Luxusný Sprchovací Hlavu LED Stropné Námestie 400x400 SUS304 Nehrdzavejúcej Kúpeľňa Produktov Príslušenstvo Vodopád Dážď, Hmlu, Režijné Sprcha

Nový produkt

Skladom

€333.07

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode:

Jednoduchý vám nielen praktické a luxusné, viac je druh radosti z umenia a pozdvihnutie ducha. Nechajte svoje zaneprázdnení relaxovať doma opäť nájsť ten správny pocit.

2016 Nový štýl Luxusné LED zabudované stropné Sprchovacie hlavice 400x400 3 funkcie vodopád a dážď a hmla DF5326.

Materiál : 304 nerezovej ocele.

Hotové : zrkadlo skončil.

Veľkosť :400x 400mm

Funkcie : dážď , vodopád, vodná hmla , s LED svetlá

Montáž : Vstavané strop

Pripomenul: Pretože batéria je znečistenie produkt, nie je možné zaslať podľa expresná doprava,takže sme nemali poslať pár AAA7# batérie, musíte si ich kúpiť na vašej strane.

Rozdiel medzi našou sprcha položky a bežné sprchovacím kútom a dopĺňa takto:

Naše logo:

Spätná väzba od našich iný obchod, sme pripojené tu pre referenčné účely.

Platby prijímame úschovy a hlavné kreditné karty.

Zásielky a podmienky Zvyčajne zásielky môžu byť usporiadané do 2 pracovných dní(okrem sviatkov) po obdržaní platby. Každá položka môže byť dodávaný ak je platba prijatá pred 17:00 každý deň( okrem sviatkov). Zvyčajne sme loď, FEDEX, alebo niektoré priame linky pre niektoré krajiny. Zvyčajne dodacia lehota 5-7 pracovných dní. Odľahlých oblastiach bude potrebuje extra lodné náklady. Máme loď podľa adresy na www.haix.sk. Mail tranzitný čas je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ako tranzitný čas sa mení. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie zásielky.

Kontaktujte nás Prepravné škody musí byť oznámený do 5 pracovných dní, v ktorých bol produkt dodaný. Ak máte akékoľvek otázky, prosím voľne napíšte nám,radi vám odpovieme na vaše otázky ASAP. Budeme odpovedať na vaše otázky prostredníctvom aby informácie na www.haix.sk, alebo e-mailom, ak ste nám, prosím, navštívte naše odpovede od tam.

Spätná väzba popíšeme položky rovnako, ako môžeme. Ak máme niečo ušlo, prosíme vás, dajte to vedieť. Vezmite prosím na e-mail mi pred odchodom spätnú väzbu, ak ste spokojní s vašou položky, aby sme mohli pracovať na to

Na medzinárodnej kupujúcich: Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Rozmery skutočného produktu sa môže mierne líšiť od našich popis dôsledku použitia rôznych meracie nástroje. Upozornenie pre Zákazníkov z Ruska: Prosím uistite sa, že nám poskytnete vaše celé MENO, keď miesto objednávky, v opačnom prípade je parcle nemôže byť dodaný. Upozornenie pre Zákazníkov z Brazi: uveďte vaše CPF ČÍSLO, keď mieste objednávky.

Relevantné Produkty

Štítky: réžia sprcha, sprcha hlavy, sprcha hlavu led, Lacné režijné sprcha, Kvalitné sprchové hlavice, Čína sprcha hlavu led Dodávateľov.

Číslo Modelu DF5326
Napätie na LED svetlá 90~260V
Typ Inštalácie Na Stenu
Tlak vody 3 bar
Sprcha tvar Námestie
Štýl Dvojité
Inštalácia sprcha hlavy Vložené strop sprcha hlavy
Funkcie sprcha hlavy dážď sprcha,vodopád, sprcha,vodná hmla sprcha
Povrchová Úprava Chrome
Druh Pevné Podpory Druh
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Sprcha Hlavu Funkcia LED Sprcha Hlavy
Veľkosť sprcha hlavy 400x400mm
Prietok Vody Hmla
Farba sprcha hlavy SUS304 farby, s LED svetlá
Materiál sprcha hlavy SUS304 nehrdzavejúcej ocele, zrkadlo skončil
Názov Značky Relextime
Tvar Štvorcový Sprchovací Kút
Veľkosť Balenia 47cm x 47cm x 14cm (18.50in x 18.50in x 5.51in)
Hmotnosť Balenia 13.0kg (28.66lb.)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Luxusný Sprchovací Hlavu LED Stropné Námestie 400x400 SUS304 Nehrdzavejúcej Kúpeľňa Produktov Príslušenstvo Vodopád Dážď, Hmlu, Režijné Sprcha

Luxusný Sprchovací Hlavu LED Stropné Námestie 400x400 SUS304 Nehrdzavejúcej Kúpeľňa Produktov Príslušenstvo Vodopád Dážď, Hmlu, Režijné Sprcha

Súvisiace produkty

Porovnať