Niucky tlačidlá 18 mm - 30 mm 4 diery svetlo hnedá double v kombinácii živice tlačidlá pre šitie bontique módne kabát tlačidlá R0201d-001

Nový produkt

Skladom

€7.95

Pridať do obľúbených

Názov: Živice v kombinácii Kabát tlačidlá Materiál: Živica+ abs patch Farba: Svetlo hnedá ( ako obrázok) Množstvo: 48pcs/taška Veľkosti: 18 mm / 21 mm / 25 mm / 28mm / 30mm Prevod:

1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palec

1inch=40 L alebo 1 L =0.635 mm pol. Č.: R0201d-001 Použitie: Používa pre ženy / mužov kabát tlačidiel Poznámka:

Upraviť alebo veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás.

Oznámenie

1. Obrázky produktov boli prijaté v druhu, pre displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, možno mierne odchýlky, prosím, v druhu prednosť.

2. Prosím, uistite sa, že ste ukončili a vyplnili všetky údaje, ako sú meno kontaktnej osoby, adresa, psč a telefónneho čísla aby ste platby.

3. Doprava:

>$5, poštovné doporučene Letecky, všeobecne dodacia lehota je 25-60 dní. To môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie, prázdniny, počasie, alebo z iných dôvodov.

>$120, upgrade na prepravu spôsobom Expresné ako EMS / DHL / Fedex na vás, ktoré dodacia lehota je 5 až 20 dní.

4. Je tam všetky dane colný?

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

5. Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na objednávku priamo. Ekonomické Vzduchu Maily ako Yanwen Ekonomiky, Correos Ekonomiky. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus nie sú k dispozícii, aby sa sledovanie po odchode post skladu.

Registrovaný Air Mail, ako je Čína, Príspevku Registrovaný Air Mail, www.haix.sk Štandardná Doprava, E-paketové sú dostupné na sledovanie.

Expresná Doprava ako EMS / DHL / Fedex by mohlo byť sledovanie.

6. Čo môžem urobiť, ak sa parcela nebola doručená po dlhú dobu, alebo kúpiť ochrany čas uteká?

Kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť, a vaše peniaze nepôjde na náš účet.

7. Čo môžem urobiť, ak sa pozemok má zlomené alebo poškodené?

Prosím, skontrolujte balík predtým, než si ju podpísať. Ak má zlomené alebo poškodené, prosím, aby sa záznam s dopravcom, a nasnímať fotografiu a poslať nám. Budeme vám pomôžu problém vyriešiť. Akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás!

Štítky: www.haix.sk, www.haix.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

Štýl Flatback
Názov Značky Niucky
Dekorácie Flitrami
Funkcia Umývateľný,Suché Čistenie
Technics Farbenie
Veľkosť 18mm, 21mm, 25mm, 28mm, 30mm
Tlačidlo Typ 4 Diery Tlačidlo
Typ Produktu Tlačidlá
Číslo Modelu R0201d-001
Materiál Živica
Tvar Kolo
Hmotnosť Balenia 0.26kg (0.57lb.)
Typ Jednotky veľa (48 ks/lot)
Veľkosť Balenia 16cm x 14cm x 5cm (6.30in x 5.51in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Niucky tlačidlá 18 mm - 30 mm 4 diery svetlo hnedá double v kombinácii živice tlačidlá pre šitie bontique módne kabát tlačidlá R0201d-001

Niucky tlačidlá 18 mm - 30 mm 4 diery svetlo hnedá double v kombinácii živice tlačidlá pre šitie bontique módne kabát tlačidlá R0201d-001

Súvisiace produkty

Porovnať