SKTOO APEEK Na Vw passat b5 cúvaní zapnutie svetla na Audi Reverzné Otáčanie Light Switch 012 919 823 F

Nový produkt

Skladom

€7.34

Pridať do obľúbených

Detaily produktu SKTOO APEEK Na Vw passat b5 cúvaní zapnutie svetla na Audi Reverzné Otáčanie Light Switch 012 919 823 F

Vezmite prosím na Vedomie: je kupujúci zodpovednosť zabezpečiť správne časti je nariadené. Uistite sa, že vaše auto je uvedená v tabuľke nižšie, a že časť senzora zápasy jednej nižšie ako nemôžeme akceptovať vráti za objednaný tovar omylom! Umiestnením ponuky sú potvrdením, že máte skontrolovať kompatibilitu najlepší spôsob, ako overiť zlučiteľnosť je kontrola časť v starom jednotky, ak je to možné, alebo sa obráťte na vášho hlavných predajcov na požadované číslo. 1.Priama on-line platby.odkazujú na

2.Uistite sa, že všetky informácie, ktoré je správne.Prosím, kontaktujte nás v čas ak chcete zmeniť adresu,ak nie,parcela stratené alebo sa vrátiť späť do Číny,kupujúci by mali platiť straty.

Všetky výrobky sú kontrolované a sme sľúbili č kvality problém pred zásielky.ak vaše produkty majú problémy s kvalitou,kupujúci by mal ukázať Etikete Výrobku,by mali package dobre,by mali platiť prepravné náklady na návrat späť. Poznámka: v prípade, Ak tovar vám vráti, nie naše,budeme to zahodiť! žiadne náhrady! no znovu sa na vás!Prosím, skontrolujte, či tovar, ktorý ste ju vrátiť, je náš! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: Prepnite Prepínač, prepínač pre ľahké, prepnutie zapnutie svetla, Lacné prepnite prepínač, Vysoko Kvalitné prepínač pre ľahké, Čína prepnite spínač svetiel Dodávateľov.

Hysterézia 00
Lineárne 00
Citlivosť 00
Opakovateľnosť 00
Názov Značky APEEK
Rozlíšenie 00
Rozsah Merania 00
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SKTOO APEEK Na Vw passat b5 cúvaní zapnutie svetla na Audi Reverzné Otáčanie Light Switch 012 919 823 F

SKTOO APEEK Na Vw passat b5 cúvaní zapnutie svetla na Audi Reverzné Otáčanie Light Switch 012 919 823 F

Súvisiace produkty

Porovnať