Hot predaj Sprcha hlavu filtra L730 - Odstrániť až 99% chlóru, ťažkých kovov, Thms na prefekt vašej pokožky

Nový produkt

Skladom

€24.52

Pridať do obľúbených

Trojitý Filtračný Systém Jedinečnú kombináciu PP bavlna, uhlíkových vlákien a nano deoxidization materiál vytvára elektro-chemická reakcia. Počas tejto reakcie, voľný chlór sa zmení do benígne, vo vode rozpustných chloridov, ktorý je potom vykonávané neškodne cez dodávku vody. Podobne, niektoré škodlivé ťažké kovy ako meď, olovo, ortuti a iných, reagovať na platňu sa na stredné povrchu, čím sa účinne odstráni z vody.

Päť funkcií Miniwell L730 Sprchový filter Revolučný CND proces médií odstrániť viac ako 99% zvyšky chlóru Vysoko účinné zníženie THMS, rezíduí pesticídov, organických látok, ťažkých kovov, nepríjemnú chuť a zápach Inteligentné oznamoval, keď na vymeňte filtračné vložky Zachovať veľký prietok vody a zároveň udržať vynikajúci filtračný výkon

Každý detail ukazuje naše usilovať o čo najlepšiu kvalitu Integrally tvorí liečba : v Porovnaní s jednoduchými materiálmi, sa hromadia, naše pokročilé technológie upgrady výkon filtračného média výrazne, a zvyšuje absorpciu oblasti 6-krát ako predtým. Medzitým, pomáha aby sa zabránilo úniku vody. Inteligentný indikátor systém : Pomoc pripomenúť, kedy vymeniť filter, cartridg k životnému prostrediu, a pressureproof : Pripojené časti pevným bodom otáčania topenia, ekologická a pressureproof. Po 100000 časy vody hammer test bez akýchkoľvek netesností, vhodné na inštaláciu pod umývadlo v kuchyni. Späť na umývanie dizajn : Pomáhajú udržať veľký prietok vody a zvýšenie životnosti filtra.

Štítky: filter sprcha, sprchový filter odstránenie chlóru, chlór sprchový filter, Lacné filter sprcha, Vysoko Kvalitný sprchový filter odstránenie chlóru, Čína chlóru sprchový filter Dodávateľov.

Názov Značky miniwell
Materiál Plastové
Číslo Modelu L730 vodný filter-13
Funkcia Eco-Priateľský
Druh Päť-dielna Sada
Veľkosť Balenia 18cm x 8cm x 8cm (7.09in x 3.15in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot predaj Sprcha hlavu filtra L730 - Odstrániť až 99% chlóru, ťažkých kovov, Thms na prefekt vašej pokožky

Hot predaj Sprcha hlavu filtra L730 - Odstrániť až 99% chlóru, ťažkých kovov, Thms na prefekt vašej pokožky

Súvisiace produkty

Porovnať