1mm Červená Gumy Zip Priedušná Hrudníka Bahniaky s Ponožky pre fly Rybárske Wader Osadenie Nohy waadschoenen respirant cuissarde peche

Nový produkt

Skladom

€87.94

Pridať do obľúbených

1 mm, Mäkké Červené Gumy Zip Priedušná Hrudníka Bahniaky s Ponožky pre fly Rybárske Wader Osadenie Nohy waadschoenen respirant cuissarde de peche Doprava Zadarmo

Teplé Tipy: Drahý priateľ, výrobok tu je predávaný podľa Čína Staré Veľkosť topánky, ako je uvedené v nižšie Veľkosť Mapovanie Tabuľky. Si zápas vlastnú veľkosť topánok s údajmi v nasledujúcich veľkosti mapovanie tabuľku, potom si môžete vybrať správnu veľkosť! Ak ste oveľa ťažšie a vyšší, než je obvyklé, prosím, nechajte vaša telesná hmotnosť a výška údaje nižšie vašej objednávky, ďakujeme!

Ak máte akýkoľvek dotaz, návrhy alebo pripomienky, neváhajte nás kontaktovať. Budeme veľmi radi pomôžeme! Dúfam, že sa vám bude páčiť naša položky!

Prvý-Výber Poznámka

Ak potrebujete veľké množstvo tovaru, Prosím, kontaktujte nás a my sme mohli diskutovať o dodacia lehota a cena.

Prvý-Výber Platby

Akceptujeme ESCROW / Kreditnú Kartu A VISA. Pošleme tovaru, akonáhle je to možné. Prosím, dajte mi vedieť všetky questiones pred ponúkania cien, ak máte.

Prvý-Výber Zmluvných&Warrenty

Sme vám plnú náhradu, iba ak je položka, ktorú dostanú, sa líši od popis. Vrátenie bude mať po položka sa dostala späť do obchodu. Musí sa vrátiť do 3 dní od jej doručenia a v rovnakom stave, bola odoslaná. Musíte nás kontaktovať pred odoslaním, všetky položky späť.

Prvý-Výber Zásielky

1. Môžete mať svoje fotky, ukázať vašim klientom voľne z môjho zoznamu

2. Napíšte podrobnosti v komentároch, ak ste objednávku.

3.Pošlite mi svoje objednávateľa, doručovaciu adresu, ak ste objednávku (tiež môžete napísať svoju objednávateľa, doručovaciu adresu priamo)

4 .Všeobecne platí, že máme používať Čína Príspevok alebo EMS pre vás express, ak máte nejaké špeciálne potreby, môžete nám v predstihu, budeme sa snažiť splniť vaše požiadavky.

Prvý-Výber Spätnú Väzbu

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Štítky: bahniaky, bahniaky respirant, bahniaky priedušná, Lacné bahniaky, Vysoká Kvalita bahniaky respirant, Čína bahniaky priedušná Dodávateľov.

Vonkajšie Aktivity Rybolov
Produkt 1mm Hrubé Čistý Gumy Zip Rybárčenie Bahniaky s Gumovou Ponožky
Www.goclever.com Prosím, poradí podľa Čínskej Veľkosti, ako je uvedené na webovej stránke.
Druh Pršiplášte
farba červená hnedá
Materiál Drevo
Materiály Červená Hnedá Gumy
BRD Meno Donuawader
Použitie Rybárčenie, Potápanie, Plávanie, Práca Ochrany
Prispôsobiť Môžeme nainštalovať kapota, rukavice, ponožky, topánky alebo ako ste dopytu.
Číslo Modelu. Zipsock002
Pršiplášť/Dážď-dôkaz Nohavice/Dážď Kapskom Dážď-dôkaz Nohavice
Veková Skupina Dospelí
Pohlavie Ženy,Muži
Názov Značky Donuawader
Číslo Modelu ČERVENÁ Čistý Gumy Zip Potápačské Obleky s Ponožky 002
Poncho štýl Single-osoba Rainwear
Veľkosť Balenia 30cm x 35cm x 30cm (11.81in x 13.78in x 11.81in)
Hmotnosť Balenia 4.5kg (9.92lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1mm Červená Gumy Zip Priedušná Hrudníka Bahniaky s Ponožky pre fly Rybárske Wader Osadenie Nohy waadschoenen respirant cuissarde peche

1mm Červená Gumy Zip Priedušná Hrudníka Bahniaky s Ponožky pre fly Rybárske Wader Osadenie Nohy waadschoenen respirant cuissarde peche

Súvisiace produkty

Porovnať