celý test pred pošlite tento produkt, takže budete mať ideálny produkt, Všetky alarm hosť boli Zapečatené štítku sa, prosím, nie trhať štítku. Nie všetky 433MHz príslušenstvo kompatibilné so všetkými 433MHz alarm systém na trhu. Prosím, opýtajte sa ma, keď majú problém. 2 Roky náhradné záruka, kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovného.

Služby Čase 10:00 - 22:00 hod v Čínskej čas, ja odpoviem vám čo najskôr, ak budete posielať správy na iný čas,

Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s týmto produktom, prosím, nechaj ma 5 hviezdičiek spätnú väzbu, budem služba lepšie a lepšie ! Ak nie ste spokojní s týmto produktom, prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu a nízke skóre, lebo to nebude riešiť problémy. ak nie ste spokojní, prosím, nechajte mi správy a ja vám odpovieme vám čo najskôr, myslím, že všetko sa dá vyriešiť. (Môžem poslať ďalší nový produkt alebo kupón).

Štítky: bezdrôtová siréna, strobo siréna, siréna 433mhz, Lacné bezdrôtová siréna, Vysoká Kvalita strobo siréna, Čína siréna 433mhz Dodávateľov.

Pracovná Frekvencia 433MHz
Druh Bezdrôtová Siréna Radič
Typ Alarmu Budík
Číslo Zóny 30 diaľkový ovládač + bezdrôtový detektor
Komunikačné Rozhranie Bezdrôtové
Názov Značky Earykong
Moc DC 12V
Sieťový Adaptér 12V EÚ/AU/US/UK Možnosti
Video Rozhranie No
Číslo Modelu SC-433
Použitie Pre 433MHz Bezdrôtový Zabezpečovací Systém
Podpora diaľkového ovládača 100 kusov
Displej No
Výstup Počet podpora 1 drôtového detektora
Podpora bezdrôtového detektora 100 kusov
Heslo Klávesnice No
Zapnutie Stráženia Typ FR Remote-controller
Veľkosť Balenia 21cm x 18cm x 15cm (8.27in x 7.09in x 5.91in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Bezdrôtový Blesk Blesk Siréna Pre GSM Alarm Systém, 433MHz, Aj to je miesto, zabezpečovací systém, môžete pridať 100 bezdrôtové detektory,

Bezdrôtový Blesk Blesk Siréna Pre GSM Alarm Systém, 433MHz, Aj to je miesto, zabezpečovací systém, môžete pridať 100 bezdrôtové detektory,

Súvisiace produkty

Porovnať