Princezná sladké lolita tričko Candy dážď Japonský štýl Lete Sladké peter pan golier výšivky šifón tričko C15AB5751

Nový produkt

Skladom

€24.48

Pridať do obľúbených

Drahá Princezná,

Sme veľmi ľúto, všimnite si, že lodná spoločnosť bude oddýchnuť od 2-10, kým 2-28, takže ak si chcete objednať, prosím počkajte na odoslanie až 2015-2-28 s trpezlivosťou spôsobiť Čínsky nový rok. Ak si objednáte náš položky,to budú zaslané neskôr alebo doprava spracovanie bude pomalšie, než je obvyklé doprava, hovorím ospravedlňujeme sa vám,pošleme vám roztomilý darček zadarmo ,alebo môžeme dať nejakú zľavu podľa vašej objednávky,prosím, počkajte niekoľko dní, s trpezlivosťou,ďakujem vám veľmi pekne. takže Ak budete klamať na objednávku a dodacia lehota nie je dosť,prosím pomôžte nám rozšíriť doprava z času na 20days,je veľmi ľahké robiť, ako je uvedené nižšie,vďaka za vašu pomoc:

Milá princezná,

Aby ≥ 50$,tovar>3, poskytneme dopravu zdarma do Číny post(môže Mix)!(Obuv,tašky,ako napríklad jedno hmotnosť viac než 0,5 kg tovaru,nie je v tejto činnosti.) Objednávky 1, budeme mínus náklady na dopravu podľa skutočnej hmotnosti.

Nie je zhoda farieb

Farebný rozdiel môže byť spôsobený iných dôvodov, ako sú displeje, svietidlá, farby pozadia odrazivosti, ale ak si myslíte, že doručenia položka je v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Náhodný

Väčšina multicolor alebo viac druhov tovaru si môžete zvoliť,ale časť bude tovar náhodné deliveried.

Prosím, poznámky farbu alebo typ sa vám páči v komentároch a spýtajte sa nás, či si môžete vybrať, pred nákupom.Ak nemôžete prijať to,prosím, nekupujte,vďaka za pochopenie.

Vlastné

Časť tovaru sú vlastné,musíme 3-8days alebo viac už pre vás pripravili,prosím, uistite sa, že máte dostatok času na čakanie.

Doprava

Čína Príspevok Air Mail je lacné, ale pomaly.Za normálnych okolností, to bude trvať o 10-25 pracovných dní,ak ste v zhone,vyberte si prosím iné.(EMS:o 5-10days)

O daň

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.Ale mohli by sme poznámka poštových zásielok ako DAR a vyhlásiť nízku hodnotu pre vás.

Návrat Politiky

1. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky,vráťte ho do 30 dní. Spätná zásielka náklady kupujúceho zodpovednosti.

2. Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť položku.

Spätná väzba

1. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Veríme, že si môžete vychutnať dobré kupujúci zážitok s nami. Ak ste spokojní s nami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5Star .

2. Ak máte pocit, že všetky insatisfaction, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, ak nám dať druhú šancu napraviť to skôr, než sa rozhodnete opustiť žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby.

Štítky: Šifón Tričko, Lolita Tričko, golier výšivky, Lacné šifón tričko, Vysoká Kvalita lolita tričko, Čína golier výšivky Dodávateľov.

Dekorácie Luk
Vzor Typ Pevné
Názov Značky CANDY DÁŽĎ
Golier Peter pan Golier
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Štýl móda
Rukáv Štýl Pravidelné
Textílie Typ Šifón
Veľkosť S, M, L
Materiál Polyester
Pohlavie Ženy
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 7cm (9.84in x 7.87in x 2.76in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Princezná sladké lolita tričko Candy dážď Japonský štýl Lete Sladké peter pan golier výšivky šifón tričko C15AB5751

Princezná sladké lolita tričko Candy dážď Japonský štýl Lete Sladké peter pan golier výšivky šifón tričko C15AB5751

Súvisiace produkty

Porovnať