Pro Gold Detektor Hlboké Zeme Priemyselné Podzemné Zlaté Kovové Chyba Detektory

Nový produkt

Skladom

€221.05

Pridať do obľúbených

Typ: Zlato detektor Prevádzková Frekvencia: 19kHz Cetificate: CE,ISO Dodacia lehota: 3 dní Cievka: 2x cievky (11"cievkou a 5"cievka) Cievka Funkcia: citlivé Detekcie Materiál: Gold Nugget Doručenia: Rýchle Zisťovanie hĺbky napájanie: pomocou 9 v alkalická batéria(nie je súčasťou dodávky) životnosť batérie:12+ hodín na kvalitné alkalické Treasure Hunter - Detektor Kovov pre Štandardné/Drahých Kovov. Tento vysoký výkon detektor kovov s aktívny displej a rozšírené citlivosť kalibračnej funkcie je ideálny pre čokoľvek od zlata/relikvie lov na zápasom oblasti bezpečnosti skríningu. Zem Zlatých detektor Gold Nugget detektor Celý predaj a predáva Zem Detektor Kovov + Doprava Zadarmo Od roku 1931, detektor bol najviac dôveryhodné mená. Či už potrebujete nájsť pochovaný pomôcky na bezpečné plochu, alebo chcete nájsť dlho zakopaný poklad, tejto technológie bude čoskoro ho nájsť. Z analógového na digitálny, jedného alebo viacerých frekvenciách, jeho kvality a inovácie je zárukou úspechu. to incredibles citlivosť detektora je možné zistiť najmenšie zlaté nugety v členitom teréne. Nájde najmenšie zlaté nugety vo vysoko mineralizovaná pôdy Upozornenie: Tento produkt je vysoká kópia vyrobené v Číne. Ak si mysli to, prosím, nekupujte ho. Vysoký Výkon Gold / Relikvie Stroj 1.Viacúčelový stroj s vynikajúcou zlato prieskumu schopnosti 2.Zem Zostatky všetky spôsob, ako soľ 3.11" DD eliptických nepremokavé vyhľadávanie cievka pre hlboké prenikanie 4.Nájde najmenšie zlaté nugety vo vysoko mineralizovaná pôdy 5.Bezkonkurenčná cieľ oddelenie v železa koša 6.Veľmi jednoduché užívateľské rozhranie, Inovácií 1.V.C.O Zvuk vo Všetkých Kovových & Diskriminácie Režime 2.V-Break : Priemysel je prvá Premenná Prerušenia tón diskriminácie systému 3.Počítačové Zem Chytiť: Real-Time počítačovej zem vyvažovanie 4.Kontinuálne Zem Stav Výstupom Zem Fáza hodnota označuje typ mineralizácia 5.Fe3O4 grafické označuje množstvo mineralizácia 6.Dual Konektory Pre Slúchadlá 7.Statické Pinpont s hĺbkou indikátor 8.19 kHz Prevádzková Frekvencia 9.Ultra Jednoduché Užívateľské Rozhranie 10.Ultra-Ľahký(o 2,5 lbs), Ak nemáte žiadne predchádzajúce skúsenosti s detektor kovov, dôrazne odporúčame, aby ste : 1. Nastavenie zosilnenia na nízke nastavenie v prípade falošných signálov .Vždy begain použiť na zníženú úroveň Zosilnenia ; zvýšiť zisk len po máte oboznámiť sa s detektorom. 2. Nepoužívajte krytý. Tento detektor je určený na vonkajšie použitie. Mnoho domácich spotrebičov vyžarovanie elektromagnetickej energie ,ktoré môžu zasahovať do detektora. Ak vedenie krytý demonštrácia, zase Získať dole a udržať search coil preč od zariadenia, ako sú napríklad počítače, televízory a mikrovlnné rúry. Ak váš detektor pípnutia chaoticky , vypnúť spotrebiče a osvetlenie 3. Tiež držať search coil preč z abjects obsahujúce kov, ako podlahy a steny O preprave:

1. Položky budú zaslané do 1-5 dní po obdržaní platby..

2. Prosím, uistite sa, že vaša adresa zápas dodaciu adresu, ako budete platiť. My len loď položka na dodaciu adresu. Nenesieme žiadnu zodpovednosť za dodaciu adresu poskytované chybne.

3. Medzinárodná Doprava niekedy spôsobí vlastné dane. Nie sme zodpovední za to. Kupujúci by mal zvládnuť to.

O Záruke:

Jeden rok záruka. Náš technik a predajného tímu poskytovanie technickej podpory a po-predajný servis po celú životnosť výrobkov pre každú položku. Všetky naše produkty prešli odbornej skúšky pred opustením továrne.

O Vlastnej vôle:

Medzinárodné Kupujúcich – Vezmite Prosím Na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Ste zaplatili na nás cez Alipay je len cena za tovar a prepravné poplatky, žiadne iné poplatky v cene.

O Návrate a Vrátenie:

1. Ak ste získali produkt nefungujú.Prosím, kontaktujte nás pre nový produkt.Ale zároveň Položky môžu byť vrátené na vrátenie peňazí do 60 dní. Upozornenie: tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom stave. Prosím, kontaktujte nás na adrese vrátenie tovaru.Ale všetci sa vrátili poplatok bol ktorú Kupujúci.

2. Kupujúci mal lepšiu kontrolu balíček starostlivo, keď poštár odosielanie položiek na vás. Prosím odmietne podpísať, ak bol balík poškodený počas prepravy, a že sa vráti k nám. Potom nás kontaktujte okamžite a budeme riešiť ho pre vás čo najskôr.

Spätná väzba: chceme ponúknuť 100% spokojnosť s nákupom!

1. Ak sa vám páči položky, prosím, nechaj ma Päť hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, a budem robiť to isté neskôr pre vás.

2. Ak nie ste spokojný z akýchkoľvek dôvodov, prosím, daj mi šancu a ja som sa, aby moje veľké úsilie na vyriešenie!

Štítky: detektor zlato, detektor detektor kovov, detektor chybu, Lacné detektor zlato, Vysoko Kvalitný detektor detektor kovov, Čína detektor chybu Dodávateľov.

Moc 9V
Diskriminácia režimy Áno
Číslo Modelu Zlato Chybu
Názov Značky JinYinBiTan
Záruka 12 mesiacov
Nastaviteľná Citlivosť Áno
Balenie Farbu
Cievka odolný proti poveternostným vplyvom
Komunikačné Rozhranie Káblové
Hmotnosť Balenia 5.0kg (11.02lb.)
Veľkosť Balenia 73cm x 27cm x 16cm (28.74in x 10.63in x 6.30in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pro Gold Detektor Hlboké Zeme Priemyselné Podzemné Zlaté Kovové Chyba Detektory

Pro Gold Detektor Hlboké Zeme Priemyselné Podzemné Zlaté Kovové Chyba Detektory

Súvisiace produkty

Porovnať