2 v 1 pre Digitálne zobrazenie Teploty, vlhkosti vzduchu Regulátor termostat Vlhkosti ovládanie pomocou Snímača AC110-220V

Nový produkt

Skladom

€12.68

Pridať do obľúbených

popis produktu

Ovládanie rozsah:1%RH-99%RH

Výkon záťaže:10A/AC220V

Rozsah merania:-20℃~80℃

Vlhkosť rozsah:1%RH-99%RH

Chyba merania:±3%RH(životné prostredie teplota na 25℃)

Teplota presnosti:1℃ Vlhkosť presnosti:1%RH

Displej presnosť:1%RH

Napájanie:DC12V//220V(Vybrať)

Typ výstupu:10A reléový výstup typ sondy

Teplota: NTC presnosťou ±1℃

Vlhkosť:odpor typ snímača presnosť ±3℃

Rozmer:90*60*26.5 mm(L*W*H)

Na reguláciu teploty objektu:jeden kanál teploty(vykurovanie a chladenie ventilátor)

Alebo vlhkosť(Odvlhčit alebo humidify elektrické spotrebiče)

Sonda line dĺžka:štandardné 1,5 m

Trvalá pamäť parametra:nastavenie všetkých parametrov s trvalej pamäti

A výpadku v prevádzke čas:spustiť po napájania.

Pracovné prostredie: teplota 0-55℃ humidity90%RH, bez kondenzácie

Ponuka kód popis:

Kód

Kód popis

Rozsah nastavenia

Továreň

Jednotka

HC

Zvlhčovanie/ pripojený priamo na bubon

H/C

C

Bez

D

Vlhkosť vrátiť rozdiel

1-30

5

%RH

LS

Vlhkosť dolná hranica

1

5

%RH

HS

Vlhkosť limit

99

95

%RH

CA

Vlhkosť oprava

-10-10

%RH

PT

Odkladu začať

0-10

1

Minút

LS

VŠETKY

-20

HS

AL-H

80

CA

Teplota oprava

-10-10

PT

Odkladu začať

0-10

Minúta

Vlhkosť vzduchu kontrola nastavenia:Stlačte Set klávesnice jeden čas,stlačte tri druhý vstúpiť do nastavení menu po vlhkosť zobrazenie bliká,zobrazí sa kód HC.Stlačte tlačidlo "▲ "klávesnice alebo "▼"klávesnica môže cyklický výber HC-CP-PU-CA-HP kód parametra.Prosím stlačte Set klávesnica ak je potrebné zadať do kódu,stlačte tlačidlo "▲ "klávesnice alebo "▼"klávesnice ak chcete upraviť požadované numerické na päť sekúnd, potom sa automaticky vracajú.

Stlačte tlačidlo "SET" klávesnice dvakrát vstúpiť do nastavení menu po zobrazenie teploty bliká,a zobrazí kód HC,stlačte tlačidlo "▲ "klávesnice alebo "▼"klávesnica môže cyklický výber HC-CP-PU-CA-HP

kód parametra,prosím stlačte tlačidlo "SET", klávesnica ak je potrebné zadať do jedného kód ,stlačte tlačidlo "▲ "klávesnice alebo "▼"klávesnice ak chcete upraviť požadované numerické na päť sekúnd, potom sa automaticky vracajú.

Je pripojený priamo na bubon kontrola: spôsob mode control (kód HC), bude pripojený priamo na bubon ovládanie pri nastavovaní ako C. napríklad nastaviť vlhkosť kontrolnej hodnoty ako 50% relatívnej vlhkosti a vlhkosti rozdiel ako 5%,relé začať výstup,Keď prostredia, vlhkosť hodnota ≤nastavenie vlhkosti hodnota(50%RH),relé blízkosti výstup.

Tlmenie ovládanie:spôsob vlhkosť control (kód HC) ,nastaviť H ako tlmenie režim,napríklad nastaviť vlhkosť kontrolnej hodnoty ako 50%relatívnej vlhkosti a vlhkosti rozdiel ako 5%RH. Keď teplota vlhkosť hodnota ≤hodnota nastavenia(50%RH)-rozdiel/(5%RH) ,relé začať výstup.keď teplota vlhkosť vzduchu ≥hodnota nastavenia(50%RH),relé stop výstup.

HC:výber režimu H znamená, zvlhčovanie režim,C znamená dehumidificatio režime.

D:vrátiť rozdiel, začať humidify keď v zvlhčovanie mode=zobrazujúci vlhkosť-vrátiť rozdiel.spustiť humidify keď je pripojený priamo na bubon mode=zobrazovanie vlhkosti + vrátiť rozdiel.

