ID115 Inteligentný Náramok Fitness Tracker Kapela Krokomer sledovanie Činnosti Vibrácií Šport Náramok Smartband Náramkové Hodinky Mi Band 2

Nový produkt

Skladom

€10.61

Pridať do obľúbených

Model : ID115 Chytré Tracker (nie je V eryfit APLIKÁCIU , ale nie srdce dávka funkcia)

Ak chcete, aby sa jeden s ,stačí sa pozrieť z tohto odkazu:

Funkcia:

Krok krokomer Sledovať vaše kroky,vzdialenosť,kalórie a činnosť čas. Spánok monitor Automaticky sledovať váš čas spánku a konzistencie, SMS upozornenie, pripomienky z rôznych sociálnych sieťach,upozorní vás na lastest informácie v reálnom čase, ovládanie Kamery Podporujú vzdialené ovládanie kamery,nie je potrebné vziať selfie stick.

Funkcie Inštrukcie

Aktivity Záznam: Záznam denných aktivít,ktoré ste mohli skontrolovať každodenné činnosti, vrátane krokov,vzdialenosť a spotrebu kalórií v app; Spánku Monitorovanie: Prístroj môže automaticky rozpoznať váš stav a monitorovanie celého spánku pokrok s analýzou hlbokého spánku a ľahkého spánku hodín; Oznámenie Upozornenie: upozornenie na Alarm,hlásenia hovoru,sedavý spôsob hlásenia,etc.by tiché vibrácie, Anti-Lost: Keď chytrý telefón je mimo dosahu pripojenia Bluetooth (5m),zariadenie nezačne vibrovať, upozorníme. Diaľkové Ovládanie Kamery: Operácia na obrazovke by mohla ovládanie diaľkové fotografia-fotografovanie. Zariadenie na Ukladanie Údajov: aktivity budú údaje vymazané každý 0:00 ako cyklus,ale prístroj sa sám mohol obnoviť 7 dní údajov,po 7 dňoch,dáta sa vymažú.Sme Funkcie: RTC,Kalórie,Vzdialenosť,Krok krokomer,Spánku monitor,Sedavý spôsob hlásenia,hlásenia Hovoru (meno Volajúceho & ID volajúceho), Budenie,SMS upozornenie,Cieľom pokroku,Zdravotné údaje zdieľať,Zápästie zmysel,Kamery, diaľkové ovládanie,Nájsť telefón,Proti strate,atď .

Farby: Čierna, Modrá, Fialová, Zelená, Ružová

Poznámka: Prosím, vyberte si svoju obľúbenú farbu, alebo pošleme vám náhodne. Ďakujeme!

Ďalšie Obrázky

FAQ

Nemôžem nájsť prístroj, keď párovanie zariadení? Prosím, uistite sa, že je šikovný telefón Bluetooth je ZAPNUTÁ a smart phone Andeoid 4.4 & nad a iOS 7.1 & vyššie. Prosím, uistite sa, že zariadenie je v blízkosti chytrý telefón, keď párovanie (normálna 0,5 m) a medzi bežnej komunikácie Bluetooth dojazd "do 10". Nemôžete pripojiť zariadenie s app? Niektoré smart telefónu Bluetooth služba bude abnormálne, ak reštart.Prosím, reštartujte Bluetooth alebo reštartujte systém smart telefónu pre párovanie zariadení. Ako Obnoviť Pôvodné hodnoty z výroby sa uistite, že zariadenie je pripojené s app,prejdite na aplikáciu,zadajte "Baňa-Systém Nastavenia" a zvoľte "Reboot Device". Ako aktualizovať zariadenie, skontrolujte, či je pripojené zariadenie s app,prejdite na aplikáciu "Zariadenie"-"Zariadenie aktualizovať",počkajte niekoľko minút, kým sa aktualizácia vykonaná.

