Niucky 20 mm 2 otvory kvet tvar Transparentné akrylátové tlačidlá pre šitie Akryl Crystal tlačidlá pre plavidlá deocraion A0104-003

Nový produkt

Skladom

€5.54

Pridať do obľúbených

Názov: Transparentná kvet akryl tlačidlá Materiál:

Akryl Farba: Ako na obrázku Množstvo: 48pcs/taška Veľkosť: 20 mm, 32L, 25/32" Konverzia:

1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palec

1inch=40 L alebo 1 L =0.635 mm pol. Č.: A0104-003 Použitie: Transparentné Akrylátové tlačidlá, ktorý sa používa pre plavidlá, Diy, šitie dekoračných doplnkov Poznámka: upraviť alebo veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás.

Oznámenie

1. Obrázky produktov boli prijaté v druhu, pre displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, možno mierne odchýlky, prosím, v druhu prednosť.

2. Prosím, uistite sa, že ste ukončili a vyplnili všetky údaje, ako sú meno kontaktnej osoby, adresa, psč a telefónneho čísla aby ste platby.

3. Doprava:

>$5, poštovné doporučene Letecky, všeobecne dodacia lehota je 25-60 dní. To môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie, prázdniny, počasie, alebo z iných dôvodov.

>$120, upgrade na prepravu spôsobom Expresné ako EMS / DHL / Fedex na vás, ktoré dodacia lehota je 5 až 20 dní.

4. Je tam všetky dane colný?

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

5. Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na objednávku priamo. Ekonomické Vzduchu Maily ako Yanwen Ekonomiky, Correos Ekonomiky. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus nie sú k dispozícii, aby sa sledovanie po odchode post skladu.

Registrovaný Air Mail, ako je Čína, Príspevku Registrovaný Air Mail, www.haix.sk Štandardná Doprava, E-paketové sú dostupné na sledovanie.

Expresná Doprava ako EMS / DHL / Fedex by mohlo byť sledovanie.

6. Čo môžem urobiť, ak sa parcela nebola doručená po dlhú dobu, alebo kúpiť ochrany čas uteká?

Kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť, a vaše peniaze nepôjde na náš účet.

7. Čo môžem urobiť, ak sa pozemok má zlomené alebo poškodené?

Prosím, skontrolujte balík predtým, než si ju podpísať. Ak má zlomené alebo poškodené, prosím, aby sa záznam s dopravcom, a nasnímať fotografiu a poslať nám. Budeme vám pomôžu problém vyriešiť. Akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás!

Štítky: tlačidlá pre šitie, akryl tlačidlo, tlačidlá tlačidlá, Lacné tlačidlá pre šitie, Vysoko Kvalitné akrylové tlačidlo, Čína tlačidlá tlačidlá Dodávateľov.

Tlačidlo Typ 2-Otvory Tlačidlo
Funkcia Umývateľný,Suché Čistenie
Technics Prirodzené Farby
Typ Produktu Tlačidlá
Názov Značky Niucky
Tvar Kvet
Číslo Modelu A0104-003
Dekorácie Oka
Materiál Acryl
Štýl Flatback
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 14cm x 5cm (6.30in x 5.51in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (48 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Niucky 20 mm 2 otvory kvet tvar Transparentné akrylátové tlačidlá pre šitie Akryl Crystal tlačidlá pre plavidlá deocraion A0104-003

Niucky 20 mm 2 otvory kvet tvar Transparentné akrylátové tlačidlá pre šitie Akryl Crystal tlačidlá pre plavidlá deocraion A0104-003

Súvisiace produkty

Porovnať