PU:Oneskorenie na štart.keď relé stop výstup a spustite stopky.časový interval ďalšieho boot musí väčší ako oneskorenie, čas začiatku, aby sa zabránilo začať často.

HP:Vlhkosť horný limit alarmu:keď vlhkosť prekročiť hornú hranicu alarm,digitálny trubice zobrazenie "-H",vlhkosť vzduchu nižšia ako alarm hodnota nastavenia sa vráti späť od alarm automaticky.

LS;Vlhkosť dolná hranica alarmu:Keď vlhkosť prekročiť dolná hranica,digitálne trubice display"-L",vlhkosť vyššia ako alarm hodnota nastavenia sa vráti späť od alarm automaticky.

CA:Vlhkosť oprava:Vlhkosť korekčnú hodnotu plus zobrazenie hodnoty.Napríklad:vlhkosť zobrazenie 50% RH oprava zvýšiť vlhkosť 5% RH,potom sa zobrazí vlhkosť bude 55%RH.

Kúrenie režim:Režim kontroly spôsob (kód HC) nastaviť ako H ,to je vykurovací režim.Napríklad nastaviť kontrolu výhrevnosť ako 35℃,teplota vrátiť rozdiel je 2°.keď prostredia, vlhkosť hodnota ≥nastavenie teploty hodnota(35℃)-vrátiť rozdiel(2 ℃),relé začať výstup.keď vlhkosť hodnota≤nastavenie vlhkosti hodnota (35℃),relé blízkosti výstup.

Chladenie ovládanie:spôsob režim kontroly ,nastaviť (HC kód) ako C ,je režim chladenia.Napríklad nastaviť chladenie ako 35 ℃ a teplota vrátiť rozdiel ako 2 ℃.Keď prostredia hodnotu ≥ nastavenie teploty hodnota (35℃)+vrátiť rozdiel(2℃),relé začať výstup:keď prostredia, vlhkosť hodnota≤nastavenie vlhkosti hodnota(35 ℃),relé stop výstup.

HC:výber Režimu C znamená, režim chladenia,H znamená, kúrenie režime.

D:vrátiť rozdiel,začať, keď teplota v režime vykurovanie= zobrazenie teploty"-návrat rozdiel.Začať, keď teplota v režime chladenia=zobrazenie teploty+vrátiť rozdiel.

PU:Oneskorenie na štart,Keď relé stop výstup a spustite stopky,interval času musí väčší ako oneskorenie, čas začiatku, aby sa zabránilo začať často.HP:teplota horný limit alarmu:keď teplota prekročiť hornú hranicu alarm,digitálny trubice displej"HHH",teplota nižšia ako alarm, nastavenie sa vráti späť od alarm automaticky.

LS:teplota dolná hranica alarmu:keď teplota presiahnuť ako dolná hranica, alarm,digitálny trubice displej "CŽV",teplota vyššia ako alarm, nastavenie sa vráti späť od alarm automaticky.

CA teploty korekcia:Vlhkosť korekčnú hodnotu plus displej vlhkosť hodnota,napríklad:vlhkosť zobrazenie 35℃ ,oprava vlhkosť zvýšiť 5℃,potom teplota by mala byť 35℃.

Reset:Stlačením tlačidla vľavo hore a dole klávesnicu, až kým obrazovke zobrazenie 888,potom to bude coma späť do továrenských nastavení.

Štítky: radič termostat, termostat vlhkosti, Termostat ovládanie, Lacné radič termostat, Vysoká Kvalita termostat vlhkosti, Čína termostat ovládanie Dodávateľov.

Veľkosť Displeja 1.9 Cm & Pod
Max. Meranie Teploty 49°C A Pod
Teória Regulátor Teploty
Typ Napájania Nabíjačka
Typ Displeja Digitálne
Štýl Na podlahu a Stenu Zavesenie
Číslo Modelu W3022
Použitie Priemyselná
farba DC 12V, AC100 - 220V
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 6cm (3.94in x 3.94in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.21kg (0.46lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 v 1 pre Digitálne zobrazenie Teploty, vlhkosti vzduchu Regulátor termostat Vlhkosti ovládanie pomocou Snímača AC110-220V

2 v 1 pre Digitálne zobrazenie Teploty, vlhkosti vzduchu Regulátor termostat Vlhkosti ovládanie pomocou Snímača AC110-220V

Súvisiace produkty

Porovnať