12" Ručne Zberateľskú Čínsky Bábiky S Pružné Kĺby Dávnych Dievča Bábiky Ročník BJD Bábiky Hračky, Vianočné Darčeky

Nový produkt

Skladom

€63.22

Pridať do obľúbených

Popis Výrobku:

Materiál: Vedúci: Vinyl, Telo: Plastové

100% Pôvodnej Čínskej Značky

Veľkosť: 32 cm

Package: Box

Poznámka: Pozor! Obsahuje malé časti, nie je vhodný pre deti do 10 rokov.

Každá bábika predstavuje známe ženy v Čínskej histórii. To je starostlivo dizajn,vrátane jej tvár,jej oblečenie,jej vlasy a tak ďalej. Dokončiť bábiku ručne, je potrebné celý deň. Pretože prijmú vynikajúci materiál a komplexná príručka, toto čínske bábika stojí za boutique plavidlá a majú vysokú hodnotu. A množstvo každá bábika je obmedzený na svete. Ak tento model vypredaný, budeme nedokáže to. To nie je len bábika, ale aj umelecké diela. Ak sa vám to páči, prosím, nenechajte si to ujsť! Budeme vám hračka patrí nielen deti,ale aj dospelých.

Upozornenie: Toto je priateľský a príjemný a pripomienky k ruskej Priateľmi. Ak chcete uskutočniť objednávku, pls opustiť svoj plný názov je v angličtine. Toto je ustanovenie ruská pošta, inak sa na tovar bude čeliť riziku, že sa vráti. Ďakujem. Podmienky služby Vitajte na našom internetovom obchode a chcete si majú radi nakupovanie!!! Vďaka za vaše prehliadanie a my vám bude slúžiť celým srdcom. 1 POŠTOVNÉ 1) Všetky objednávky sú odoslané do 3 dní. 2) Sme všetky naše loď položky po celom svete EMS, Čína Príspevok,ePacket a tak ďalej. 3) zašleme výrobky na registrovanú adresu, ktorá ukazuje, v www.haix.sk 4) Budeme posielať položky ako "dar", a nenesieme clo alebo dane. 5) doprava Zadarmo, budú použité v Číne poštou alebo ePacket; trvá 15~30 pracovných dní pre dodanie, možno dlhšie. To bude závisieť od vašej krajine. 2 PRODUKTY snažíme sa o 100% spokojnosť zákazníka na každý predaj ponúkame kompletný. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme s vami spolupracovať, až kým nebudete spokojní. 3 vrátenia -- môžete požiadať o vrátenie peňazí alebo výmenu, ak sme: 1-Nesprávne odoslané položky pre vás; 2-položka má problémy s kvalitou; 3-položka je poškodený v tranzite, a tak ďalej; --Budeme odoslať novú. 4 spätnú VÄZBU Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: čínsky bábika, zberateľskú čínsky bábiky, bjd bábika, Lacné čínske bábika, Kvalitné zberateľské čínsky bábiky, Čína bjd bábika Dodávateľov.

Názov Značky Reeshare
Mfg Poradové Číslo Limitovaná Kolekcia
Položka Druh Bábiky
Upozornenie Nie je vhodný pre deti do 10 rokov
Batérie Žiadne
Pohlavie Dievčatá
Tému Film a TV
BJD/SD Atribút Bábika
Stav V Sklade
Formulár 1/6
Druh Etnické Bábiky
Materiál Plastové
Funkcie Model
Plastové Typ ABS
Rozmery 32 cm
Číslo Modelu AL15
Vekové Rozpätie > 14 rokov
Hmotnosť Balenia 1.1kg (2.43lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 40cm x 10cm x 10cm (15.75in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

12

12" Ručne Zberateľskú Čínsky Bábiky S Pružné Kĺby Dávnych Dievča Bábiky Ročník BJD Bábiky Hračky, Vianočné Darčeky

Súvisiace produkty

Porovnať