Úplne Nový LCD Digitálne Vnútorné Hodiny Teplota Vlhkosť HTC-7 Elektronický Teplomer Hustomer Meter Stojan Stanice C/F Prepínač

Nový produkt

Skladom

€5.66

Pridať do obľúbených

Veľkoobchod Nový HTC-7 LCD Digitálne Vnútorné Hodiny Teplota Vlhkosť Elektronický Teplomer Hustomer Meter

Špecifikácie produktu: Teplotný rozsah merania:-10°C ~ +50°C (-14°F ~ +122°F ) meranie Teploty presnosť:±1°C (1.8 °C ) Teplota rozlíšenie: ±0.1°C (0.2 °F ) Vlhkosť merací rozsah: 10%~ 99% RH Vlhkosť presnosť merania: ±5% relatívnej vlhkosti Vlhkosť rozlíšenie: 1% Batérie: AAA 1,5 V( Nie je Súčasťou ) Základné funkcie: Teplota / Vlhkosť C /"F teploty prepnúť zobrazenie maximálnej / minimálnej teploty a vlhkosti pamäť funkcia 12/24 hodinový čas celý bod časomerné funkcia Denný alarm Kalendár zobrazenie Package: 1* HTC-7 teplomer ( Batéria Nie je Súčasťou balenia )

1* Anglický Manuál

Zásielky:

Keď si objednáte,zašleme položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Záruka A Údržba:

Ponúkame na 15 dní zadarmo náhradné. Kupujúci môže požiadať o náhradný do 7 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Najdôležitejšie!!!

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: Teplota Vlhkosť Vzduchu, teplota vlhkosť hodiny, elektronický teplomer, Lacné teplota vlhkosť vzduchu, Vysoká Kvalita teplota vlhkosť hodiny, Čína elektronický teplomer Dodávateľov.

Max. Meranie Teploty 50°C - 69°C
Štýl Stojí Stanice
Teória Teplotný Senzor
Použitie Vnútorné
Typ Displeja Digitálne
Typ Napájania AAA batérie
Veľkosť Displeja 2.0 - 3.9 Cm
Číslo Modelu HTC-7
Názov Značky KTJ
Hmotnosť Balenia 0.18kg (0.40lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Úplne Nový LCD Digitálne Vnútorné Hodiny Teplota Vlhkosť HTC-7 Elektronický Teplomer Hustomer Meter Stojan Stanice C/F Prepínač

Úplne Nový LCD Digitálne Vnútorné Hodiny Teplota Vlhkosť HTC-7 Elektronický Teplomer Hustomer Meter Stojan Stanice C/F Prepínač

Súvisiace produkty

Porovnať