9.0 mm 500mW 808nm K-5 Infračervený IR Laser Diode

Nový produkt

Skladom

€11.45

Pridať do obľúbených

9.0 mm 500mW 808nm K-5 Infračervený IR Laser Diode Funkcie: .

Výstupný Výkon 500mw

Vlnová dĺžka 808nm

Pracovné Napätie 2.2 VDC

Pracovný Prúd 650mA

Pracovná Teplota -10 STUPEŇ~+40 STUPŇOV

Rozmery-5 (9.0 mm)

Podrobnosti:

Toto Infračervené laserové diódy je priemyselných elektronických súčiastok a používajú ako Priemyselné zmluve, Lab, urob si sám.

Laserová dióda je a presné a citlivé optického prístroja. Pred vykonávajú niektoré laserové DIY činnosti, prečítajte si, prosím, o technických informácií prvý a chrániť vaše oči pred laserovým lúčom. Uistite sa, že prevádzkovateľ má skúsenosti z optiky DIY alebo testovanie. a nemusíte ovládať, keď je napájanie pripojené.

Package:

1X 9.0 mm 500mW 808nm Infračervený IR Laser Diode

Poštovné a Dodacie Máme loď na medzinárodnej cez Čína Príspevok Letecky alebo ePacked,a každý pozemok bude registrovaný s sledovacie číslo. Môžeme tiež loď spoločnosťou UPS/EMS/DHL/FedEx pre alternatívny spôsob dopravy pre zodpovedajúce poplatky. Pošlite prosím váš psč poštovné cenovú ponuku. Medzinárodné zákazníci môžu vyskytnúť meškanie colné alebo national post poskytovateľov. Skontrolujte svoj duty-free limity. Prosím, dajte nám vedieť pred platby v prípade, ak potrebujete rozdeliť zásielky. Čas Dodania času na loď do medzinárodných cez Čína Príspevok Letecky a ePacked celkom závisí na rôzne desination sveta, to je tiež podliehať zmenám vzhľadom na miestne klimatické podmienky, poštová politika a vlastná kontrola. Základne na poštové Air mail pravidlá a naše skúsenosti, láskavo uvedomiť, že: usa / Veľká Británia / Austrália, trvá približne 10-25 pracovných dní; Do Kanady, to trvá asi 12-25 pracovných dní; v Brazílii / Južná Amerika, to trvá asi 35-40 dní. Na Taliansko / Francúzsko / Španielsko / Nemecko/ Východnej Európe, trvá aournd 15-25 pracovných dní. Vracia & Výmeny a Opravy Budeme akceptovať vráti & výmeny do 7 dní odo dňa, kedy zákazník zobraziť produkty, prosím, aby prvý kontakt do 7 dní od doručenia objednávky. Produkty by mali byť vrátený v pôvodnom stave. Ako benefit pre našich zákazníkov, sme tiež zabezpečí opravu v lehote do 3 mesiacov odo dňa, keď táto položka je dodávaný po oprava je hotová, budeme vám posielať položky, ale zákazník by mal platiť oboch poštovné spôsobmi. Veľa Šťastia a Majú pekný zážitok z nakupovania!

Štítky: ir diódu, infračervené diódy, dióda lasera, Lacné ir diódu, Vysoká Kvalita infračervené diódy, Čína dióda lasera Dodávateľov.

Položka Druh Laser, Baterka
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

9.0 mm 500mW 808nm K-5 Infračervený IR Laser Diode

9.0 mm 500mW 808nm K-5 Infračervený IR Laser Diode

Súvisiace produkty

Porovnať