LED Svetla na Čítanie, Flexibilné Trailer RV Loď Posteľ Stenu, Stôl, posteľ svetlo stôl svetlo Nástenné svietidlo/Strieborná/Čierna 3w 220v/12v

Nový produkt

Skladom

€9.80

Pridať do obľúbených

Tento flexibilný LED Gooseneck Svetla na Čítanie, je obľúbenou voľbou ako kabína/posteľná svetla na čítanie

S jeho 295mm stonka, poskytuje nastaviteľný smer osvetlenia, a to je veľmi ľahko nainštalovať, pretože jeho povrchovú montáž základne.

Stopka môže poskytnúť nastaviteľný smer osvetlenia pre vaše čítanie pohodlie. To je ekonomický výber svetla na čítanie, pretože jeho dlhú životnosť a energeticky úsporné charakteristické.

TheLED flexibilné hliníkové LED Gooseneck Svetla na Čítanie, je obľúbenou voľbou ako posteľ svetlo. Vhodné pre širokú škálu aplikácií, vrátane spálne ,doma,hoteli ,12v aj nosenie v karavane ,camper,karavan RV,more,lode zlepšenie osvetlenia.

Tam sú 8 štýl pre vybrať, strieborná(220v/12v,teplá/studená), striebro+ prepínač (220v/12v, teplá/studená ) , čierna (220v/12v, teplá/studená ) , black+prepínač (220v/12v, teplá/studená ) , zvoľte si, prosím, váš ideálny dopyt.

1W/3W Čierna/Strieborná Valcové LED Flexibilné GooseneckReading Svetlo

3w 1 ks LED Klip

ON/OFF Botton Prepnúť na base

Osvetlenie farby: studená Biela/teplá biela

Svetelný tok: 110 lumenov

Materiál: Striebro z Hliníkovej zliatiny

Pevné Inštalácie :Povrchovú Montáž S Skrutka

Stonka dĺžka: 300mm

Dlhú životnosť dosahuje až 50 000 hod

Jeden kus 220V LED Lampa

Všetky položky sú dodávané z nášho skladu v Číne. Budeme loď vašej položky, Čína Post,a to bude odosielame do 2-5 pracovných dní Po obdržaní platby.Bude to trvá 15-60 dni dokončiť dodanie.

V prípade akýchkoľvek otázok vzostup počas vášho nákupu,prosím, kontaktujte nás prvý. Sme sú viac ako radi pomôžu . Ak máte akékoľvek otázky, alebo problémy,neváhajte sa na nás obrátiť , sme tiež viac ako radi pomôžu s akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov alebo služieb.

Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas štátny sviatok.

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. V iných krajinách alebo v odľahlých oblastiach môže trvať dlhšie.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť. Vážime si vášho podnikania ,ak ste spokojní s našimi službami, prosím, necháva nás 5 hviezd pozitívnu spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás .Ďakujem vopred.

Ak potrebujete viac , kliknite prosím na tento zobraziť detail nižšie: USD 1.49 /meter

Štítky: stôl svetlo, LED svetla na čítanie, svetlo stôl, Lacné stôl svetlo, Vysoko Kvalitné led svetla na čítanie, Čína svetlo stôl Dodávateľov.

Je Stmievateľné No
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Napätie 220V
Číslo Modelu RL 001
Štýl Moderné
Názov Značky dreamminglighting
Základný Typ Klin
Funkcie valcové svetla vedúci
Prepnúť Typ Dotykový Vypínač On/Off
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Certifikácia CE,RoHS,CCC
Materiál Hliník
Položka Druh Stôl Lampy
Povrch Brúsený Nikel
Farba Tela čierna č prepínač, čierny s vypínačom, striebro č prepínač, striebra s vypínačom
Materiál Telesa Hliník
Zdroj Napájania AC
Záruka 3month
farba 220v studená biela, 220v teplá biela, 12v studená biela, 12v teplá biela
Odtieň Typ Shadeless
Veľkosť Balenia 8cm x 8cm x 7cm (3.15in x 3.15in x 2.76in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

LED Svetla na Čítanie, Flexibilné Trailer RV Loď Posteľ Stenu, Stôl, posteľ svetlo stôl svetlo Nástenné svietidlo/Strieborná/Čierna 3w 220v/12v

LED Svetla na Čítanie, Flexibilné Trailer RV Loď Posteľ Stenu, Stôl, posteľ svetlo stôl svetlo Nástenné svietidlo/Strieborná/Čierna 3w 220v/12v

Súvisiace produkty

Porovnať