Špecifikácie

CPU: Nordic Snímač: Kionix veľkosť Obrazovky: 0.86" OLED displej Bluetooth: Bluetooth 4.0 Pamäť: 16KB RAM + 256 KB ROM Popruh Veľkosť: 240*16*10 mm Hmotnosť: 18 g Batéria: 45mAh Li-polymer výdrž v Pohotovostnom režime: viac ako 7 dní, čas Nabíjania: Približne 1,5 hodiny Nabíjací port: USB na ukladanie Údajov: 7 dní Štandardné balenie: 1 inteligentný náramok,1 návod na obsluhu,1 balenie box Pracovné napätie: 3.6-4.2 V Krokomer rozsah: 0-99999 kroky, Vzdialenosť displej: 0-9999KM Kalórií: 0-9999kcal Čas: 12/24 hodinový formát Budík: Áno Volajte pripomienka: meno Volajúceho/ID Volajúceho, Batérie indikácia: stavu Batérie zobrazí na obrazovke a Veryfit pre aplikáciu Sleep monitor Anti-stratený Fotoaparát diaľkové ovládanie Sedavý spôsob hlásenia Zápästie zmysel

Dotknite sa tlačidla

Colné a import dane

Objednávky môže byť potrebné na prejednanie vo vašej krajine.

Prosím skontrolujte, či vaša objednávka bude účtovať dodatočných dovozných ciel, daní alebo iných colných súvisiacich poplatkov.

Dovozné clá, dane alebo iné colné poplatky budú zhromažďované lodnej dopravy pri dodaní.

Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými oddelenie vo vašej krajine.

Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu.

Upozornenie:

Pred dokončením objednávky prostredníctvom DHL,UPSTNT,Fedex, pozrite si prosím postupujte podľa odkaz

skontrolujte, že možno vaše mesto má diaľkové náklady,ak to má remotecost,kontaktujte nás pred objednávky:

Spôsob Platby

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.haix.sk v budúcnosti.

Doprava Detail

Normálne,položka ste si objednali budú dodávané s sledovacie číslo do 1-2 pracovných dní po platbe je clear.By spôsob, ako si kúpil položky, z opačnej strane zeme, tak to potrebuje trochu dlhší čas na dodanie.

Vrátenie peňazí

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po potvrdení platby.Kontaktujte nás ak má položka nie prišli po uplynutí 4 týždňov, Budeme posielať položky pre vás čo najskôr znova. Uistite sa prosím, vašu adresu, je správne.

Návrat Politiky

Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

Prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám vráti adresu. Ak nemáte kontaktoval, priame tovar bude zaslaný späť ,položky budú zamietnuté bez sledovacie číslo zásielky a vráti späť odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené, odmietol alebo nedoručila. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. položky sa vráti, musí obsahovať hlavné obalových materiálov.

Štítky: fitness tracker band, náramok fitness tracker, kapela krokomer, Lacné fitness tracker band, Vysoko Kvalitný náramok fitness tracker, Čína kapela krokomer Dodávateľov.

Funkcia Kalendár,Passometer,Týždeň,Správa Pripomienku,Spánku Tracker,Diaľkové Ovládanie,Budík,Hovor Pripomienku,Fitness Tracker
Typ Obrazovky LED
Štýl móda
Názov Značky Beworth
Kapela Odnímateľný Áno
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Jazyk Angličtina
Nepremokavé Triedy život nepremokavé
Model ID115
Dotykový Displej Áno
Displej Štýl Obdĺžnik/Square-tvar
Prípad Materiál Plastové
Kapela materiál silica
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ID115 Inteligentný Náramok Fitness Tracker Kapela Krokomer sledovanie Činnosti Vibrácií Šport Náramok Smartband Náramkové Hodinky Mi Band 2

ID115 Inteligentný Náramok Fitness Tracker Kapela Krokomer sledovanie Činnosti Vibrácií Šport Náramok Smartband Náramkové Hodinky Mi Band 2

Súvisiace produkty

Porovnať